564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Dóri szexpartner

szexpartner

Dóri-

Nem prémium hirdető
77/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-18 19:30:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-18

Egyeztetés
Többször próbáltam időpontot egyeztetni Dórival, de sajnos a naptárjaink nem nagyon fedték egymást. Végül azért csak sikerült egy randit összehozni.
Voltam már korábban is nála, de más címen. A telefonban jelezte, hogy elköltözött, kicsit közelebb a Flóriánhoz, még azt is mondta, hogy fizetős a parkolás, vigyázzak, kedves volt tőle.
Megközelítés
Gps-el mentem, egy kicsit megtévesztő, a szentendrei úttal páruhuamosan, de nem az első házsor, hanem a a második. Persze telefonban ezt is elmesélte, de ezt màr nem regisztráltam. Mint mondtam, a parkolás fizetős, tömegközlekedés is bőven van a környéken.
Helyszín
Óbudai panellakás, nem éppen új állapotban, de a célnak tökéletesen megfelel. Nagy franciaágy, a szobában, szembe vele egy hatalmas tükör. Kis asztalka, illetve szék amire lehet pakolni. Fürdő kádas, ketten pont elfértünk benne. Tusfürdőkészletet rendesen felhalmoztak, megfelelő tőrülközőt is kaptam.
Dóri külseje
Pont mint a képeken, formás és kemény cicik, szép lapos has, nincs rajta egy deka súlyfelesleg sem. Kőkemény popsi, kislányos punci, egyszóval mintha egy tinivel lennék.

Action
Érkezésem után teával kínált, majd beszélgettünk, hogy kivel mi történt. Azt szeretem Dóriban, hogy nem siettet semmit, most se tette, úgyhogy jópár perc eltelt. Majd fürdeni invitált, ahol szépen megmosdatott, mindenre kiterjedően, már itt kemény voltam.
Szobába visszaérvén az ágyra heveredtünk és simogatni, puszilgatni kezdtük egymást. Ő a combomat, lábamat, majd a farkamat simogatta, illetve masszírozta, nekem eleinte a cicije, oldala jutott, majd szépen úgy fordult, hogy a punciját is tudtam izgatni. Így jó hosszasan eljátszottunk, mindig elvitt a csúcs közelébe majd elengedett, aztán újra felhúzott. Sajnos mint az adatlapon is szerepel jincs nála natúr francia, így gumihúzás után vett a szájába, így kényeztetett még egy kicsit, de nem bírtam már tovább, benne akartam lenni. Misszibe váltottunk, de sajnos pár lökés után hatalmasat élveztem.
A szünetben kaptam egy hátmasszázst, illetve csevegtünk. A második kör ugyan úgy indult, mint az első, csak hamarabb húztunk gumit. Beleült, finoman mozgott miközben játszottem a cicijeivel, illetve kukkoltam az eseményeket a tükörből is. Ezt követően megfordult, majd így folytattuk, markoltam a popsiját és a cicijén tartottam a szemem a tükörből. A vég ismét missziben ért, ismét hatalmasat lőttem.
Még beszélgettünk kicsit, letusoltam és leléptem.
Elszámolás
Előre adtam, mint mindig. Nagyon korrekt volt az élményhez képest. Azért rákérdeztem, hogy a költözéssel együtt volt-e változás, nem volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Többször találkoztam már vele, de nem ez volt az utolsó. Korrekt lány aki tényleg nem az órát nézi. Sajnos az étlap nem túl bő, viszont ez a varázsából semmit nem vesz el.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36305795197 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.
Ha vannak is további beszámolói, azok csak prémium vendég előfizetéssel jelenik itt meg.