187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Klaudia szexpartner

szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-20 07:21:38

Caulfield
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

beszámoló

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Többféle kommunikációs csatornán tartjuk a kapcsolatot Klauval, de magát a találkozót ezúttal is telefonon beszéltük meg. Több nappal előre egyeztettünk időpontot, amin aznap még kicsit pontosítottunk, illetve indulásomkor megerősítettem még üzenet formájában, hogy számíthat rám.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belvárosban, frekventált helyen. Tömegközlekedéssel nagyon könnyen és gyorsan megközelíthető. Én mindig a metrót választom, mert a Ferenciek tere megállótól mindössze két perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régebbi építésű, jó állapotú, felújított épületben található a lakás. A kód beütése után (amit már álmomból felébresztve is tudnék) valamint néhány lépcső megmászása után már bent is találjuk magunkat Klaunál. Mire felértem már nyílt is az ajtó és kedvesen beinvitált. A lakás belülről is nagyon kellemes és otthonos, tökéletes szerelmi fészek, ahol mindig rend és tisztaság vár. Nagy franciaágy, a falon pedig méretes tükör található, kiegészítésként pedig egy masszázságy illetve néhány szék és fotel is rendelkezésre áll az együttlét még izgalmasabbá tételéhez. Mindig kellemes, erotikus háttérzene és hangulatos félhomály fogad. A fürdőszoba is jól felszerelt, kifogástalan.
Klaudia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Klau egy igazi érett bombázó, aki a legjobb korban valamint kirobbanó formában van. Valódi egzotikus szépség gyönyörű, bronz barna bőrrel és dús fekete, hajzuhataggal. Feszes, formás idomait a húszévesek is megirigyelhetik, amiben szerencsés adottságai mellett a rendszeres testmozgás is komoly szerepet játszik. Popsija eszményi, a cicijei (és azon belül is a bimbók) pedig egyszerűen fantasztikusak. Gyönyörű formájuk van és megfelelő kezelés hatására pillanatok alatt megkeményednek. Én rabjuk vagyok első találkozásunk óta és soha nem tudok velük betelni. De a külsőnél még sokkal fontosabb (legalábbis számomra) hihetetlenül kedves és elragadó személyisége, amivel minden egyes alkalommal újra és újra elvarázsol.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésemkor a már jól megszokott baráti öleléssel és csókokkal üdvözöltük egymást. Leültetett, itallal kínált, megbeszéltük életünk aktuális történéseit, majd tiszta, illatos törölközőt adott és elkísért a fürdőszobába. Gyorsan elintéztem, amit ilyenkor el kell és már rohantam is vissza Hozzá. Ezúttal kivételesen nem volt konkrét kérésem a ruhát illetően, de Klau ezúttal sem okozott csalódást. Egy nagyon szexi és vadító fekete fűző szerű ruciban tért vissza, lábán neccharisnya, a ruha alatt pedig falatnyi kis bugyi, ami aztán hamar le is került róla. :) Szokás szerint megkérdezte tőlem, még mindig megfelel-e, de én válasz helyett inkább csak végigcsókolgattam testét elölről, hátulról, majd az ágyra pattant mellém. Kis összebújás után megállapította, hogy már készen is állok rá, ezért aztán nem is tétlenkedett egy pillanatig se. Ezúttal ő kezdte el kényeztetésem egy isteni franciával, én pedig közben gyönyörködtem a látványban illetve simogattam testének elérhető pontjait. Kezdetben csak a makkomon játszadozott nyelvével, majd ajkait és kezét ügyesen kombinálva okozott felejthetetlen élményt. Pár perc után megkérdezte, belém üljön-e. Ilyen ajánlatra nem lehet nemet mondani, ezért határozott igennel válaszoltam. A védőfelszerelés felhelyezése után már fordult is rám csodás, gazella testével. Egyszerűen imádom, amikor nekem háttal hullámzik rajtam hol lassabban, hol kicsit tempósabban. Hagytam, hogy kedve szerint kiszolgálja magát rajtam, majd miután eljutott a csúcsra, javasoltam, hogy váltsunk és missziben folytassuk. Közben összebújtunk és szorosan átöleltük egymást, valamint cicijeit csókolgattam. Igen nagy hatással volt rám mindez, így nem csoda, hogy aztán már hamar végem lett.

