Ingrid erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Ingrid-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-14 13:54:09

Straval_Gabriev
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ingrid reagálása

Kedves Ravenkám ;-)

Örülök hogy találkozhattam veled, külön megtiszteltetés számomra hogy Engem választottál, (annak ellenére hogy a másik oldalt látogatod többnyire)
és végre voltál olyan bátor hogy megtetted amire vágysz ;-) Látod, kell néha egy kis változatosság :))
Nagyon kedves fiatal srácot ismerhettem meg személyedben, aki rendkívül udvarias kedves és figyelmes! Másnak is szivesen ajánlok(meg is tettem)
Köszi a nasikát is isteni finom volt :) bár még van pár elrakva tarcsiba :-P
A csodás élményt, igen gyorsan meg is irtad amit külön köszönök, elsősorban az idődet amit ráforditottál, és a sok sok kedvességet pozitiv visszajelzést amit kaptam Tőled! Ölellek puszillak nagyon soxor Szil...;-) :-*
Ing

Ingrid beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-10-14

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Detektívregénybe illő csavaros fordulatokkal történt, de végül is itt VTR-en keresztül sikerült lefixálni az aktuális időpontot.
Igaz telefonon is beszéltünk, már ekkor magával ragadott a pozitív kisugárzása.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel pofon egyszerű. Jól frekventált helyen van, 11. kerület központja, lehet így is mondani; villamos is jár arra. Aki autóval közlekedne, a ház melletti utcában akad parkoló bőven (ha a délelőtti órákat vesszük figyelembe).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ami rögtön eszembe jutott, hogy hogyan is jellemezhetném a helyszínt: nem más mint a béke oázisa. Amint beléptem magával ragadott azaz atmoszféra ami körüllengett mindent. A lakás nagyon szépen ízlésesen volt berendezve, nagyon jól visszatükrözte a vendéglátóm személyiségi jegyeit.
Van egy kis előtér, jobbra a fürdőszoba. Tovább előre maga a helyszín, ahol beállított masszázspad várja a vendégeket; balra kanapé illetve maga az ágy, ahol az erotikusabb élvezetek kerülnek előtérbe.
Ingrid külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Így elsőre csak annyit közölnék: Wooow
Azt hiszem a másfél órás együttlét során ez párszor elhagyta a számat. :)
Ingrid gyönyörű. Tehetném, hogy most a gyönyörű összes szinonímáit felsorolnám, de ezt így leírva semmiképpen nem lehet átadni. Ahhoz hogy tudjátok, hogy miről beszélek el kell menni, és élőben kell szembesülni a ténnyel (és itt még nem láttam meztelenül). Minden porcikája tökéletes, de mégis a huncut mosolya az, amivel igazán meg tudja dobogtatni a férfi szíveket.

Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Hatékonyság:
5
Svédmasszázs:
5
Időráfordítás:
5
Talpmasszázs:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Szerintem ezt most nem tudom szakszerűen leírni, nézzétek el nekem. Azaz igazság hogy nincs túl sok összehasonlítási alapom.
Ha jelzőkkel kellene illetnem akkor: kellemes, intenzív és megnyugtató.
A lábaimtól haladt felfelé és alaposan átgyúrta a testemet. Csípő, derék, hát ez mind jött sorban. Igazából a túl sok ülőmunkától, amit végzek eléggé be voltak állva a vállaim és volt egy kis derékproblémám is amit Ingrid szakszerűen orvosolt. Masszázs közben kellemesen beszélgettünk, azaz inkább én hallgattam Őt és szívtam be magamba minden egyes szavát. A vége felé eléggé szótlan lettem, igazából csak nagyon átadtam magam az élvezetnek és hagytam hadd sodródjak az árral. :)
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Földöntúli gyönyörökben részesültem... :)
Először kellemesen beolajoztuk egymást majd hozzám bújt. Kihagy az emlékezetem mert nem tudom, hogy a bugyi ekkor került le róla, vagy már az eleve ott sem volt. Mindegy részletkérdésben nem veszünk el. :)
A finom csúszka ekkor kezdődött el, valami hihetetlen élmény egyúttal erotikus és spirituális kaland ez. Minden érintésével csak fokozza a vágyat, finom gyengéd puszijai kellőképpen megrészegítenek. Itt még csak a testiségről ejtettem szót, de a látvány... húha. Mikor alig pár centire vagy a csodás puncijától és Ő olajosan csúszkál rajtad az maga a mennyország.
Ezek után beolajozta lábacskáit majd miután szemben elhelyezkedett velem talpai közé fogta a férfiasságom. A láberotikája nagyon érzéki és kimagasló. Gyengéden játszadozott, hol csak simogatta, hol intenzíven kényeztetett. Az ágy melletti tükörből figyeltem az eseményeket, hol pedig csak az ölembe tekintettem; közben néha az Ő reakcióit is figyeltem de amikor érzékien az ajkába harapott és ahogy nézett rám, hát ott végem volt mint a botnak.
A lábai után a melleivel is kényeztetett, ekkor már nagyon kész voltam, itt már lehunytam a szemeim és csak élveztem az érintése varázsát.
Mondhatni kirobbanó sikere volt. :)
Szerintem nem tudom eléggé megköszönni Neki ezt a csodás élményt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag került a csokor átadásra. Egy ilyen csodás élményért cserébe abszolút semmiség.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy fél éve biztos, hogy el szerettem volna jutni hozzá. Nem tudom megmagyarázni mi volt a visszatartó erő ami miatt mégsem mentem el. Azaz igazság, hogy én inkább a másik oldalról választok partnert, nem a masszázs kategóriából. De talán nem is ez volt az igazi ok, hanem, hogy magamban ilyen elérhetetlen istennő kategóriába soroltam és én mint "félénk kisfiú" nem mertem elmenni. :))
Tudom ez ilyen gyerekesség a részemről de mégis.
Örülök, hogy végül is megismerhettem Ingridet. Ő egy csodálatos ember, gyönyörű Nő és hihetetlen, hogy mennyi pozitív energiával és az érintése által szeretettel tudott megajándékozni.
Mindent nagyon köszönök és sok-sok puszi Neked!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ingrid erotikus masszázs beszámolójáról


