Megerősítette, ma 10 és 22 óra között elérhető!
Megerősítette, holnap 10 és 22 óra között elérhető!

Beszélgetés a beszámolórol

Tovább a beszámoló olvasásához

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-14 02:54:23
Most kezdted az írogatást, mikor vissza olvasod a megjelent beszidet, te ezt hogy értékelnéd? Ha nem kérsz dolgokat a helyszínen, akkor mit vársz így utólag? Ezt a beszit én értékelni sem tudom, ettől nincs lejjebb!

2019-03-12 22:09:52
A beszámoló végén a megjegyzés mindent elmond...amire nem kérdezel rá, azt alapból ne is várd!

2019-03-12 12:11:16
A "bővebben telefonon" nem azt jelenti, hogy automatikusan tartalmazza a program... Egyébként ha valami "alap", akkor is joga van a hölgynek elállni tőle megfelelő indoklással.
Más: Illik leegyeztetni, hogy mit szeretnél, nem a lányok dolga kitalálni...pont mint a fodrásznál - ott is te mondod meg, milyen frizurát szeretnél, nem? Valahol megértem Giulia reakcióját.

2019-03-12 11:49:13
A hamis tények vázlata? Egyrészt hamis dolgokat állít, másrészt nem a témába vágó. Egy sértett önérzetű ember félhamis irománya, persze beleszőtt némi pozitívumot, hogy ne legyen annyira átlátszó. A véleményem ennyi, ha valaki kíváncsi rá, engem tovább nem érdekel. Tisztában vagyok vele, hogy milyen kuriózumot képviselek, mind megjelenésben, mind szolgáltatásban, tapasztalatban, és belső értékekben. :-))

2019-03-12 11:41:14
A bejelentkezéshez annyit hozzáfűznék, hogy hazugság a 2h. Pontosan emlékszem a szituációra. 16h-kor még a viberen üzengettél, mire irtam, hogy nem fogadok írásos bejelentkezést, kérlek hívj fel. Ez fél 5h-kor történt, és 5h-re egyeztettünk. Sajnálom, hogy próbáltam alkalmazkodni az időbeosztásodhoz, és azonnal elindulni a helyszínre. A forgalom kiszámíthatatlan, útközben jeleztem kb. 10 percet kések. Ezúton is újra megkérném a vendégeimet, hogy minimum 1,5 órával előtte jelentkezzenek be!

2019-03-12 11:34:33
A legjobb alkalom lett volna rákérdezni a lehetőségekre amikor ott voltál a hölgynél.
Ne a reagálásaik alapján alakuljon ki véleményünk a szolgáltatókról....A hölgy vehemenciáját indokolatlannak tartom,mivel az írás nem tartalmaz negatív üzenetet,csupán egy támogatott randi tényszerű vázlata.
     1 - 6 / 6

Moderálási elvek

Bár ezen a felületen nem nagyon moderálunk, kérjük mellőzzétek a vulgáris, sértő, bántó hozzászólásokat. A negatív dolgokat is meg lehet fogalmazni úgy hogy ne alázzunk porba senkit, és emberek maradjunk.
Kérek mindenkit, legyen kultúrált, és ne kelljen moderálnunk.
Tartalmi moderálást nem fogunk végezni ezekben a beszélgetésekben, csak akkor szólunk közbe, ha a fenti gondokat jelzik nekünk.

Ez a beszélgetési forma nem váltja ki a beszámoló írást.
Kérünk mindenkit, ha volt a hirdetőnél írja meg beszámolóban.
Amennyiben nagyon sokan itt jelzik, hogy voltak a lánynál, és itt írják le a véleményüket beszélgetésben, beszámolót viszont nem írnak, akkor limitálni fogjuk a beszélgetési lehetőséget, azokra, akik már írtak az adott hirdetőről beszámolót.


Kérem, hogy mindenki saját élményeit elsősorban beszámolóban írja meg, és utána hivattkozzon csak itt rá.

Így etikus.

Sajnos a múltbéli tapasztalatok alapján, sokan akarják személyes indítatású bosszúhadjáratra használni az oldal felültetit. Amennyiben sértett hősszerelmes kezdi telefröcsögni a felületet, az oldalról való kizárást von maga után. Kikosarazott emberkék ne itt próbáljanak bosszút állni.

Az 'ezt nem irom le mert moderálnák' típusú bejegyzésekért azonnal gondolkodási időt adunk. Ha moderálási elvekbe ütközőt akarnál írni, akkor mi úgy vesszük, hogy azt írtál.