37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
21
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
61
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Iza erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Iza-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-23 13:51:38

GeorgeBest
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Iza reagálása

Kedves GeorgeBest!

Igazán tartalmas, mindenre kiterjedő beszámolót írtál. Köszönöm!
Csak remélhetem, hogy meghoztam a kedved a masszázs iránt.... bár írtad hogy nem azért jönnél vissza hozzám :-) de ha úgy gondolnál rá mint előjátékra... ígérem a könyököm nem használom! :-)
De mást igen ;-)
Igaz nem egyszerű hozzám bejutni de tudom kitartó vagy.... szeretettel várlak!

Addig is szép napokat kívánok:
(Puszi a bimbókra)

Izi

Iza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-09-23

Egyeztetés
A történet már kedden elkezdődött, mert igen nagy hiány mutatkozott punciban és az általam kedvel IX. kerületi hölgyek sajnos nem voltak elérhetőek. Nem véletlen, hisz bizonyára sokan kedvelik őket. Végső kétségbeesésemben átkalandoztam a b (masszázs) oldalra, ahol felfedeztem Izát, aki a legnagyobb örömömre azonnal felvette a telefont. Aztán az öröm le is lohadt, mert kijelentette, hogy 8 után nem fogad olyan kuncsaftot, aki még nem járt nála. Nosza komoly lobbyzásba fogtam, hogy nyugodtan csekkoljon le, hisz talán egy bevállalható figurája vagyok a budapesti szexiparnak. Még vagy egy órát üzengettünk egymásnak és úgy éreztem, hogy célegyenesben vagyok, de aztán Iza mégiscsak visszalépett. Aztán ma már korábban kapcsoltam és üzenet, illetve telefon formájában próbáltam elérni. Visszacsörgött és gyorsan megegyeztünk abban, hogy azonnal pattanjak autóba és 20 perc múlva már a kapukódot kértem.
Megközelítés
IX. kerület rehab részének a mértani közepe. Könnyű parkolással és talán nem túl bonyolult tömegközlekedési lehetőséggel.
Helyszín
Újabb építésű ház, szépen berendezett, tiszta lakás, mint ha valaki életvitelszerűen lakna ott. A ruháknak van kanapé, a masszázsnak egy masszázs pad, a csúszkának tatami, a szájvíznek valódi üvegpohár.
Iza külseje
Hol is kezdjem, hogy ne legyek neveletlen, amikor egy hölgy korával foglakozok, de hát tulajdonképpen ez nem titok, hisz ki van írva. Szóval a test, az edzéseknek köszönhetően ahhoz a bizonyos számhoz képes nagyon jól karban van tartva, feszes rajta minden. A mell is meglepően szép, talán csípőn és a popsin talán látszanak már nőiesebb jelek. Az arc mindig ízlés kérdése, nekem kifejezetten tetszik, talán az egyik kép sejtetni is engedi a valóságot.

Erotikus masszázs
Belépés, puszi és már dobálom is le a ruháimat, amire kapom is a megjegyzést, de hát a hölgyeknél töltött idő nagyobb részét szeretem ruha nélkül tölteni…. Visszatérve kért és kapott egy ölelést, de mint megjegyezte nem teljesen ilyenre számított. Felpattantam a masszázs padra és átadtam magam Izának, miközben beszélgettünk. Mentálhigiénés szakembernek sem utolsó, hisz rövid idő alatt kiderítette a szexfüggőségemet, de szerencsére erről a szenvedélyemről nem akart lebeszélni.
Lent kezdett a talpamnál és folyamatosan érezte bennem a feszültséget, kért hogy engedjem el magam. Aztán jó alaposan megmasszírozta a vádlit, majd a combokat. Kissé aggódtam, hogy ilyen tempóban az erotikának nem nagyon tudunk teret engedni és jobb lenne, ha lehuppannánk a tatamira és valami teljesen másba kezdenénk. Mondta, hogy a koreográfiát Ő állította össze, amibe nekem nem sok beleszólásom van, így maradtam. Itt annyi erotika volt, hogy a comb és hát átmenetnél néha betévedt a keze a combok közé is. Valamilyen kellemesen meleg olajszerű dolgot locsolt folyamatosan rám. Nagyon jó keze van, ezt a hátamnál is megtapasztalhattam
Meg jó hegyes könyöke is….. A csuklyás izmot jelölte meg, ahol a feszültség legjobban összegyűlt bennem, amit a könyökével igyekezett kilazítani. Egyébként a feszültséget illetően volt némi igazsága, de hát ki nem az manapság. Összességében nagyon jól esett, de azért már vártam a következő lépést!
Levezetés
Aztán végre-valahára leparancsolt a tatamira és még mindig háton kellett maradnom. Ott kaptam tőle egy ritkán látható csúszka masszázst. Minden oldalról, minden szögből csúszkált rajtam, nagyon kellemes látvány volt nézni a tükörben. Máskor meg olyan mozdulatokat tett, mint aki meg akarna dugni és akkor meg arról beszélgettünk, hogy én annak bizony nem lennék ellenére. Látva az idő rohanását, próbáltam hosszabbítani, de ez nem volt lehetséges.
Aztán a hátamra parancsolt és újra rémülten pillantottan fel az órára. A matek kedvéért 13.05-kor érkeztem és az idő közeledett a 14.00-hoz. Iza megnyugtatott, hogy negyedkor ki fogok lépni az ajtón.
Okos, figyelmes nő, mert ahogy a hátamra feküdtem, rám ült és máris ráharapott a bimbóra, amiről a beszélgetés folyamán kiderült, hogy a gyengém. Közbe lenyúlt és pillanatokon belül felkeményített. Aztán felült, fogta a kezében a farkamat, miközben úgy mozgott, mintha benne lennék, tetézve mélyen a szemembe nézett és fülig érően mosolygott.
Egy gyors mozdulat előre és a farkam már a két popsi közé szorítva élvezte a Iza tevékenységét. Sajnos nem olyan sokáig, mint kellett volna, mert a szex fejben dől el Izából csak úgy sugárzott az erotika. Ennek következtében 14.07-kor már a málnás fröccsömet kóstoltam. Persze ennek előtte Iza letörölgette az utódokat a popsijáról, ahova a nagy része landolt és rólam is.
A végén is megöleltem és ez már neki is kedvére való volt.
Még egy utolsó pillantás az órára kilépés előtt, 14.15…..
Elszámolás
Itt volt egy kis bénázás, mert előtte nem beszéltünk sem a csokorról, sem az átadás módjáról. Az előbbit elmondta, az utóbbira pedig volt egy kis doboz kikészítve, amit nem nagyon vettem észre, de vettem az akadályt. Erre mondják, hogy a pesti átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Igen kellemes meglepetés, bár a beszik alapján nem volt nagy kockázat a látogatásban. Egy igazi nagybetűs nő, aki kedves,okos, határozott és ráadásul nagyon erotikus is. Nem vagyok egy masszázs fan, de vissza fogok menni, mert a levezetésben akadnak még feltáratlan területek….

