30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Klaudia szexpartner

szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-20 11:53:24

Tonni
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

beszámoló

Egyeztetés
Az igazság az hogy a nem rég beküldött beszámolómnál (sorba rendezésnél)Klaudiát berakta automata istennőbe:)Elmosolyodtam és gondoltam teszek egy próbát felhívom.Pont jó időbe hívtam így tudtunk beszélgetni.Meg is beszéltük 2 nap és nála vagyok:)
Megközelítés
Nem szeretem a belvárosi közlekedést,szerencsére pont forgalmas központi helyen található.Metró bkv közelében,parkolás is megoldható több parkolóház is a környéken.
Helyszín
Semmi változás,mindenhol rend tisztaság fogadja az embert.Lakás kicsi de célnak tökéletesen megfelel.Nagy ágy tükrök otthonos légkör.Zene mindig szól, halkan nem zavaróan és persze a kedvence (Sade)már nekem is az:)Fürdőben többféle tusfürdő szájvíz kispohár ,elsőosztályú kiszolgálás.Kedvencem mikor a fürdőben kiönti a szájvizet mintha egy felest kapnék:):)hozzá is teszi nem le nyelni:P:P
Klaudia külseje
Megerősítettem az előttem írókat igen Klaudia egy bomba Nő!Valami nem jól vagy épp nagyon jól működik nála, mert szebb mint valaha, bombasztikus formában van.Természetesen a sok edzésnek is köszönhető,de szerintem Ő alapból is egy bomba Nő.Feszes tökéletes teste ,popsija van ,szép cicik,igen a bimbók is külön imát érdemelnének:)Az arca , arra nekem nincs más szó csak hogy gyönyörű!Igazi egzotikus forró vérű szépség.Első pillantásra vadságot lát az ember a barna csillogó szemeiben, de ha mélyen belenézünk látni a melegséget a kedvességet az erotikus kisugárzást,és teljesen elvarázsol.Bársonyos bőre,amit egész nap tudnék simogatni,csókolni való forró szája,így egyben Nekem tökéletes női ideálom!

Action
Ahogy felértem a lépcsőn már meg is pillantottam a rácsnál nagy mosollyal az arcán:)Sziaaa és mosolyog ,mindig zavarba tud hozni!Szobába leültünk egymással szembe beszélgetni .Jólesik ez a baráti fogadtatás (még ha tudom is hogy miről szól)nem nagyon lehet ilyen fajta kedvességgel találkozni.Kaptam egy kávét ,elszívtunk egy cigit és közbe beszélgettünk.Aztán Klaudia kezembe nyomta a törölközött és bekísért a fürdőbe:)itt megkaptam a felesem(listerine formájában :)csóknál kötelező.
Párperccel később már az ágyon várakozó pozíciót vettem fel,a vizes törölközött magamon hagyva:)Klaudia átöltözve tért vissza hozzám,úgy lépbe a szobába hogy kész vagyok rögtön.Fehér szexi csipke bugyi melltartó combfix együttesbe, magassarkúval kiegészítve lépett elém:)A látványa mindent megér,simán lehetne címlap lány is (tetkós újságba tuti Ő volna a legszexibb tetovált lány)
Fölém hajolt megcsókolt és mosolyogva kihámozott a vizes törölközőből:)leguggolt elém ,és egyből kezelésbe vagyis szájba vett:)lágyan kezdte kényeztetésemet, majd egyre szenvedélyesebben és mélyebben kapott be.Nem kellett sok hogy kivégezzen,ezért kértem hogy ezt kölcsönösen szeretném folytatni:)Klaudia fölém tárta gyönyörű kelyhecskéjét én pedig jólesően végig nyaltam popsitól le fel vissza:)ez figyelem elterelésnek is jó volt,mert Klaudia közbe egyre hevesebb francia tudását is megcsillantotta ami már már kínzó volt számomra ,hogy nem lőhetem szájba:)De sikerült befejeznem amit elkezdtem:)egészen a csúcsig kényeztettem ,ezt hanghatásokból és combja szorításából is éreztem.Védőfelszerelésért nyúlt és szájjal rám helyezte,majd kérdezte hol és hogy szeretnéd?:)masszás pad nagy tükörrel nagyon vonzónak tűnt ezért oda álltam Klaudia felpattant rá én pedig szemből hatoltam közbe a lábait tartottam így mozogtam. Tükörben magamat látva(nem a legszebb látványt nyújtottam ezért kértem forduljon meg :)ez már sokkal jobb volt,Klaudia arcát mellét, testét látva , az a kemény popsi ahogy behajolt.Aztán egy kicsit oldalra fordult egyik lábát feltette a padra én a másikat fogtam és húztam ütemesen magamba ,látva Klaudia kéjes arcát az ütemesen mozgó cicik a popsi így nem kellett sok egyszerre ért el minket a gyönyör:):)Még tartottam Klaudiát és átvittem az ágyra:)itt gyorsan letisztogatott és mellemre feküdt simogattuk egymást ,beszélni nem nagyon tudtam elfogyott a levegő:)lehet le írva nagyon egyszerűnek és rövidnek tűnik de átélni másfél órában ez fantasztikus élmény volt!Tusolás öltözés és hosszú búcsúzkodás az ajtóban .Szívesen vissza mentem volna az ágyra )de indulnom kellett.ahogy ígértem hamarosan visszatérek Klaudiám!csókollak!
Elszámolás
Még a telefonban érdeklődtem,hogy történt e valami változás mióta jártam nála.Így előre elhelyeztem az asztalkára ami végig ott is maradt!Pesti átlag feletti,mint amilyen Klaudia is az:)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Klaudiával.Feldobja a napomat hetemet:)életvidám nagyon kedves,szereti a szexet mi kell még?:)felfrissülve kielégülve remegő lábbakkal és nagy vigyorral az arcomon távoztam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-11-05) : Kis pihegés után csókokkal köszönte meg ténykedésem, majd újra az én barátom kapott kis francia kényeztetést. Gumit szájjal fel és kivételesen oldalról öleltem magamhoz és hatoltam be a szűk punciba. Egy idő után váltás és a hátamra döntvén szemből ült belém és kezdett lovacskázni.

