564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Bunny szexpartner

szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-13 16:45:21

Lalibela
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny reagálása

Drága Lalibela!
Köszönöm szépen a beszámolót,és hogy meglátogattál,nagyon örülök ,hogy megismertelek!
Hiányosságról szó sincs a randival kapcsolatban,nagyon jól éreztem magam,de szívesen "repetázok"Veled bármikor!;)
Ha késztetést érzel a jövőben egy randira ,csörögj bátran!:P
Cuppanás!:*

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-13

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-ben egyeztettünk, nagyon könnyen összejött a randi
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megadott cím teljesen egyértelmű volt, Navi könnyen odavitt. Csak arra kell figyelni, hogy az első vagy hátsó bejárathoz ér-e az ember, mert a kapukód nem egyezik a kettőre. Parkolót lehet találni a közelben, ingyenesen
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A helyszín egy panelház, ahová egy elég retró lift visz fel. A lakás jó tágas, tiszta, minden megvan ami kell egy ilyen randihoz. Fürdőszoba rendben van, az odakészített bontatlan fogkefe szerintem nagyon jó ötlet, nem is voltam rest használni.
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bunny a fényképeknek megfelelően nőies formákkal bír, gyönyörű kerek popsija és észveszejtően formás cickói igencsak emelik a pulzusszámot. Arca is nagyon szép, a huncut csábos mosoly pedig nagyon közvetlenné teszi a megjelenését.

Action
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Belépés után átadtam a kis ajándékot, amit hoztam. Ennek nagyon örült, mint kiderült tényleg a kedvenc finomsága. Bunny rögtön üdítővel kínált, aminek széles tárháza állt rendelkezésre. Közben kitárgyaltuk a környékbeli közlekedés okozta napi szenvedést. Aztán felállt az ágyra és szabaddá téve kebleit közéjük invitálta az arcomat. Ez a cicis arcmasszázs nem tarthatott sokáig mert a számba kaptam a bimbiket miközben Bunny jelezte hogy jó határozottan markoljak a popsira, ami hihetetlen feszes és izmos. Aztán kisvártatva az ágyra térdelt és szájjal eltüntette a fütyköst. Játszott a nyelvével rajta, szopta erősebben, gyengédebben, mélyebben és kiengedve, végig figyelte hogy mire reagálok a legjobban. Maga fölé hívott, cicik között folytatta a kényeztetést

Mivel előző éjjel nem aludtam szinte semmit a szomszédaim bulija miatt, nem voltam formában (mikor máskor lenne ilyen ha nem előző éjjel). Nem volt bennem sok energia, folyton lelankadtam. De aki ennyire szívből ad, annak kapnia is kell, úgyhogy nyelvvel és két ujjal bírtokba vettem a gyönyörű puncit, ami elég sikeresnek bizonyult ahhoz, hogy a csúcsra juttassam a drága Bunnyt. Nagyon jól reagál a G pont masszírozására, azt nem érdemes kihagyni nála. Közben jelezte hogy lehet ám rendesen markolni a cickókat, úgyhogy kicsit hevesebbre váltottam.

Mivel a gumihoz nem bírtam eléggé felkeményedni, végig franciás játékoknál maradtunk. Pedig Bunny mindent (de tényleg mindent) megtett hogy benne lehessek. Hihetetlen türelmes és odaadó, és érezni hogy neki is az a célja hogy összejöjjön a lehető legjobb, legteljesebb szex. A hozzáállása csillagos 6os.

Végül szuper orális technikájával sikerült eljuttatnia a csúcsra, egy NFVSZ azért összjött. Mondta is, hogy "Tüzijáték nélkül nem engedtelek volna el!" Utána még elég sokat beszégettünk. Jó humorú, talpraesett lány, aki tudja mit akar az élettől.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre borítékban adtam az ajándék mellé, szóba sem került az ottlétem alatt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem így képzeltem el az együttlétet, de Bunny az én hiányosságom ellenére is kihozta a helyzetből a maximumot. De kell rendeznünk egy második fordulót, ahol bepótoljuk ami elmaradt!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2021-07-13) : Négykézlábra ereszkedett, és azonnal bekapta a már kemény farkamat. Egyből tövig vette, éreztem a torka szoritását,hagytam egy kicsit még kibontakozni Bunnyt, de a harmadik torokra engedése után már rátettem a fejére a kezemet, és jól ráhúztam a kemény farkamra. Ezt megismételtük jó sokszor, amikor Bunny a hátára feküdt és lelógatta a fejét az ágyról

(2021-06-12) : Ezt követően, sajna puhulni kezdtem, Nyuszi a gumit leszedve egyből szopni kezdett, pici idő múlva 69-ben folytattuk. Egyre keményebb lettem tökéletes franciát kapva. Megkérdeztem, hogy popsijába ujjal behatolhatnék- e? Még ez is kimaradt randijaink során, -igent felelt rá. Finoman egy ujjamat csúsztattam be, és közben punciját is nyaltam. Bunny hangja egyre jobban kezdett megváltozni, egyre hangosabb lett, és el is élvezett szerintem.