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Iza erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókIza legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2019-11-19) : A végén megtörölte a talpamat majd meg kért, hogy keljek fel. Én magamhoz húztam és megöleltem és puszikkal halmoztam el a nyakát, kedvesen tűrte, de egy idő után megkért feküdjek le a tatamira hasra. Lehasaltam és meleg olajjal kente a hátamat majd egy igaz egész testes csuszka masszázst kaptam, a tükörből jót moziztam.

(2019-04-11) : Elheveredtem az ágyon és elkezdődött a masszázs. Ígéretének megfelelően tényleg a lábujjaimmal kezdte és halad felfelé, egészen nyakamig. Előmelegített olajat használt ami még pluszba átmelegítette az izmaim. Megfelelő erőséggel és érezhető hatékonyággal gyúrta át az izmaim.

(2017-09-27) : Utána zuhanyzás, a fürdőszobában kifogástalan tisztaság, sokféle tusfürdő, szájvíz, stb. A teljesen szakszerű masszázs rész masszázspadon történik. Én az 1 óra masszás + fél óra erotika kombót választottam.

felejthetetlen: 11db
(2020-02-05) : Iza kézzel simogatta cerkámat, én belenyalva puncijába édes ízvilágra leltem, és mindkettőnk részéről egy mohó kölcsönös francia alakult ki. Vendéglátóm ajkai átölelték lüktető farkamat, én pedig mohón nyalakodtam csodás puncijában

(2018-07-28) : Talpammal kezdve a lábaimon keresztül, végiggyúrta az egész testemet ami, néha kínzással is felért. De végig úgy éreztem, hogy nagyon jó kezekben vagyok, így nem bántam.

(2018-07-09) : Tapasztalatom szerint ez egy nagyon alapos és szakszerű masszázs volt, eszembe sem jutott közben az erotika, csak arra tudtam gondolni éljem túl :D Közben beszélgettünk amikor én éppen tudtam beszélni :)

nagyon jó: 10db
(2019-09-24) : Kellően erős, nagyon jól eső érzés a masszázs. Lábtól kezdtük, haladt felfelé, be-be csusszant a keze a farpofáimhoz. Majd jött a csípő, derék masszázs, amitől nagyon odavoltam, mert nagyon jól feloldott letapadt részeket.

(2017-03-27) : Ezután már a klasszikus masszázst vettem igénybe, hasra fektetve az egyik (ha nem a legjobb) masszázst kaptam, amely a lábaktól kezdve a felsőtestemen át a karokig kiterjedt, melegített olajjal.

(2017-02-14) : Finom meleg krémes anyaggal kezdte Iza a talpamon a masszázst, majd a lábam, popsim következett, nagyon finoman ekkor a zacsi is kapott egy kis előzetest, majd a hátam , nyakam, karom következett.

: 18db
(2021-09-02) : Az alap programot választottam, ami masszázs, erotikus simi, majd lingam masszázs. Először hason feküdtem, amikor is nagyon kellemesen megmasszírozta a hátamat, nyakamat, közben beszélgettünk. Kellemes, barátságos beszélgetőtárs. Nem nagyon bírom a fájdalmat, azt érzékeltem, hogy tudna erősen is adni az izmoknak, de most elviselhető erősségű de igazi masszázst kaptam.

(2020-06-26) : Svéd masszázs elemeket tartalmazott, kevesebb simogatással. Ettől függetlenül teljes mértékben meg voltam elégedve a munkájával. Telőtől-talpig átgyúrt szakszerű technikával, kellően erős masszázst kértem/kaptam amit szeretek és olykor simogatássokkal fűszerezte egészen a kényeztetésig.

(2019-01-14) : Talpamnál kezdte és haladt felfele ahogy meg van írva. Alaposan körbejárt, tetőtől talpig végig gyúrt. Mivel először voltam Nála nem tudtam, hogy tanult gyógymasszőr.