61
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
97
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Enci erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Enci-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-15 08:54:33

szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Kedves Impla Cabile!

Köszönöm szépen a beszámolódat, elég tartalmasra sikeredett :)
Bár talán nem az igazi...hmm...mindig nagyon vigyázok a szavaimra, de mások számára talán segítség lehet ha az én példámon okulnak:
Bond vakarná a fejét ha azt látná, hogy vendéglátód bizony kissé csalódottan konstatálta a végén az elszámolás részt (1,5 óra helyett 2 órát dolgoztunk.....(14:45-17:05-ig) hmmm...vip rang.....meg bizalom....hmmm?)
Amúgy rendben ment minden, csak nem mindig éreztem középpontban magam...ha érted, mire gondolok..az a sok vájkáló kérdés, meg pletyka....hmmm......csodálkozom, hogy befértem a sablonba...

Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de ez számomra nagyon nem volt az igazi...
Gyakran éreztem azt, hogy most bizony jöttél lecsekkolni a makktársak által írt véleményeket, nah vajon egy szakavatott szemével milyen a szolgáltató.....hmmm.....


További szép napot,

Enci

Enci beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-09-15

Egyeztetés
Elérhető:
4
VTR kommunikáció:
5
Előre is elnézést kérek azoktól, akiknek ettől a stílustól borsódzik a háta, de kedvem támadt nosztalgiázni egyet és a korábban megszokott stílusban rittyenteni egy beszámolót...mint a L'Oreal reklám is mondja: mert Enci megérdemli.

Szóval:

Egy késő nyári délután Bond unottan lapozgatott a Szakportál oldalain, mígnem megütötte szemét egy beszámoló, amely Enci tizenkettedik Istennőségét taglalta. Mi tagadás, kedvet is kapott egy érdeklődéshez, főleg, hogy az adatlap komoly retorziókat helyezett kilátásba azokkal szemben, akik túllépik a megadott életkort. De mivel Bond mindig is szerette a kihívásokat, belevágott a kalandba. Először gondosan tanulmányozta a bővebb információkat, majd nyelt egyet és a VTR sötét bugyraiba kormányozta magát. Kisvártatva villogni is kezdett a boríték a képernyőn, mely szerint a VTR-es jelentkezést illene élőszóban, telefonon is megerősíteni, mivel sose árt a két félnek, ha hallják egymás hangját a randi előtt.
A telefonban lezajlott verbális pengeváltások csak megerősítették az ügynököt abban, hogy bizony el kell menni Encihez, ugyanis a parázsriposztok és a gyöngyöző kacagások nem mindennapi randevút helyeztek kilátásba.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Az Enci által felvázolt cím a Terézváros egyik hírhedt utcájába invitált, ahol néhány éve egy ház elszomorodott és magába roskadt. Idősebbek talán még emlékezhetnek erre a történetre, bár akkoriban még se Fókusz, se Tények nem voltak még.
A szűk, kutyagumis utcákon csendesen gördült az Aston Martin... A Pártháznál befordulva lehetett dönteni az utcán parkolás, vagy egy mélygarázs között. A mélygarázs nyert. Egyébként volt (fizetős) parkolóhely az utcán, de valahogy nem szívesen maradt volna kint a járgány, inkább csendben legurult a mínusz kettőre. A Nagymező utcán amúgy csilingelős trolik zajonganak, így a megközelítés így is lehetséges.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az utcáról, a túloldalról Bond szemügyre vette az Épületet és csendben eltöprengett a lehetséges menekülési útvonalakon. A kapuban feltornyozott malteres zsákok és festékes vödrök kiváló álcázást jelentettek. A telefonon kapott instrukciók alapján az ügynök lazán besurrant a kapun, ahol diszkrét hullaszagot árasztó kukák várták. A célpont a szemközti lépcső volt. Tulajdonképpen önmagában a ház nem áraszt magából kóros statikai problémákat, közel sincs talán az összeomlás határán, viszont a lépcső...utoljára valószínűleg Ferenc József cs.kir. trónra lépésekor lehetett újszerű állapotban. Itt Bond csak óvatosan, minden lépését jól megfontolva, lélegzetvisszafojtva araszolt felfelé...mivel Enci megkérte, hogy ha lehet, lassan érjen fel, merthogy még meztelen.... :) Szóval ezek után érthetően lassan történt a mászás, majd konspiratíve a fél emelet lapos pillantásaitól kísérve gyorsan történt a beslisszolás a jelzett ajtón.
Bent a lakás egy más világ! Egy csodálatos kis kuckó, szuper fürdőszobával, hangulatos nappalival és egy leválasztott zuggal, ami tulajdonképpen a Műhely maga, Enci boszorkánykonyhája matraccal és masszpaddal dúsítva. A masszpad diszkréten a szobácska túlvégébe állítva, mintegy jelezve, hogy "nem játszik szerepet a filmben". Nemsokára Bond a legjobb drogériákat megszégyenítő tusfürdőválaszték körébe érkezett egy hatalmas törölközőbe bugyolálva és leáztatta magáról az út porát. Majd öblögetett a hasonlóan bő Listerine-választékból és hamarosan ismét a kis kuckóban volt, hogy az időközben megcsappant ruhamennyiségre vetkőzött Encit a karjaiba zárhassa. (A megcsappant (azaz 0) ruhamennyiség egyébként nem tette volna lehetővé semmilyen gyilkos eszköz elrejtését sem)
Enci külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nyilvánvaló, hogy az ellenség a legszebb ügynökeiből válogat, ha Bondot el akarja csábítani...de itt maga Miss Tökély érkezett. (Imádom ezt a mosolyt, a közben mosolygósan csillogó szemeket, a száj sarkában megjelenő kis ráncocskákat...és hát a többi csatolt rész is...) Először is az ügynök a lábfejekre vetett egy lapos pillantást és megelégedéssel konstatálta, hogy a második ujj picit hosszabb, mint a nagylábujj...ennek nagy jelentősége van, mint azt a téma avatott ismerői tudják. Innentől már nyugodtan szemlélődve lehetett a csatolt részeket is szemügyre venni, a formás test, a hetyke, hegyes bimbójú mellek, a kerek popsi, a combok rejtekéből kivillanó rés...mind mind tovább csigázta Bondot, azonban a műsor nem az erotikával kezdődött (bár midvégig ott cikázott a kis szoba falai között), hanem a masszázzsal.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Ehhez a kis szoba nagy részét elfoglaló matracon kellett elhelyezkedni a következő sorrendben: Matrac - lepedő - törölköző - Bond - Enci. A masszázsról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, nehezen fogható fel, hogy egy ilyen kis, törékeny lányba (bár a Deuxiéme Bureau nyilván kiképezte a kínzások különböző módozataira) hogy szorulhat ennyi erő? Bár a vádlikon felfedezett problémák még a kevésbé fájdalmas kategóriába tartozta, sőt Enci még egy nyirokmasszázst is csatolt hozzá, ami több, mint kellemes volt, lévén az ágyéki nyirokcsomók masszázsát jelentette :). Ezután azonban a hát, a gerinc, a karok kerültek napirendre. Bond időnként meg-megvonaglott, de a néha könnybe lábadó szemek nem árulták el kínjait, amik egy idő után már a kéj húrjait is rezegtetni kezdték... (A gerincmasszázs azonban olyannyira hatásos, hogy még most is érzem az ujjak erejét) Kellemesen kilazító erős nyomás, ami esélyt sem hagy holmi kósza csomóknak, vagy beállt izomzatnak. Fáj - aztán nem fáj.
Jellemző, hogy az ügynök olyannyira a hatása alá került a masszázsnak, hogy eszébe se jutott azon töprengeni, hogy egy meztelen, kívánatos, gyönyörű nő itt ül-térdel mellette-rajta...a kéjenc gondolatok egész a masszázs végéig nem is jöttek elő (persze aztán hatványozottan, de ez a következő fejezet témája lesz). Persze, amikor a masszázs vége felé apró csókocskák érkeztek a nyakba és a fülcimpákra, azért halkan kacagni kezdett a kisördög...
Hozzá kell még tenni, hogy Enci valószínűleg a vallatás egyéb módozataira is lelkiismeretes kiképzést kaphatott, mert az ellazítás során Bond az összes titkát kifecsegte neki...persze viszonzásul Enci is elmesélte a többi kujon makktárssal töltött szeánszainak pontos történetét (hehehe, azt is, amit nem írtatok meg! :D)
A masszázs végén pedig jött a "megfordulhatsz...ha szeretnél..." mondat. Így nem sokan teszik fel ezt, ennek különös bája van...merthogy persze, hogy szeretnél már megfordulni, hiszen az izgalmas részek csak most jönnek, de valahogy lelassúdnak a mozdulatok...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Szóval Bond megfordult és szemügyre vette a felette térdeplő testet. Tökéletes arányok, tökéletes látvány. Enci magára csorgatott némi olajat, majd az ügynök mellkasán kezdett csúszkálni, közben jobbjával elkapván a hasalattit...Majd következett egy fergeteges csók adok-kapok, majd újabb csúszkálás, majd újabb csók...az ügynök meg azt se tudta, hová kapjon a kezeivel, a keményre merevedett melbimbókhoz?, vagy a popsik sima bőréhez?, esetleg a combok rejtekébe csusszantsa ujjait? Végül úgy döntött, hogy ez a sorrend valószínűleg megfelel a céges policy szabályainak...Enci azonban már máshol járt, leköltözött a merevvé egyenesedett szerszámhoz és szakszerűen leápolta golyóktól hangtompítóig az egészet. Többször is. Hmmmm.
Ezután Bond juthatott levegőhöz és szóhoz, hanyatt fektetvén Encit a matracon, hogy a stratégiailag kiemelt pontokhoz szájjal és nyelvvel is hozzáférjen....ez tetszett Encinek is...a mellbimbóktól relatíve lassan, de határozottan a combok rejtekébe csusszant az ügynök nyelve, ahol egy nagyon nagyon finom, érzékeny kis hely várt rá. És itt már meg is találta a pontot, ami happy endhez vezethet...heveny nyalakodás, apró szoppintások, Enci hallhatóan szaporábban veszi a levegőt...újabb nyalintások, majd kutakodó ujjak, egy kutakodás után szolid behatolás a G ponthoz...Enci combjai remegnek fültájékon...a teste is elemelkedik a matracról...a combok már szorítanak...de a nyalakodás nem szűnik, sőt!!! És durrrrrrrr!!!! Rengések, remegések, nyösszenések, (imádom, ha valaki így élvez el...). Kis pihegés, csókok, simogatások, semmi kis szavak...majd Enci magához tér...és követel...
Hanyattfordulás után megint csúszkálás, majd a Műszer újabb ingerlése, ami most már Bondból is kéjes sóhajokat csal elő...ezt érzékelve Enci nyelve kezd siklani a szerszámon, majd forróság veszi körül, amikor a szájába veszi...közben lassan 69-be fordul és az elnyíló puncit az ügynök szája felé tolja...és újabb nyalintások és újabb remegések...de a látvány, meg az ízek megteszik hatásukat és Bond sem bírja tovább...és lő és lő és lő...és ívbe feszül a teste és az összes izom vitustáncot jár még hosszú percekig (imádom, ha így élvezek el...) Kis pihegés, csókok, simogatások, semmi kis szavak...majd az ügynök magához tér... Függöny. The End. Fin. Konyec filma. stb.