(2021-05-07) : Éreztem, hogy farkam jól reagál ezekre a finom, szenvedélyesen erotikus hatásokra, egyre keményebb lett. Bunny most elém térdelt és farkamat a mellei közé helyezve izgató "fogságba" helyezte melleit két kezével összeszorítva, majd melleit üzemesen le-fel mozgatva dörzsölte farkamat mellei bársonyos bőrével. Ezután arra kért édes hangján, hogy üljek a franciaágy szélére,

felejthetetlen: 81db
(2021-11-21) : Kis idő után elém hasalt és franciázni kezdett. Közben követelte hogy popsiját paskoljam és melleibe kapaszkodjak. Nagyon írhatóan csinálta. Ahogy lenéztem csak őt láttam a szerszámomat már nem. Hanyatt feküdt és lelógatta a fejét az ágyról h így én is jobban hozzáférjek. Melleit markolva közben ujjazva húzott magába. Már itt küszködtem hogy ne így fejezzem be a torkán.

(2021-08-20) : Végül valahogy az ágyra kerültem, háttal lefelé amikor Bunny már nyúlt is a gumiért, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy kértem még egy plusz kört. Ez abból állt, hogy Nyuszi feküdt hanyatt én pedig loptam pár csókot majd, a nyelven végére vettem a melleit és végül eljutottam a combjai közé. Mint kiderül a body pántja szétkapcsolható, így Bunny egy mozdulattal felfedte előttem a punciját. Éltem is a lehetőséggel és a nyelvet és az ujjaimat is bevetve kezdtem kényeztetni. Úgy tűnt tetszik neki. Idővel felültem és a répámat előre szegezve a feje elé ültem.

(2021-08-11) : De ez a nosztalgikus érzés sem tartott sokáig, mivel Bunny ismerkedős típus, szeretne mindenkit, de tényleg mindenkit megismerni, senkit sem kihagyva. Gyorsan térdre huppant, és kézbe, majd szájba vette az Ezredest. Elég vadul kezdett bele, ami nekem meghozta az örületet. Egyre hevesebben ügyeskedett, kérte hogy kézzel is "segítsem" a fejét, aminek a vége az lett hogy gyakorlatilag ráhúztam Bunnyt az Ezredesre.

nagyon jó: 67db
(2021-02-09) : Néhány percig így élvezkedtem, majd az ágyon eldőlve keblei fölé térdeltetett és egy frankó ciciszexben részesített. Igencsak szép látvány volt, ahogy a hatalmas cickók között eltünt a farkam és a végét elérve szájával fokoztta az élvezeteket. Kis idő múlva kissé feljebb helyezkedve indult újra a fantasztikus mélytorkos francia. Úgy dömtöttem most már eleget kaptam és szeretnék én is adni.

(2021-02-05) : Az enyém a feneke irányába, az övé a péniszem felé. Mindketten egy darabig markolásztuk és simogattuk azt, amit találtunk majd Nyuszi szép lassan négykézlábra ereszkedett és keze helyett a szájával kezdte „markolászni” a péniszem. A szája nagyobb mint a marka, mivel ha a kezével nem is, de a szájával teljesen eltüntette a péniszem.

(2021-02-04) : Élveztem, élvezte. Ezután ledobta négykézlábra magát és bevette a farkamat a szájába, így dolgozott rövid ideig, hanyatt feküdt és torkon tolhattam, majd mellbe, aztán torkon. Közben mondta, hogy két ujjas jelentkezést végezhetek puncijában, melynek azonnal nekiláttam. Tehát torkontolás és ujjazás. Brutális!!!!! Visszaereszkedett négykézlábra és hol kézzel, hol anélkül szopott. Közben csapkodtam popsiját és ujjaztam felváltva

: 377db
(2021-11-14) : Utána nem tűrt ellentmondást, én lettem kezelésbe véve és még mindig izgultam, elsőre általában egy darab téglává változom és jobbára használhatatlan vagyok, Bunnynál ez öt percig ha tarthatott. Hátra feküdt előttem, magához húzott, és teljesen eltűntetett az ajkai között, és ölelgetett hol velük, hol a nyelvével, elárasztva a tűzforró nyálával, pillanatok alatt kemény lettem,

(2021-10-12) : Amint a fürdőből kijöttem, az ágyon állva fogadott, és a csodálatos melleit a számba adta. Hú, ez valami fantasztikus volt. Utána francia következett, amit nagyon lelkesen és ügyesen csinált. Ezt követően többféle pózban szeretkeztünk, mind nagyon kellemes volt.

(2021-10-05) : Először csak finoman csinálta majd tövig eltüntette a répám a szájában. Szerencsére a melleit szabaddá tette és elérhettem őket a kezemmel. Majd felmásztunk az ágyra, ahol én hanyatt vágtam magam, Nyuszi pedig mellém mászott négykézláb és folytatta az orális kényeztetést Úgy fordult, hogy a feneke és a puncija elérhető közelbe kerüljön. Éltem is a lehetőséggel, hol a combjai között átnyúlva a punciát kényeztettem az ujjammal,