564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
ALICE szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-23 07:16:12

Pte
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-23

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Vtr-en beszéltük meg a randit , rendkivül rugalmas volt ès gyors a kért időpontot elfogadta a helyszint , rózsaszálakat pedig leleveleztük. Hangját így előre nem volt szerencsèm hallani:) De nagyon kíváncsi voltam rá milyen lesz, na nem csak a hangja , hanem hogyan fog élőben kinézni, vajon mennyire nyeri el tetszésem és persze vajon én is mennyire nyerem el az övét?
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megadott cím alapján nagyon könnyü odatalálni, autóval mentem, bőven van parkolási hely, fizetős , de baráti áron.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Cuki kis ápolt lakást kell elképzelni, pont olyan rendezett precíz, mint vendéglátóm , folyosóról nyílik a szerelmeskedés színhelye, ahol mindennek van hely , polc fotel, franciaágy . és benne itt van ALICE , ami a legfontosabb:) A körülmények tökéletesek, a mècsesek illata pikáns, a fürdöszoba pici de pont elég, legalább 16 féle tusfürdő van, kád elött puha finom kilépő, szájvízek, pohár, tökéletes előkészületeket mutat ALICE részéről. A szobában hangulat világítás emeli a színvonalat, ágyon 3-4 párna teszi élvezetesebbé a szetetkezés minőségét. Alice igényessége figyelemre méltó:)
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mikor megpillantottam, éreztem nagyon különleges, jó helyre jöttem:) Félhosszú szőke hajjal, finom sminkben, kihúzott nagy szempillákkal, kétrészes rózsaszín ruhácskában , vékony, nagyon csinos kisportolt vonzzó testtel ,finom mosolyú, gyönyörű arccal, formás popoval , tetszetős alkathoz illő kiváncsiskodó mellekkel, , pazar parfüm illattal magassarkú cipellőben és ahogy beléptem az ajtón igazi hosszantartó nyelves csókokkal fogadott.Mi kell ennél több, hogy jól érezd magad 10 mp alatt már:)?

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Közös maszturbáció:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Behaladtunk a szobába a folyosón , virágszálait a polcra tettem, átadtam kedvenc csokiját, amit mosolyogva megköszönt ,de csókolózásunkat csak zavarta, mert nem volt idő a csokit hovátenni.De csak letette Alice valahová, mert két kézzel ruhán keresztül felfedeztük egymás intim zónáit , úgy hogy fergeteges csókokkal jutalmaztuk egymást megállás nèlkül közben:) Miután felingereltük kellőképpen egymást, ledobtuk ruhàinkat a fotelba és közösen mentünk a fürdőszobába, csókolózva tusoltuk egymást, élvezkedve közben kezemmmel csiklóját ès hüvelyét izgatva, amit hálásan fogadott. Visszatérve a franciaágyhoz kezdetben állva ingereltük egymást majd az ágyon csókolózva izgattam csiklóját kézzel élvezésig tobbször, közben feltérdeltem , hogy a szájával tudjon ingerelni, tette is bátran én pedig jobb kezemmel a hüvelyét újjaztam újra csak többszöri élvezésig:) Kértem vibrátort a változatosság kedvéért, de az sajnos otthon maradt, bár utólag azt mondom nem is baj:) Egyszer egyszer az újjaimat is majd a hüvelyk újjamat is a szájába dugtam, amit jólesően torkáig szopott:) Ezután 69- ben folytattuk és néha miközben elélvezett, annyira lenyomta a torkán pattanásig feszült farkamat, hogy oxigén hiány lépett fel nála és óriási levegőt véve folytattuk tovább:) Ezután hanyatt fektettem feje a párnákon az ablak előtt, ahol a rózsaszín beszürödő napfény is örült nekünk és lábai közé feküdtem és csiklóját folyamatosan nyelvvel izgattam, közben pedig jobb kezem egy újjával a hüvelyét is ingereltem de észlelve , hogy nagyon szépen nedvesedik és tágul a hüvelye két újjamat is betudtam tenni és igy izgattam , miközben az élvezések hangos hatását is kiváltottam. Nagyon jól tud ez esni, hogy ilyen gyönyört tudok okozni :) De itt még nincs vége, 3 majd 4 újjamat is befogadta a drága puncija úgy hogy dugtam ahogy csak birtam a hüvelyét , ALICE pedig felemelte csípőjét csaknem hídba átmenve, így élvezve a fennséges kéj helyzetét közben saját felkarját csókolgatta, majd a franciaágy végéig tolva magát fejét hátravetve hangosan élvezte a ténykedésemet:) Folyamatos , hosszú megállás nélkúli élvezetek voltak ezek, és igen már régesrég csorgott mindkettőnk minden részén a víz, jelezve nem semmi ami hatast kiváltottunk egymásból:) Poziciót váltottunk fejét a francaàgy másik vègén hátradöntöttem és állva dugtam az aranyos száját fólé hajolva pedig nyelvemmel izgattam a csiklóját, hát igen , amely még nem is mondtam , nagyon szép formájú gombólyü és igen nagy:) Itt is egyszer elfogyott ALICE oxigénje kipattant a levegő, majd folytattuk tovàbb:) Nem is bírtam tovább már a helyzetet fokozni itt èlveztem el óriásit a szàjàban , ami mèltón bekoronàzta a szerelmeskedésünket:) Zuhi, forró csókok , és arra gondoltam, még biztos vissza fogok jönni, amit megerősített, hogy ALICE is jelezte nagyon jól étezte magát velem:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor a virágszálakat a polcra tettem, nem is beszéltünk róla. Olyan együttlét volt ami nem a virágszàlakról szólt.

