39
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
5
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Megerősítette, ma 9 és 19 óra között elérhető!

Beszélgetés a beszámolórol

Tovább a beszámoló olvasásához

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-06-10 14:54:42
A külsőről és a levezetésről sokkal részletesebben kellett volna írni, hogy a beszi elérje a valódi célját. Aliz reagja szenzációs és alapos bemutatót ad az elbűvölő személyiségéről. Egy ilyen alapos reag kuriózum a lányok között (ebben sajnos kevés vetélytársa akad). Trakinak kösz a beszit!

2019-05-30 14:40:02
Alig várom a szandál szezont..)))

2019-05-26 08:28:52
Nem rossz beszamolo. De jol megirtra nem tudom ertekelni, mert nem eleg reszletes, es nem eleg szaftos. Arrol nem is beszelve, hogy az orokzold milyen magasan, vagy milyen rendel temat nem is erintette

2019-05-07 17:01:37
Nem mindenki Jókai Mór, hogy regényeket írjon. Nem beszélve arról, hogy van (szerintem olyan) aki azért megy, hogy megnézze mi van a fürdőszobában, hány tusfürdő, milyen a törölköző állapota, milyen a lepedő, milyen ruha van a lányon. Akció közben azt számolgatja, hányszor, és hogy érintette meg szíve hölgyét.
És van aki azért megy, hogy elmerüljön az élvezetekben a lánnyal együtt.
Megette a fene, ha nem a partner a fontos, hanem az hogy másnap mit írjak. Hogy őszinte legyek, a legjobb kalandjaim története inkább csak ködös emlékek. De nagyon jó rájuk emlékezni

2019-04-19 18:59:44
Amit az összegzésben írtál, annak alapján bizony részletesebb beszámolót vártam volna. Alizról mindig van miről írni.
A reag pedig a szokásos. Az ember alig várja, hogy elolvashassa.

2019-04-15 22:03:40
Szerintem ez a beszámoló nem méltó Alizhoz. Az ő reagálása viszont fantasztikus.

2019-04-12 13:49:37
Kedves Aliz!
Igen igazad van nem kell ezt ilyen szigorúan venni és tényleg nincs mindenkinek olyan fantasztikus írói vénája mint neked és jó pár makktársamnak ezen az oldalon de….. De azért az egy megbízható makktárstól elvárható lenne, hogy a helyszín leírása az nem egy mondat, a külső leírása ugyan négy mondat de amit leír a kolléga azt látjuk a fotóidon is semmi új információt nem tett hozzá, és a levezetés részben szintén egy mondattal utal rá, hogy mit is csinálsz amikor levezetsz. Nekem ezen a szinten ez nagyon kevés csak ezt szerettem volna tudatni a reagálásommal.
Ami a Hirdetői reagálásokat illeti. Én szeretem ha érkezik vissza jelzés az írásra, természetesen a pozitívnak örül az ember a negatívon meg elkell gondolkodni, hogy mit is csinált rosszul az író. De én mint kíváncsi olvasó a beszit értékelem mert erre van lehetőségem és nem a hirdető reagálását még ha az jobban is tetszik mint az írás.

2019-04-12 09:11:54
Érdekes írás. A hozzászólással lett igazán kerek, így az elismerés kettőtöknek szól.

2019-04-11 18:56:53
Tragos!
Szerintem nem kell ezt ennyire szigorúan venni és kritikusnak lenni. (Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen gondolatok hagyják el a számat.). Egyrészt nem lehet mindenki olyan írói vénával megáldva mint például én, másrészt pedig ha képessége lenne hozzá akkor sem biztos, hogy egy kisregényt szeretne írni.
Én a legtöbb esetben a reagálasaimra úgy tekintek, hogy kiegészítik a beszámolót. Ha az nem lett volna akkor én sem tudtam volna villogni ismételten az írásommal. Egymás nézőpontját árnyaljuk...csak én kicsit szószátyárabb módon. Ezzel az írással semmi gond nincs. (Vagy csak jó lábbal keltem fel reggel.)

2019-04-11 17:20:50
Amikor a vendéglátód reagálása tartalmasabb olvasmány mint az általad írt beszi akkor azon érdemes elgondolkozni.

2019-04-11 06:03:14
Habitusomból adódóan nekem a beszid annyira nem jött be....viszont Alíz reagálása nagyon.
Azért mert ez valóban egy őszinte kitárulkozás és sok mindent elárul róla.
Én újabban nagyon szeretem Alíz reagálásait olvasni :)

2019-04-10 19:47:31
Kár, hogy Alíz reagálása élvezetesebb olvasmány, mint a Te beszámolód. Végy példát róla, amikor legközelebb írsz!

2019-04-10 13:57:11
A jól megírt minősítést csak is Alíz részletes reagálása miatt adtam, ami mindent helyre tett, ami a beszidből hiányzott. A lelkesedésed és a kimagasló élmény feelingje azért nekem igy is átjött. Bravó
     1 - 13 / 13

Moderálási elvek

Bár ezen a felületen nem nagyon moderálunk, kérjük mellőzzétek a vulgáris, sértő, bántó hozzászólásokat. A negatív dolgokat is meg lehet fogalmazni úgy hogy ne alázzunk porba senkit, és emberek maradjunk.
Kérek mindenkit, legyen kultúrált, és ne kelljen moderálnunk.
Tartalmi moderálást nem fogunk végezni ezekben a beszélgetésekben, csak akkor szólunk közbe, ha a fenti gondokat jelzik nekünk.

Ez a beszélgetési forma nem váltja ki a beszámoló írást.
Kérünk mindenkit, ha volt a hirdetőnél írja meg beszámolóban.
Amennyiben nagyon sokan itt jelzik, hogy voltak a lánynál, és itt írják le a véleményüket beszélgetésben, beszámolót viszont nem írnak, akkor limitálni fogjuk a beszélgetési lehetőséget, azokra, akik már írtak az adott hirdetőről beszámolót.


Kérem, hogy mindenki saját élményeit elsősorban beszámolóban írja meg, és utána hivattkozzon csak itt rá.

Így etikus.

Sajnos a múltbéli tapasztalatok alapján, sokan akarják személyes indítatású bosszúhadjáratra használni az oldal felültetit. Amennyiben sértett hősszerelmes kezdi telefröcsögni a felületet, az oldalról való kizárást von maga után. Kikosarazott emberkék ne itt próbáljanak bosszút állni.

Az 'ezt nem irom le mert moderálnák' típusú bejegyzésekért azonnal gondolkodási időt adunk. Ha moderálási elvekbe ütközőt akarnál írni, akkor mi úgy vesszük, hogy azt írtál.