Enci erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Enci-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-15 19:36:24

c4ptain
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Kedves Kapitányom! :)

Köszönöm szépen, huuuh! :) Nah ilyen egy szép beszámoló! :) Boldog vagyok, hogy nem sértődtél meg a kis csipkelődésemen az előző beszinél, gyorsan visszatértél pótolni azt ami a múltkor elmaradt :)

Csak olvasgatom, olvasgatom, olvasgatom és nem találok szavakat...köszönöm szépen írásodat, nagyon kerek, részletes, perfect memóriád van és érzem belőle, hogy mennyire nagyon jó volt Neked nálam :) (Madárcsicsergés ide vagy oda ;) )

Csókollak, nagyon élveztem Veled ezt a pár órát, gyorsan elrepült most is :)

Köszönöm, hogy ilyen vagy:)

Puszi,

Enci :)

Enci beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-09-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hamar elértem, gond nélkül megtaláltuk a megfelelő alkalmat az ismétlésre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Oktogontól 2 sarokra, 4-6 vili M1 metró stb, mind a közelben tesz le. De ma figyeltem és láttam üres parkolókat is, szóval az se lehetetlen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Felújított polgári lakás. Nem változott semmi kedd óta, hangulatos nagyon. Fürdőben rengeteg tusfürdő, a törölköző nagyon nagy. 2m magas 120+ kg méretű vendég számára tervezték :D. Szobában a világítás és a fények nagyon passzolnak a masszázshoz. Szobainas van, ezt lehet legutóbb kihagytam, nekem fontos.
Enci külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon szép, mosolygós lány, nagyon vékony, mégis formás és kemény a popsija. Lábai csodálatosan szépek, dereka vékony, és az egész lány olyan pici és törékeny. Tünemény. Mosolyával tuti bárkit levesz a lábáról. Szerencsére sokat mosolyog, remélem ennek van köze azért hozzám :D. VIccelek. Hosszú dús haja nagyon tetszik, meglepett, h nincs póthaja.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Talpmasszázst kaptam kérésemre. Hedonista vagyok, 2 hosszú kölcsönös kényeztetés után éltem a lehetőséggel, hogy még egy masszázst is kapjak. Mivel előtte két nappal a teljes testem átgyúrta, úgy éreztem most elég, ha a talpamat masszírozza. Nagyon szeretem a talpmasszázst, Enci ebben is hihetetlenül ügyes. Tatamin hason fekve először a jobb, majd a bal lábammal foglalkozott. Lassan lágyan, minden fontos pontot érintve. Külön megismételve a számomra legélvezetesebb pontokon. Kikapcsolt, élveztem nagyon.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
2 kölcsönös kényeztetés után került sor a masszázsra, szóval az események itt kezdődnek, felül zárultak. Megkaptam legutóbb a kisasszonytól, h tárgyilagosra sikerült az írásom. Szóval a lakásba érve átadtam a másik kedvenc boromat, ezúttal egy finom rosét. Enci egy nagyon szép bodyban fogadott.Jól esett újra átölelni, illata ma is bódító volt. Megmutatta az utat a fürdőbe, és hamarosan újra karjaim között volt.

Miután letisztáztuk, ki is a főnök, csókok közepette a tatamira fektettem, és kértem helyezze magát kényelembe. Ajkai után vékony nyakát és szép vállát, formás cicijét, lapos hasát és a csodás combjait csókolgattam. Majd lassan finoman punciját kezdtem izgatni, először csak finom csókokkal, majd nyelvemmel. Pár perc felvezetés után ujjaimat is bevetettem. Kitartó ténykedésem ezúttal siker is koronázta. Percekig csak finom csókokat leheltem combjára, amit nagyon élvezett.

Lingram masssázs következett, ami nekem nagyon bejött. Kedden is, nem véeltlen h ma visszajöttem. Néha olyan érzésem volt, mintha nem is a kezével izgatná a farkam, hanem tényleg szeretkeznénk. Sokat szemeztem vele, minden apró rezzenésemre figyel, végig azt nézi, mely mozdulat, milyen hatást vált ki. Végjátékhoz közeledve ajkaival és nyelvével fokozta az élvezeteket, hatalmasat élveztem ajkai közé :). Ilyen intenzív orgazmusom nagyon régen volt.