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Az Alicével töltött idő elrepült, olyan jól éreztem magam, hogy már azon gondolkodom, mikor jöjjek vissza hozzá:) Olyan szerető, aki számára úgy éreztem fontos vagyok , átéléssel szeretkezik, és ő is nagyon fontos volt számomra:) Különösen szèp élmény, hogy midez első alkalommal ilyen gyors egymásra hangolódással jött össze:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-09-24 11:17:06
Így képzelem és így is tapasztaltam , amit írtál Aliceról és ténykedésedről , csak tudok mindkettőtöknek !

2016-09-24 11:17:06
Így képzelem és így is tapasztaltam , amit írtál Aliceról és ténykedésedről , csak tudok mindkettőtöknek !

2016-09-24 09:29:10
Örülök, hogy ennyire jól érezted magad, és Alice Csodáit megtapasztaltad. Olvasásakor felelevenedett bennem is a régi randijaink élménye.:) Köszi , hogy közzé tetted. :):) ( a második jobb mint az elsőő:):):))

2016-09-24 09:29:10
Örülök, hogy ennyire jól érezted magad, és Alice Csodáit megtapasztaltad. Olvasásakor felelevenedett bennem is a régi randijaink élménye.:) Köszi , hogy közzé tetted. :):) ( a második jobb mint az elsőő:):):))

2016-09-23 21:15:52
Akár minta beszámoló is lehetne, minden benne van ami érdekes lehet. Az akció leírása különösen szemléletes, nagyon tetszett!!!!


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 84db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 68db
(2021-11-30) : Közös fürcsivel kezdtük és fejeztük be az órás találkozót, mindkét esetben alaposan lemostuk egymást. Csókja mély, igazi nyelves, amit a pircing tesz érdekesebbé. Nagyon odaadó. Előjátéknak a csók, francai, kölcsönös francia, majd több póz. Misszi, elé térdelés, kutyus, hátulról fekve. Félidőben pihi és masszás. Francia felkészítő leckék.

(2021-07-18) : Nagyon változatosan és főként eszméletlenül élvezetesen csinálta. Volt kényeztetés, nyalogatás, csókolgatás és volt teljes hosszában torokba vétel is és ezt váltogatta. Később újra én kezdtem el irányítani, alulról kezdtem dugni a száját, majd ezt felváltva inkább maradtam nyugton és Alice fejét húztam rá

(2021-07-12) : Nagyon lassan és érzékien kezdett szopni közbe izgató hangokat ad ki. Nagyon jól esett nem is nagyon volt kedvem durvulni. Azért néha a fejére raktam a kezem ekkor gyorsított azonnal szinte végig mélytorokkal szopott lassan és gyorsabb tempóban is. Amikor a fejét párszor rányomtam a nyelvét valahogy belül pörgette vagy a fene se tudja mit csinált de nagyon jó volt az biztos.

: 44db
(2021-11-28) : Szépen el is kezdett franciázni, magától letolta mélytorokra, néha szembenézés is volt, hagyta azt is hogy én irányítsam a fejét amikor úgy akartam. Ezt követően szóltam, hogy feküdjön hanyatt, a mellkasa fölé másztam és úgy raktam be a szájába, indult is az előre megbeszélt kényszerfrancia mélytorokkal.

(2021-11-26) : Kis lovaglás, én kész voltam. Rövid csendes pihenő után kezdődött a következő felvonás, de nekem ez már nem ment, bár mindent megtett, hogy jó legyen ismét.

(2021-11-19) : Franciás kényeztetésre érkeztem, amibe egy kis testi ismerkedés után bele is kezdett. Hát ez valami leírhatatlan mennyire jól csinálja érzékien és mélyen. Teljesen eltűntem a szájába pedig kicsinek nem mondanám magam.