21
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
61
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
Enci erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Enci-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-11 23:46:17

TiborX
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Kedves TiborX! :)

Köszönöm szépen, hogy veled tölthettem ezt az 1 órát és meg is írtad ;) Igen, igen, csak első találkozás volt, jaj..én is éreztem, hogy nem nagyon találtad a helyed, féltél tőlem :D Vagy nem tudom mitől, mert tény, nem léptél le az ajtóban érkezéskor :D Tudod, aki elolvassa a "szerződést" majd önmagára pillant a tükörben, azért sejtheti, hogy vajon a pincérnő felszolgálja-e az étlapon található nyimmnyammokat ;) avagy sem? :D Ez ennyire egyszerű..... :D

Nem kell ennyire bizalmatlannak lenni.... :D Ha valami nem tetszik, szóvá szoktam tenni, nem sumákolok, nem szokásom ;)

Szó mi szó, köszönöm a találkozást, remélem azért legközelebb hosszabb programra jössz, volna még egy dolog, ami felszolgálásra vár ;)

Puszi :)

Enci :)

Enci beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-10-11

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Telefonon kértem időpontot másnapra, és ugyan a délelőtt nem volt jó neki, de találtunk olyan időpontot amely mindkettőnknek jó volt. Kérte, hogy másnap reggel erősítsem meg a szándékom, ezt meg is tettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Eléggé központi helyen található, ezért a parkolás nem könnyű az utcán, de van parkolóház is a közelben. BKV-val könnyen megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Belső udvaros bérház, nem mai építésű, de a lakás nagyon rendes, tiszta, ízlésesen berendezett. Látszik hogy Enci nagy gondot fordít arra, hogy minden rendben legyen. A masszázs szoba hangulatos, van tatami és masszázspad is.
Enci külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A 2. képe alapján nem ilyenre számítottam, de a meglepetés abszolút pozitív volt. Enci egy nagyon helyes és szép arcú, mosolygós lány. Alakja tökéletes, egy gramm felesleg sincs rajta, kemény kerek popsi és formás mellek.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
1
Kicsit feszülten érkeztem, főleg azért, mert a bemutatkozásában és a bővebb infóban hosszan sorolja hogy mit nem szabad, mit kötelező, és mik az elvárások. Reméltem hogy megfelelek mindenben, de nem voltam biztos benne. Érkezéskor kedvesen fogadott, levettem a cipőmet, beinvitált, bementem, de letolt, hogy a kabátot az előszobában kellett volna hagyni... :) Na, gondoltam, kezdődnek a problémák. De nagyot tévedtem! Fürdés után kedvesen átölelt, majd kezdődött a masszázs. A talpaknál kezdte, ami nekem nagy kedvencem, onnan haladt felfelé. A hátamat eléggé problémásnak találta, keményen megdolgozta. A masszázs abszolút szakszerű volt, és nagyon jól esett. Már ezt is meztelenül végezte, de itt még nem az erotikán volt a hangsúly. A masszázs tatamin történt, és közben halk zene szólt. Igyekezett mindenben a kedvemben járni, kérdezte nem fázom-e, megfelelően erős-e a masszázs, stb.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
A masszázs a vége felé átment lágy érintésekbe, a melleivel érintve siklott végig a hátamon, és ekkor már a keze is elkalandozott az intimebb részek felé. Aztán a fülembe súgta, hogy megfordulhatok, és megkérdezte, hogy mit szeretnék. De kérdés nélkül is tudta... Először lágy simogatással kezdte, majd az ébredező szerszámot vette kezelésbe. Később fölém hajolt, majd csúszkált rajtam. Kis puszikat, majd egy csókot is kaptam. Egy kicsit a lábával is masszírozta az ezredest, amit én nagyon szeretek és nagyon izgatónak találok, miközben én a melleit csókolgattam. A végére kiderült, hogy a franciázáshoz támasztott feltételeknek is megfelelek, így egy igazán érzéki, változatos, csábító, mélytorkos fogásokat is alkalmazó franciában volt részem. Végig nagyon jól érezte, hogy mivel lehet engem nagyon felhúzni, figyelte a visszajelzéseket, egyszóval tökéletesen csinálta! A vége az ajkai között ért, hatalmas robbanással, és hosszan elnyúló hullámokkal. Nagyon jólesett, hogy utána még sokáig bent tartott a szájában, sőt kicsivel később még kis puszikkal halmozta el az akkorra már félárbócra ereszkedett barátomat. Kaptam egy kis üdítőt, majd irány a fürdőszoba, ahol nem csak a hátam segített lemosni, hanem elöl is alaposan megtisztogatott. Jól esett ez a kis szexi figyelmesség!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag az asztalra tettem le, megfelel a pesti átlagnak, nemrég emelkedett, de a korábbi az tényleg nagyon alacsony volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Várakozásokkal teli, de kicsit feszülten érkeztem, de nagyon boldogan és egy csodálatos élménnyel gazdagodva távoztam. Enci egy egyéniség, és egy igazi kincs. Kedvessége, odaadása, ahogy figyel a legapróbb részletre is, az teljesen egyedi. Mindehhez még egy tüneményes szépség, bomba jó alakkal. Egészen biztos, hogy visszajáró vendége leszek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról


2016-10-12 15:44:07
Magával a beszámolóval semmi bajom! De jól értettem? Egy sor, egy szór sem olvastam arról, hogy te megérintetted volna!! Lehetséges ez? Vitted a kezeidet??