FÜrdőbe távozott egy pillanatra- Egy kis időre összebújtunk, kipihegtük magunkat, volt idő egy kis csacsogásra is, nagyon okos, értelmes lány, igazi kincs az ilyen manapság, mind privátban, mind itt. Közben már újra gonoszkodni kezdett velem. Enci az első lány az életemben, aki él is az erogén zónáimmal. Teljesen lázba hozott, gondoltam visszaadom neki, és újra hátára fektettem.

Ezúttal is az előző forgatókönyvet követtem, bár most nem sikerült végül a ziccert berúgnom. Nagyon finom puncija van, nagyon jó reakciókat ad, mind a nedvesedéséből, mind a testének, hangjának reakcióiból tudod követni, jó úton haladsz-e.

Majd pár apró, és pár vadabb csók váltása után a nyakam és a fülem nyalogatta, nem kicsit felizgatva ezzel. Újra olajjal simogatta a farkam, gátam és meglepetésemre közel akkorát élveztem újra forró szájába, mint első alkalommal, pedig nálam a második kevésbé intenzív általában. Miután papírtörlőbe engedte az utódokat csókolgatta finoman a golyóimat, gátamat, farkamat fenntartva az izgalmi állapotot. Fürdőbe távozott egy percre, és megkérdezte, milyen masszázst szeretnék. Nem hittem a fülemnek, h ilyen program után még szeretne gyúrni is :D.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Itt virágnyelven nem tudom megmondani, mennyi az annyi, mivel tényleg nincs tapasztalatom az oldal ezen részén. A telefonban megbeszélt nem változott, msot is a randi elején letettem az asztalra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
3 órás randi volt, tökéletesen feltöltődve távoztam. Nem hittem volna, h a masszázs oldal ennyire tetszeni fog. Egy ideig lehet ezen a részen fogok nézelődni, rosszalkodni. Csodás lány, elragadó a személyisége. Folyton mosolyog, törekszik az összhangra, és mivel szerencsére nálunk megvan, oldott hangulat uralkodik végig. Vigyázzatok rá! Köszönöm szépen a mai randit is Enci :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról


darkzero 55
Könyvet írhatna
2016-09-16 22:29:17
A stílusod is tetszik (jó hogy hallgattál a tanácsra?). Jó aljánló -kedvcsináló a hölgy meglátogatásához...

2016-09-16 12:04:04
Hangulatos,részletes beszámolót írtál, c4ptain. A választásod is jól sikerült.:)))

2016-09-16 09:43:28
Értem, hogy a kényeztetés volt a hangsúlyos elem, de ne hanyagold el a masszázs részt sem legközelebb.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 47db
(2021-10-23) : A kéjtől kellemesen elernyedten heveredtem le a masszázspadra, lábamat felhelyeztem párnára, Enci beállította fejtámaszt, elmondtam a panaszaim ( szokás szerint a nyak környéki részekkel voltak bajaim), választottam krémet, Enci megkérdezte, hogy megfelelő hőmérsékletű-e a fűtés a padon, és kezdődhetett masszázs. Nagyon kellemes volt a fűtött padon heverni,

(2021-08-29) : Rendhagyó módon - bár nálunk talán már ez rendszer - előbb én masszíroztam meg. Imádom, ahogy átgyúrhatom finom kis testének minden porcikáját. Élvezettem hallom finom kis nyögéseit ilyenkor, hogy mennyire élvezi. Ezután rendszerint a másik típuső aktivitás jön, ezért átvonulunk a másik szobába, ahol egy hatalmas és kényelmes japán ágy található.