2017-02-17 00:39:25
Osszeszedett,rendezett megfelel a kivanalmaknak...

2016-11-10 09:24:45
tetszik amit irtál, a testi kapcsolatot jól részletesen leirtad. Már hivom is a csajszit :) sok sikert


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókIngrid legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2016-05-04) : Lábtól felfelé haladva, a letapadt izmokat felszedve, nagyon lelkiismeretesen, és tudatosan csinálta. Az orrom előtt táncoló csoda szép vénuszdombtól elakadt a levegő vételem.

(2016-05-03) : Az ágyhoz vezetett, mert szerinte először jöjjön a kényeztetés, akkor lehet nyugodtan élvezni a masszázst, és .....lehet hogy teljesen igaza van. A masszázs rendkívül szakszerű, és mikor észrevette, hogy ez számomra egy kicsit erős, azonnal lazított az erősségén.

(2015-03-27) : Lábtól indul a masszázs, hát a vádlim külső részének, nagyon jól esett, közben párszor sziszegtem, de mi pasik "gyengék vagyunk" mint tudjuk!:D:D

felejthetetlen: 23db
(2020-07-12) : A simogatásba linglam elemek is kerültek és végül eljutottunk a franciás játékokig. Nagyon bizsergető érzés volt. Kis idő után Ingrid ledobta a textilt és felmászott az ágyra és rá ült a hasamra háttal nekem

(2019-02-19) : Krémet használt, nem olajat. (Legközelebb lehet olajat kérek, azt annyira szeretem. :D ) Kezdte a lábakkal (hason fekve), majd haladt felfelé, a háthoz, karokhoz, vállakhoz és nyaki részhez. Tükrök ugyan voltak előttem, Ő pedig fehérnemű nélkül masszírozott, de annyira jók voltak a fogásai,

(2019-02-16) : Az egész testemet átmozgatta, felfedezve a problémás izomcsoportokat is, melyek lazítására külön figyelmet fordított. Velem szemben két tükörben lehetett nyomon követni a nem mindennapi látványt…

nagyon jó: 19db
(2020-06-18) : Majd ezután jött a végletekig profi masszázs! Látszik/érződik, hogy nem a netről letöltött diplomák lógnak a falon. Minden porcikámat végig masszírozta lábtól-fejtetőig, ahogy kell másnap jött is az izomláz, de sebaj ez kell nekem :)

(2018-04-15) : Hosszasan kényeztette kis barátom kézzel, majd szájjal is kezelésbe vett. Nagyon finom volt Ingrid franciája. Annyira felhúzott, hogy már majdnem el is sültem, de miután ezt jeleztem Ingridnek, Ő picit visszább vett :)

(2017-11-26) : Ezek után jól átdolgozza vádlim, combon, fenekem, majd hátamat, végül kezeim és ujjaim is átmasszírozza. A hátmasszázsnál egészen különleges

: 27db
(2018-03-15) : A lábamtól indult fölfelé és dolgozta végig a testemet. A számomra különleges lazító, csavaró, nyújtó mozgatásokból is éreztem, hogy profi elbánásban részesülök.

(2018-02-16) : Ezúttal a nyomorék hátamat dolgozta meg fokozott erőbevitellel, sokat elidőzött rajta, mert le voltam robbanva rendesen. Majd következtek a kezek és még egy teljes testet érintő rész is, egy csúszkás befejezéssel.

(2017-11-15) : Lentről a talpamtól indult felfelé.Talp reflexológiával inditott, majd alaposan végig gyúrt minden porcikámat.Nagyon élveztem ahogy csinálta közben megkérdezte hogy jó e az erősség