(2021-09-29) : Tehát belépte után elém térdelve élesztette fel a látványtól nem is annyira alvó szerszámom. Szégyen ide vagy oda ,már a látványtól a kisugárzásától vigyázzba vágja magát szerszámom:) teljesen önálló életet él.Klaudiánál hiába a forgatókönyv ,hogy majd ezt így fogom meg úgy fogom csinálni ha végre újra élvezhetem társaságát :

(2021-09-16) : A nagy sóhajtozás után Klaudia úgy döntött, hogy elégtétel vesz, és most rajtam a sor. Uraim, a látvány sem semmi (hajkoronáját már az elején összecsipeszelte), az érzés azonban frenetikus, cuppogós, szembenézős, stb. - tudjátok. Csak egy kis ideig bírtam tétlenül, számra kértem, s 69-ben folytattuk, majd egy idő után melegebb helyre kéredzkedtem

felejthetetlen: 10db
(2021-11-21) : Egy remekbe szabott francia óra kezdődött. Néha szinte teljesen eltüntem ajkai kózt de volt, hogy csak a hegyét nyalta. Kezét nem vagy csak néha használta. Isteni volt. Még most is borzongok ha erre gondolok. Kitalálta mit szeretnék mert gumiért nyúlt. Természetesen mivel,hogy posiját odafordította, ismét mekostoltam.

(2021-09-03) : Kis tisztogatás, folyadékpótlás és tisztálkodás után összebújós dumcsi. Egyre jobban simogattuk egymást, majd egyszer csak a lábát keresztbe átvetve rajtam érzéki csókokból indítva kezdett franciásan kényeztetni majd én őt. Hamarosan jöhetett a gumi rám, Klaudia meg a hátára :) Missziben finoman hatoltam belé, nem is váltottunk pozitúrát,

(2021-07-27) : Mielőtt túl jó lett volna nekem, megálljt kértem és én tértem rá fantasztikus teste végigcsókolására, a világbajnok (bocs, jelen időszakban olimpiai bajnok) cicik különös figyelmet kapván, de csak megérkeztem a finom, puha, illatos puncihoz, amit nyelvemmel addig kényeztettem, míg sikerült Klaut elröppentenem.

nagyon jó: 9db
(2021-10-09) : Persze gondoltam,hogy a kukackámmal szeretne játszani mikor elém guggolt. Egy fenomenális francia lecke kezdődött. Ahogy az le van írva. Csak a hegye ingerlése majd csaknem tövig eltüntetve, gyorsan lassan. Majd megint csak a nyelvével a makk nyalása. És közben a szemkontaktus. Még most is beleborzongok. Kezét szinte nem is használja.

(2021-08-26) : Ő sem tétlenkedett, tanítani való nyelvmunkája miatt egyre jobban éreztem magam. Változó intenzitással izgatott. Hol szinte tövig eltüntem a szájában, hol csak a hegyét nyalta. Persze a golyókat sem hagyta nyugodni, azzal is foglalkozott. Sokáig élvezkedtem volna de inkább gumit kértem mert már szerettem volna a puncikája szorítását érezni.

(2021-05-31) : Nyakamat átölelve lágyan csókol meg, ami fantasztikus. Lassan az ágy felé mozdulunk, ahova finoman leültet és elém térdelve a szám után a csókjaival egyre lefelé halad, majd egy isteni francia felvezetés kapok. Finoman, lassan, lágyan, pont ahogy szeretem. Egy idő után nyúlna a gumiért, ha hagynám, de helyette inkább én fektetem gyengéden az ágyra és szerény tudásommal viszonzom neki ezt a franciás kényeztetést

: 9db
(2021-09-17) : Mikor átöltözött,szexi fehérneműbe ismét le esett az állam olyan gyönyörű volt,egy igazi bombázó állt előttem.Egyből magamhoz húztam csókokkal borítottam el ahol csak értem.Ez jó hatással volt Klaudiára mert szépen elém térdelt és máris elkezdett kényeztetni.Kaptam egy mély torkos bő nyálas franciát,ami annyira jólesett hogy nagyon vissza kellett fognom magam ne így legyen végem.F

(2021-08-06) : Innen teljesen átvette az irányítást. Hanyatt fektetett és a meredezö kukackámat vette kezelésbe nem kis hatékonysággal. Nagyon finoman incselkedett vele. Nyelve hegyével lassan körbe járt rajta majd szinte teljesen eltüntem csodás ajkai közt. Isteni érzés. Tanitani kellene a technikáját. Váltott tempóban csinálta egy jó darabig míg közben a golyokkal is foglakozott.

(2021-06-29) : Előszőr a szájával játszott megfelelő keménységű kukackámmal, hol szinte teljesen eltüntettve hol csak a hegyét érintve izgatott! Isteni! Mikor érezte,hogy lassan végem, a gumit szájával huzta kukacomra., és rögtön lovagolni kezdett felém forbulva, én pedig a szép és kívánatos cicikbe kapaszkodtam. Utána kértem a kutyus pózt, amikor is eszméletlen látvány tárul az ember elé: szép formás feszes popsi.