(Ja, ezek után, amikor annyira össze tudtam már magamat szedni, hogy kitámolyogjak a fürdőbe és be tudjak állni a kádba, Enci még lelkiismeretesen le is szappanozott, majd némi intim tusfürdő segítségével úgy leápolta a farkamat is, hogy majdnem visszamentem megint a matracra...egyszóval nagyon perfekt, kerek szeánszon vehettem részt.)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás - miután a bővebb infó, majd a telefonos beszélgetés erre pontos instrukciókat adott - abszolút diszkréten történt - gyakorlatilag nem esett róla szó, odakerült valahová a konyhapultra. Aztán csókok, ölelések, búcsúpuszi, mosoly és fájó távozás a hullaszagú kukák irányába. A szemközt lakókat csókoltatom, gondolom látták, hogy úgy vagyok, mint a Gárdonyi-sírfelirat: "Csak a teste"

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mélységesen érthető a korábbiakban megjelent beszámolók osztályzata, hangulata és úgy en bloc azt kell mondjam, hogy aztamindenithejdejóvolt. Enci valóban olimposzi magasságokban jár, ehhez minden adottsága, a lelke, az egyénisége, a jókedvű, mosolygós énje és "last but not least" a teste is megvan. Elképesztő! Csak ajánlani tudom őt (már ha beleférsz az elvárásaiba).

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról


2017-01-12 09:21:31
Túl hosszú .Nem olvasás közben akarok elélvezni.A rövid tömör vélemény érdekel, hogy érdemes-e felkeresni. A többit személyesen szeretném átélni.

2017-01-12 09:21:31
Túl hosszú .Nem olvasás közben akarok elélvezni.A rövid tömör vélemény érdekel, hogy érdemes-e felkeresni. A többit személyesen szeretném átélni.

2017-01-03 16:21:25
Szerintem nem a regényírás a cél! Ezt máshol kéne kiélni! A hasznos infókat úgy kell vadászni!

2017-01-03 16:21:25
Szerintem nem a regényírás a cél! Ezt máshol kéne kiélni! A hasznos infókat úgy kell vadászni!

Stallone1
Lehet adni a szavára
2016-12-12 19:25:17
Itt a Makk társ nem sajnálta a betűket az biztos. Sok hasznos infó, illetve élmény.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 46db
(2021-10-23) : A kéjtől kellemesen elernyedten heveredtem le a masszázspadra, lábamat felhelyeztem párnára, Enci beállította fejtámaszt, elmondtam a panaszaim ( szokás szerint a nyak környéki részekkel voltak bajaim), választottam krémet, Enci megkérdezte, hogy megfelelő hőmérsékletű-e a fűtés a padon, és kezdődhetett masszázs. Nagyon kellemes volt a fűtött padon heverni,

(2021-08-29) : Rendhagyó módon - bár nálunk talán már ez rendszer - előbb én masszíroztam meg. Imádom, ahogy átgyúrhatom finom kis testének minden porcikáját. Élvezettem hallom finom kis nyögéseit ilyenkor, hogy mennyire élvezi. Ezután rendszerint a másik típuső aktivitás jön, ezért átvonulunk a másik szobába, ahol egy hatalmas és kényelmes japán ágy található.

