187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
ALICE szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-08 18:53:50

kovand
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-08

Egyeztetés
Elérhető:
4
Előző nap telefonon sikerült elérnem, minden rendben ment, másnapra szerettem volna időpontot meg is állapodtunk az időtartamban is. Kérte, hogy másnap még erősítsem meg csörögjek rá. Ez is megtörtént, sms-t is írtam ill. hívtam is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A XIII. ker szerintem elég ismert része, paneles kertvárosias rész, parkoló dögivel, 18-ig fizetős mint itt mindenhol. Tömegközlekedés a frekventáltság miatt jobb nem is lehetne. Na meg egy kis séta nem ártott meg még senkinek. :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Egy magas, szigetelt és elég normális kinézetű panel sokadik emelete. A bejutás a már említett folyosós záras rendszerben, Alice úgy libbent ki mint valami kis táncos, hogy beengedjen. A lakásban csend, félhomály a napsütésről közvetlenül bejövet szinte sötét. Hangulatos mécsesek mindenfelé, elsőre kicsit zegzugos elrendezés.
A helyszín kicsi a célnak tökéletesen megfelelő nagy ággyal székkel vagy szobainassal...nem emlékszem mert már rég Alice vonta magára a figyelmem. :)
ALICE külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Ahogy már mindenki megénekelte előttem.... tökéletes! Legalábbis az én ízlésemnek. A legjobb szó talán az rá, hogy kecses.
Filigrán, karcsú, szinte légiesen könnyű léptű.... apró cicikkel, gyönyörű formás fenékkel, szép és finom bőrrel....és tényleg szégyenlősen lehajtotta a fejét kicsit pedig nincs mit takargatnia. De neki ilyen a stílusa úgy látszik.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Na hát itt jön az igazi Csoda!
Végigolvasgattam Alice beszámolóit a számos "istennő" minősítést.... és én se mondhatok kevesebbet!!! Ez a lány maga a szexuális tornádó... én szőke ciklonnak neveztem. :)
Egyszerűen felkap, magával ragad, megpörget és felemel a magasba.... és a randi végén lepottyansz a valóság mocsarába. :P
Úgy ölel, csókol simogat és Élvezi amit csinálsz vele, úgy hogy el se hinném még magamnak se, csak így, hogy átéltem. :) Egyszerre volt pornós és barátnős, vad és gyengéd... minden skálát bejártunk.... pedig először látott és én is először láttam őt. De neki nem lehet ellenállni. Ha így viselkednének a barátnők a párjaikkal bizony az ősi mesterség a sűlyesztőbe kerülne viszont csupa boldog ffi emberrel lenne tele a Föld. :D Meg talán nővel is.
Volt minden amit már leírtak.... mélytorok, 69, doggy...nincs mit ragozni. Fergeteges óra volt. A végén egymás karjaiban pihegtünk (főleg én) ekkor vettem csak észre, hogy a bejárati ajtó felett van egy analóg óra ... és döbbentem rá, hogy elment az 1 óra, sőt el is múlt. Így még elheverésztünk egy kicsit, igazi barátnő feeling ahogy mondani szokták... majd öltözés csók az ajtóban és.....vissza a valóságba. Sajna.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Valahogy elfelejtettem megkérdezni a telóban pedig legalább 2x beszéltünk...így a végén kicsit kínos volt rákérdezni ... de nagy marha vagyok!
Pesti átlag - mostani legjobb tudásom szerint - és bőven de bőven megéri. Mivel én 1,5 órát voltam arányosan nőtt.
A kis szekrénykére tettem.....meg akartam toldani de elég hülye címletek voltak nálam.... nem készültem rá eléggé de ami történt arra nem is lehet felkészülni. :)

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Írjak ezek után még valamit?
Engem meggyőzött! :) Olyan tömény szenvedélyt kap itt az ember ami valósággal fejbe vágja.
Már újra hívtam Alice-t a következő randink miatt.....ennyi.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-12-12 11:03:56
>Ügyes kis írás!Tetszett.Főleg a férfi-női rész eszmefuttatása!Azzal nagyon egyet értek!!!Csak így tovább öregem.:)

2016-09-27 11:27:32
Csapongó stílusú beszámoló, viszonylag kevés konkrétummal. De a lelkesedés átjött, legalább értem mire adtad az istennő besorolást.

2016-09-27 11:27:32
Csapongó stílusú beszámoló, viszonylag kevés konkrétummal. De a lelkesedés átjött, legalább értem mire adtad az istennő besorolást.

bela50
Könyvet írhatna
2016-09-10 21:15:15
Azt részletesen leírtad, hogy téged meggyőzött. Arról szinte semmit nem írtál, hogy hogyan és mivel.

beno
Becsben tartott
2016-09-09 15:17:28
Az angyalszárnyai ellenére Alice egy igazi boszi lehet, hisz egy csodálatos randi részleteit úgy ki tudta törölni az agyadból, hogy az emlékeid helyett csak egy vázlatot és az érzéseidet tudtad velünk megosztani. :P


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 83db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 68db
(2021-07-18) : Nagyon változatosan és főként eszméletlenül élvezetesen csinálta. Volt kényeztetés, nyalogatás, csókolgatás és volt teljes hosszában torokba vétel is és ezt váltogatta. Később újra én kezdtem el irányítani, alulról kezdtem dugni a száját, majd ezt felváltva inkább maradtam nyugton és Alice fejét húztam rá

(2021-07-12) : Nagyon lassan és érzékien kezdett szopni közbe izgató hangokat ad ki. Nagyon jól esett nem is nagyon volt kedvem durvulni. Azért néha a fejére raktam a kezem ekkor gyorsított azonnal szinte végig mélytorokkal szopott lassan és gyorsabb tempóban is. Amikor a fejét párszor rányomtam a nyelvét valahogy belül pörgette vagy a fene se tudja mit csinált de nagyon jó volt az biztos.

(2021-02-19) : Miután a velem egykorút elérte elkezdett ismerkedni vele és a környezetével. Szépen nyalogatta a farkam és a heréimet is. Mondtam neki, hogy elsődlegesen a francia tudása érdekel így első körben egy NVSZ sztorival indítsunk. Megkérdezte nem baj e ha leül az ág szélére, ami persze nem volt gond, és úgy az ágy szélére közelebb húzott és szépen belekezdett a franciázásba.

: 43db
(2021-11-26) : Kis lovaglás, én kész voltam. Rövid csendes pihenő után kezdődött a következő felvonás, de nekem ez már nem ment, bár mindent megtett, hogy jó legyen ismét.

(2021-11-19) : Franciás kényeztetésre érkeztem, amibe egy kis testi ismerkedés után bele is kezdett. Hát ez valami leírhatatlan mennyire jól csinálja érzékien és mélyen. Teljesen eltűntem a szájába pedig kicsinek nem mondanám magam.

(2021-11-18) : Kis idő múlva ő vette kézbe (szájába) az irányítást. Olyan franciat kaptam, hogy akkor elődöntőttem így lesz az első végig. A falra rakott tükrökből gyönyörű latvany volt nézni puncijat popsijat, nem is tudtam csak nézni kezeim rendszeressen kalandoztak,, miközben olyan mélyen eltűntette a farkam, hogy csak pislogtam. Aztán kértem valtsunk 69-be, így én is kényeztettem közben.