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 47db
(2021-10-23) : A kéjtől kellemesen elernyedten heveredtem le a masszázspadra, lábamat felhelyeztem párnára, Enci beállította fejtámaszt, elmondtam a panaszaim ( szokás szerint a nyak környéki részekkel voltak bajaim), választottam krémet, Enci megkérdezte, hogy megfelelő hőmérsékletű-e a fűtés a padon, és kezdődhetett masszázs. Nagyon kellemes volt a fűtött padon heverni,

(2021-08-29) : Rendhagyó módon - bár nálunk talán már ez rendszer - előbb én masszíroztam meg. Imádom, ahogy átgyúrhatom finom kis testének minden porcikáját. Élvezettem hallom finom kis nyögéseit ilyenkor, hogy mennyire élvezi. Ezután rendszerint a másik típuső aktivitás jön, ezért átvonulunk a másik szobába, ahol egy hatalmas és kényelmes japán ágy található.

(2021-07-13) : A tusolás után arccal lefelé a masszázspadra feküdtem, Enci pedig különösen finom érintéseivel bejárta a talp, boka, vádli, comb, derék útvonalat. Különösen élveztem gyönyörű lábainak és lábfejének a látványát. Ebben a pozícióban meztelen testéből még csak ennyit láttam, de már ez a látvány is igen ígéretes volt.

felejthetetlen: 72db
(2021-08-19) : Enci még a térdeimnél sem járt, amikor már biztos voltam benne, hogy a világ legnagyobb hülyéje fekszik a masszázspadon, mivel olyan szinten műveli a masszázs tudományát, hogy kb fogalmam sincs mit kerestem eddig máshol. Nagy nevű wellness hotelekben szakemberek nem tudnak olyant nyújtani, mint Ő. Hihetetlen profi hozzáértés, szakmai tapasztalat és technikák széles választéka áll bevetésre készen, bár Enci maga a legnagyobb fegyver,

(2021-08-11) : Abszolút szakszerű fogások, láb és kar pakolgatások, trigger pont, nem kérdés: pro. Akár erotikamentesre is érdemes lehet eljönni, tényleg van hatása, azóta is érzem. Én bolond bátorkodtam erőset kérni. Kiscsávó, kezdésnek... Szemem két méteresre kerekedett. Lehet jobb is, hogy nem látta visító arcom, amikor a vádlimat kezelte.

(2021-08-11) : Enci a talpamnál kezdte és szisztematikusan haladt felfelé. A vádlimat triggerezésre érdemesnek ítélte, ezért mindkettő kapott egy-egy ilyen extra kezelést. Kemény dolog, de úgy érzem hatásos volt. Enci szakszerűen végig ment minden testrészemen és mindegyik kapott egy megfelelő kezelést. Nagyon hatásosnak és hatékonynak éreztem ezt a kicsit rövidebb masszázst is.

nagyon jó: 52db
(2021-07-28) : Enci felajánlotta, hogy bekísér a fürdőbe és meg is mosdat. Éltem is a lehetőséggel, így együtt indultunk meg a fürdő felé. Beálltam a kádba, Enci felvett egy mosdató kesztyűt és letisztogatott. Nem a hátammal, kezdte hanem deréktájon. 😉 A tisztítószerek lemosását már egyedül végeztem és mire kiléptem a fürdőből Enci már meztelenül várt a pad mellett Itt egy pillanatra lefagytam. 😛

(2021-03-03) : Enci kikérdezett fájdalmaimról, esetleges sérüléseimről, hogy kellő szakszerűséggel tudjon hozzám látni. Ellazította a derekamat, majd alaposan átgyúrt válltól fenékig. A csípőmet valami vibrációs gépesített kínzóeszközzel is megdolgozta. Huhh, ez kemény volt. Hétvégén volt is izomlázam! De sikerült úgy ellazítania az izmokat, hogy azóta nem fáj, amiért hálás vagyok!

(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

: 48db
(2021-07-30) : Átadtam magam a szaktudásának, telefonban javasoltam egy masszázsfajtát, de Ő másikat szánt nekem, melyet nem bántam meg. Alapos, dinamikus, figyeli a tested és a lelked (hangok) jelzéseit. Közben lehet beszélgetni, így nem csak a kezei, hanem a hangja is elvarázsol. Profi masszàzst kaptam, meg vadgesztenye krémet az egyik panaszomra.

(2021-01-20) : Az információk birtokában Enci szakszerű mozdulatokkal és teljes profizmussal látott munkához. Ismerjük már egymást, szeretünk mindketten beszélni és vannak érdekes témáink is, így a masszázs ideje alatt Enci nem csak a testemmel, hanem a lelkemmel is foglalkozott egy kicsit, mondhatni minden tekintetben felfrissültem a kezei alatt. A masszázs végét Enci egy gyengéd ringatással fejezte be.

(2020-09-11) : Konkrét problémával érkeztem hozzá. Láttam rajta, hogy minden szakértelmét bevetve a teljes szívével azon dolgozik, hogy segítsen nekem, ami nagyon jól esett. Még egy speciális masszírozógép is előkerült, továbbá szóbeli tanácsokat is kaptam tőle. ELITMASSZÁSBAN volt részem – mást nem is lehet írni. Utána jöttem én, amit a LELKES AMATŐRMASSZÁS kategóriába lehet sorolni.

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....