(2021-07-13) : A tusolás után arccal lefelé a masszázspadra feküdtem, Enci pedig különösen finom érintéseivel bejárta a talp, boka, vádli, comb, derék útvonalat. Különösen élveztem gyönyörű lábainak és lábfejének a látványát. Ebben a pozícióban meztelen testéből még csak ennyit láttam, de már ez a látvány is igen ígéretes volt.

felejthetetlen: 71db
(2021-08-19) : Enci még a térdeimnél sem járt, amikor már biztos voltam benne, hogy a világ legnagyobb hülyéje fekszik a masszázspadon, mivel olyan szinten műveli a masszázs tudományát, hogy kb fogalmam sincs mit kerestem eddig máshol. Nagy nevű wellness hotelekben szakemberek nem tudnak olyant nyújtani, mint Ő. Hihetetlen profi hozzáértés, szakmai tapasztalat és technikák széles választéka áll bevetésre készen, bár Enci maga a legnagyobb fegyver,

(2021-08-11) : Abszolút szakszerű fogások, láb és kar pakolgatások, trigger pont, nem kérdés: pro. Akár erotikamentesre is érdemes lehet eljönni, tényleg van hatása, azóta is érzem. Én bolond bátorkodtam erőset kérni. Kiscsávó, kezdésnek... Szemem két méteresre kerekedett. Lehet jobb is, hogy nem látta visító arcom, amikor a vádlimat kezelte.

(2021-08-11) : Enci a talpamnál kezdte és szisztematikusan haladt felfelé. A vádlimat triggerezésre érdemesnek ítélte, ezért mindkettő kapott egy-egy ilyen extra kezelést. Kemény dolog, de úgy érzem hatásos volt. Enci szakszerűen végig ment minden testrészemen és mindegyik kapott egy megfelelő kezelést. Nagyon hatásosnak és hatékonynak éreztem ezt a kicsit rövidebb masszázst is.

nagyon jó: 53db
(2021-07-28) : Enci felajánlotta, hogy bekísér a fürdőbe és meg is mosdat. Éltem is a lehetőséggel, így együtt indultunk meg a fürdő felé. Beálltam a kádba, Enci felvett egy mosdató kesztyűt és letisztogatott. Nem a hátammal, kezdte hanem deréktájon. 😉 A tisztítószerek lemosását már egyedül végeztem és mire kiléptem a fürdőből Enci már meztelenül várt a pad mellett Itt egy pillanatra lefagytam. 😛

(2021-03-03) : Enci kikérdezett fájdalmaimról, esetleges sérüléseimről, hogy kellő szakszerűséggel tudjon hozzám látni. Ellazította a derekamat, majd alaposan átgyúrt válltól fenékig. A csípőmet valami vibrációs gépesített kínzóeszközzel is megdolgozta. Huhh, ez kemény volt. Hétvégén volt is izomlázam! De sikerült úgy ellazítania az izmokat, hogy azóta nem fáj, amiért hálás vagyok!

(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

: 48db
(2021-07-30) : Átadtam magam a szaktudásának, telefonban javasoltam egy masszázsfajtát, de Ő másikat szánt nekem, melyet nem bántam meg. Alapos, dinamikus, figyeli a tested és a lelked (hangok) jelzéseit. Közben lehet beszélgetni, így nem csak a kezei, hanem a hangja is elvarázsol. Profi masszàzst kaptam, meg vadgesztenye krémet az egyik panaszomra.

(2021-01-20) : Az információk birtokában Enci szakszerű mozdulatokkal és teljes profizmussal látott munkához. Ismerjük már egymást, szeretünk mindketten beszélni és vannak érdekes témáink is, így a masszázs ideje alatt Enci nem csak a testemmel, hanem a lelkemmel is foglalkozott egy kicsit, mondhatni minden tekintetben felfrissültem a kezei alatt. A masszázs végét Enci egy gyengéd ringatással fejezte be.

(2020-09-11) : Konkrét problémával érkeztem hozzá. Láttam rajta, hogy minden szakértelmét bevetve a teljes szívével azon dolgozik, hogy segítsen nekem, ami nagyon jól esett. Még egy speciális masszírozógép is előkerült, továbbá szóbeli tanácsokat is kaptam tőle. ELITMASSZÁSBAN volt részem – mást nem is lehet írni. Utána jöttem én, amit a LELKES AMATŐRMASSZÁS kategóriába lehet sorolni.

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....