(2021-07-13) : A tusolás után arccal lefelé a masszázspadra feküdtem, Enci pedig különösen finom érintéseivel bejárta a talp, boka, vádli, comb, derék útvonalat. Különösen élveztem gyönyörű lábainak és lábfejének a látványát. Ebben a pozícióban meztelen testéből még csak ennyit láttam, de már ez a látvány is igen ígéretes volt.

felejthetetlen: 72db
(2021-08-19) : Enci még a térdeimnél sem járt, amikor már biztos voltam benne, hogy a világ legnagyobb hülyéje fekszik a masszázspadon, mivel olyan szinten műveli a masszázs tudományát, hogy kb fogalmam sincs mit kerestem eddig máshol. Nagy nevű wellness hotelekben szakemberek nem tudnak olyant nyújtani, mint Ő. Hihetetlen profi hozzáértés, szakmai tapasztalat és technikák széles választéka áll bevetésre készen, bár Enci maga a legnagyobb fegyver,

(2021-08-11) : Abszolút szakszerű fogások, láb és kar pakolgatások, trigger pont, nem kérdés: pro. Akár erotikamentesre is érdemes lehet eljönni, tényleg van hatása, azóta is érzem. Én bolond bátorkodtam erőset kérni. Kiscsávó, kezdésnek... Szemem két méteresre kerekedett. Lehet jobb is, hogy nem látta visító arcom, amikor a vádlimat kezelte.

(2021-08-11) : Enci a talpamnál kezdte és szisztematikusan haladt felfelé. A vádlimat triggerezésre érdemesnek ítélte, ezért mindkettő kapott egy-egy ilyen extra kezelést. Kemény dolog, de úgy érzem hatásos volt. Enci szakszerűen végig ment minden testrészemen és mindegyik kapott egy megfelelő kezelést. Nagyon hatásosnak és hatékonynak éreztem ezt a kicsit rövidebb masszázst is.

nagyon jó: 53db
(2021-07-28) : Enci felajánlotta, hogy bekísér a fürdőbe és meg is mosdat. Éltem is a lehetőséggel, így együtt indultunk meg a fürdő felé. Beálltam a kádba, Enci felvett egy mosdató kesztyűt és letisztogatott. Nem a hátammal, kezdte hanem deréktájon. 😉 A tisztítószerek lemosását már egyedül végeztem és mire kiléptem a fürdőből Enci már meztelenül várt a pad mellett Itt egy pillanatra lefagytam. 😛

(2021-03-03) : Enci kikérdezett fájdalmaimról, esetleges sérüléseimről, hogy kellő szakszerűséggel tudjon hozzám látni. Ellazította a derekamat, majd alaposan átgyúrt válltól fenékig. A csípőmet valami vibrációs gépesített kínzóeszközzel is megdolgozta. Huhh, ez kemény volt. Hétvégén volt is izomlázam! De sikerült úgy ellazítania az izmokat, hogy azóta nem fáj, amiért hálás vagyok!

(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

: 49db
(2021-12-01) : Szegénynek nincs könnyű dolga, eleve egy nagy görcs a hátam, és néha még be is feszülök, pedig az egyetlen dolgom az lenne, hogy lazítsak, amíg fekszem. Enci meg is jegyzi, hogy ő bizony nem elégedett az eredménnyel, én viszont határozottan jobban éreztem magam utána, egy adott ponton ki is roppant a hátam, sokat segített, aznap sokkal jobban aludtam.

(2021-07-30) : Átadtam magam a szaktudásának, telefonban javasoltam egy masszázsfajtát, de Ő másikat szánt nekem, melyet nem bántam meg. Alapos, dinamikus, figyeli a tested és a lelked (hangok) jelzéseit. Közben lehet beszélgetni, így nem csak a kezei, hanem a hangja is elvarázsol. Profi masszàzst kaptam, meg vadgesztenye krémet az egyik panaszomra.

(2021-01-20) : Az információk birtokában Enci szakszerű mozdulatokkal és teljes profizmussal látott munkához. Ismerjük már egymást, szeretünk mindketten beszélni és vannak érdekes témáink is, így a masszázs ideje alatt Enci nem csak a testemmel, hanem a lelkemmel is foglalkozott egy kicsit, mondhatni minden tekintetben felfrissültem a kezei alatt. A masszázs végét Enci egy gyengéd ringatással fejezte be.

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....