Miután megtörölgetett, a két felvonás közti szünetben készített egy kávét, amit az ágyon fekve közösen kortyolgattunk el igazi meghitt hangulatban, közben pedig nagyon jól elbeszélgettünk a legkülönfélébb témákról. A második felvonás felvezetéseként megpróbáltam viszonozni addigi kedvességét. Hanyatt fektettem az ágyon, és először hosszas, érzéki csókot váltottunk, majd nyakán keresztül eljutottam az imádott cicikhez, ahol szintén hosszasan elidőztem, hogy ők is megkapják, ami Nekik jár. :) Még tovább haladva déli irányban végül eljutottam a világ legcsodálatosabb helyére, Klau öléhez. Imádom kényeztetni itt és szerencsére neki sincs soha ellenére a dolog. Ezúttal is próbáltam minél változatosabban végezni e tevékenységet, némi új elemet is belecsempészve, amit láthatóan és hallhatóan Ő is élvezett. Miután kétszer is sikerült elrepítenem így, ismét hódoltunk kicsit a már jól bevált tejszínhabos játékainknak. Először cicijeiről nyalogattam le egy tekintélyes adagot, majd a déli égtájakon is eljátszottuk ugyanezt. Miután mindet elfogyasztottam róla és sikerült harmadszor is kellemes pillanatokhoz juttatnom, ismét ő következett. Némi franciás bevezetéssel újra hadrendbe állított, illetve szájával felhelyezte az újabb védőfelszerelést, majd közös megegyezéssel egyik kedvenc pózunkra esett a választásunk. Ő a hasára feküdt és popsiját kissé felnyomta, én pedig hátulról merültem el benne. Néhány variáció kipróbálása után megtaláltuk a mindkettőnk számára tökéletes testhelyzetet illetve szöget. Az idők folyamán már sokféleképp szerettük egymást, de ezt most valahogy különösen jól eltaláltuk. Bár arcát egy párnába temette, azért így is eljutott fülemig néhány sóhaja illetve az öröm egyéb megnyilvánulási formái. Közben ő is végig tolta rám magát, és amikor éreztem, hogy már csak néhány lépcsőfok választ el a gyönyör kapujától, kicsit begyorsítottam, majd egy kirobbanó záróakkord formájában teljesedett ki történetünk. Utána kellett pár perc, míg mindketten kicsit megnyugodtunk és visszatértünk a valóságba. A fennmaradó időt egy kis összebújós beszélgetéssel töltöttük ki ismét. Így tudtam volna maradni reggelig is. Mivel alaposan megizzasztottuk egymást, így egy újabb zuhanyzás sem ártott. :) Aztán sajnos eljött a búcsú pillanata is. Nagy ölelések és csókok formájában köszöntünk el egymástól a lakás több pontján is, de csak egy rövid időre. Amint tudok, visszatérek Hozzá.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A két órás szeánsz végén az pesti átlag felső tartományának megfelelő rózsaszálat adtam át némi édességgel és finomsággal kiegészítve (mert megérdemli), az átélt élmény azonban fényévekkel meghaladja az átlagost.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bár már nagyon sokszor jártam Klaudiánál, még mindig ugyanolyan izgalmasak a találkozásaink, mint legelső alkalommal. Nem hinném, hogy valaha is meg tudnám unni. Remélem Ő se engem. :) Mindig meglepjük egymást valamivel, ami korábban még nem volt és minden egyes alkalommal változtatunk valamit a korábbi forgatókönyveken. Klau egy fantasztikus nő, aki tökéletesen ötvözi a huszonévesek szépségét az érettebb nők kedvességével és tapasztalatával. Remélem még nagyon sokáig és nagyon sokszor lesz lehetőségem meglátogatni Őt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-11-05) : Kis pihegés után csókokkal köszönte meg ténykedésem, majd újra az én barátom kapott kis francia kényeztetést. Gumit szájjal fel és kivételesen oldalról öleltem magamhoz és hatoltam be a szűk punciba. Egy idő után váltás és a hátamra döntvén szemből ült belém és kezdett lovacskázni.

