25
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:30-tól hívható
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P

Beszélgetés a beszámolórol

Tovább a beszámoló olvasásához

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-04-25 21:46:38
Nyilvánvaló, hogy a zavarodott beszámoló okozója maga Lizzie. Megértőnek kell lenni emiatt :-)

2019-04-15 13:52:42
Szerintem ez a megjegyzés csupán egy kis csipkelődés akart lenni. Kicsit balul sűlt el, - oszt akkó mi van. Ahogy nagyra becsűlt MT-nk mondaná, bódogtág van! Nem vérre megy ez, van az életben elég ..ar, nem igaz :)

2019-04-15 09:26:01
Ékes bizonyítéka vagy annak, hogy a hölgyek (Lizzie is) hogy tudják a szegény, ártatlan ffiember eszét oly hosszú távon elvarázsolni, hogy egy későbbi esemény rögzítés sem sikerül úgy, ahogy azt szándékozzuk, aztán írunk/beszélünk mindent összefele. Amúgy ha ezt a héjat lehántom, jó beszit írtál, és tökéletesen átadtad a találkozótok hangultatát is. Az uraktól meg egy picivel több megértést!

2019-04-14 21:01:05
Az általad megélt "tér idő görbületben " sok minden visszájára fordult......
Leginkább az általad feltételezett _nem jöttem be neki_ kapcsán. Ami viszont téged nem érdekel ! Érdekes hozzáállás.

2019-04-14 17:27:56
Igazatok van a 'Valsz. én nem jöttem be neki...' kezdetű mondat bántó és értelemzavaró. Nem éreztem így a helyszínen és nem éreztem így utólag sem. Sajnos utólag már nincs mód ezt kivenni a beszámolóból, ezért kérem olvassátok úgy, mintha ott sem lenne. Lizzietől elnézést kérek.

2019-04-14 15:03:34
Hát ez jó nagy zagyvaság lett , alig tudom értelmezni az értelmezhetetlent ! Lizzietől estél szét , vagy tényleg így szoktad ?
     1 - 6 / 6

Moderálási elvek

Bár ezen a felületen nem nagyon moderálunk, kérjük mellőzzétek a vulgáris, sértő, bántó hozzászólásokat. A negatív dolgokat is meg lehet fogalmazni úgy hogy ne alázzunk porba senkit, és emberek maradjunk.
Kérek mindenkit, legyen kultúrált, és ne kelljen moderálnunk.
Tartalmi moderálást nem fogunk végezni ezekben a beszélgetésekben, csak akkor szólunk közbe, ha a fenti gondokat jelzik nekünk.

Ez a beszélgetési forma nem váltja ki a beszámoló írást.
Kérünk mindenkit, ha volt a hirdetőnél írja meg beszámolóban.
Amennyiben nagyon sokan itt jelzik, hogy voltak a lánynál, és itt írják le a véleményüket beszélgetésben, beszámolót viszont nem írnak, akkor limitálni fogjuk a beszélgetési lehetőséget, azokra, akik már írtak az adott hirdetőről beszámolót.


Kérem, hogy mindenki saját élményeit elsősorban beszámolóban írja meg, és utána hivattkozzon csak itt rá.

Így etikus.

Sajnos a múltbéli tapasztalatok alapján, sokan akarják személyes indítatású bosszúhadjáratra használni az oldal felültetit. Amennyiben sértett hősszerelmes kezdi telefröcsögni a felületet, az oldalról való kizárást von maga után. Kikosarazott emberkék ne itt próbáljanak bosszút állni.

Az 'ezt nem irom le mert moderálnák' típusú bejegyzésekért azonnal gondolkodási időt adunk. Ha moderálási elvekbe ütközőt akarnál írni, akkor mi úgy vesszük, hogy azt írtál.