(2021-09-29) : Tehát belépte után elém térdelve élesztette fel a látványtól nem is annyira alvó szerszámom. Szégyen ide vagy oda ,már a látványtól a kisugárzásától vigyázzba vágja magát szerszámom:) teljesen önálló életet él.Klaudiánál hiába a forgatókönyv ,hogy majd ezt így fogom meg úgy fogom csinálni ha végre újra élvezhetem társaságát :

(2021-09-16) : A nagy sóhajtozás után Klaudia úgy döntött, hogy elégtétel vesz, és most rajtam a sor. Uraim, a látvány sem semmi (hajkoronáját már az elején összecsipeszelte), az érzés azonban frenetikus, cuppogós, szembenézős, stb. - tudjátok. Csak egy kis ideig bírtam tétlenül, számra kértem, s 69-ben folytattuk, majd egy idő után melegebb helyre kéredzkedtem

felejthetetlen: 10db
(2021-11-21) : Egy remekbe szabott francia óra kezdődött. Néha szinte teljesen eltüntem ajkai kózt de volt, hogy csak a hegyét nyalta. Kezét nem vagy csak néha használta. Isteni volt. Még most is borzongok ha erre gondolok. Kitalálta mit szeretnék mert gumiért nyúlt. Természetesen mivel,hogy posiját odafordította, ismét mekostoltam.

(2021-09-03) : Kis tisztogatás, folyadékpótlás és tisztálkodás után összebújós dumcsi. Egyre jobban simogattuk egymást, majd egyszer csak a lábát keresztbe átvetve rajtam érzéki csókokból indítva kezdett franciásan kényeztetni majd én őt. Hamarosan jöhetett a gumi rám, Klaudia meg a hátára :) Missziben finoman hatoltam belé, nem is váltottunk pozitúrát,

(2021-07-27) : Mielőtt túl jó lett volna nekem, megálljt kértem és én tértem rá fantasztikus teste végigcsókolására, a világbajnok (bocs, jelen időszakban olimpiai bajnok) cicik különös figyelmet kapván, de csak megérkeztem a finom, puha, illatos puncihoz, amit nyelvemmel addig kényeztettem, míg sikerült Klaut elröppentenem.

nagyon jó: 9db
(2021-10-09) : Persze gondoltam,hogy a kukackámmal szeretne játszani mikor elém guggolt. Egy fenomenális francia lecke kezdődött. Ahogy az le van írva. Csak a hegye ingerlése majd csaknem tövig eltüntetve, gyorsan lassan. Majd megint csak a nyelvével a makk nyalása. És közben a szemkontaktus. Még most is beleborzongok. Kezét szinte nem is használja.

(2021-08-26) : Ő sem tétlenkedett, tanítani való nyelvmunkája miatt egyre jobban éreztem magam. Változó intenzitással izgatott. Hol szinte tövig eltüntem a szájában, hol csak a hegyét nyalta. Persze a golyókat sem hagyta nyugodni, azzal is foglalkozott. Sokáig élvezkedtem volna de inkább gumit kértem mert már szerettem volna a puncikája szorítását érezni.

(2021-05-31) : Nyakamat átölelve lágyan csókol meg, ami fantasztikus. Lassan az ágy felé mozdulunk, ahova finoman leültet és elém térdelve a szám után a csókjaival egyre lefelé halad, majd egy isteni francia felvezetés kapok. Finoman, lassan, lágyan, pont ahogy szeretem. Egy idő után nyúlna a gumiért, ha hagynám, de helyette inkább én fektetem gyengéden az ágyra és szerény tudásommal viszonzom neki ezt a franciás kényeztetést

: 9db
(2021-09-17) : Mikor átöltözött,szexi fehérneműbe ismét le esett az állam olyan gyönyörű volt,egy igazi bombázó állt előttem.Egyből magamhoz húztam csókokkal borítottam el ahol csak értem.Ez jó hatással volt Klaudiára mert szépen elém térdelt és máris elkezdett kényeztetni.Kaptam egy mély torkos bő nyálas franciát,ami annyira jólesett hogy nagyon vissza kellett fognom magam ne így legyen végem.F

(2021-08-06) : Innen teljesen átvette az irányítást. Hanyatt fektetett és a meredezö kukackámat vette kezelésbe nem kis hatékonysággal. Nagyon finoman incselkedett vele. Nyelve hegyével lassan körbe járt rajta majd szinte teljesen eltüntem csodás ajkai közt. Isteni érzés. Tanitani kellene a technikáját. Váltott tempóban csinálta egy jó darabig míg közben a golyokkal is foglakozott.

(2021-06-29) : Előszőr a szájával játszott megfelelő keménységű kukackámmal, hol szinte teljesen eltüntettve hol csak a hegyét érintve izgatott! Isteni! Mikor érezte,hogy lassan végem, a gumit szájával huzta kukacomra., és rögtön lovagolni kezdett felém forbulva, én pedig a szép és kívánatos cicikbe kapaszkodtam. Utána kértem a kutyus pózt, amikor is eszméletlen látvány tárul az ember elé: szép formás feszes popsi.