37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
97
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
61
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Enikő erotikus masszázs

erotikus masszázs

Enikő-

VIP SZTÁR hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-08 11:28:43

seby8850
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-09-08

Egyeztetés
Elérhető:
2
VTR kommunikáció:
4
Eleinte kicsit nehezen ment az egyeztetés mert telefonon nem igazán könnyű felvenni a kapcsolatot Enikővel. VTR-en viszont sikerrel jártam, ott már könnyen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megtalálható a hely, parkolni is lehet jól, bár fizetős. Igényes környék, tiszta, rendezett ház.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag új építésű ház, a bejutás és minden nagyon igényes. Maga a lakás nagyon szépen van berendezve, nagyon illik Enikőhöz. Sokak lakása nincs ennyire rendben mint Enikő fogadóhelye. :)
A főrdő és a tetthely is nagyon rendben van, nagyon tiszta.
Enikő külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sokan megénekelték már előttem Enikő szépségét. Csak egyetérteni tudok a makktársakkal. Enikő nagyon szép ahogy a fotó is mutatják. Nekem az arc a legfontosabb és gyönyörő arccal áldotta meg a sors Enikőt!

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
4
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Zuhany után egy masszázzsal kezdtünk. Megbeszélésünknek megfelelően egy egész testes erősebb masszázst kaptam. Nagyon jól, ersően csinálja. A lábakkal kezdte és sokakkal ellentétben a bokát és környékét sem hagyta ki. mivel nagyon kötött izomzaton van, nem volt egyszerű dolga, de az erős mazzsázsa maximálisan jó volt. Bár nem csak a masszázs miatt mentem, de meglepetésemre nagyon szakszarű volt (lényegesen job az átlagnál.) Sok (kizárólag) masszőr megirigyelheti Enikő tudását. A csúszkamasszázsa pedig csak felülmúlta svédmasszázsát :)
Levezetés
Csúszkamasszázs volt az átvezetés a masszázs és a kényeztetés között. Először hason majd később háton fekve. Háton fekve ez már nem masszázs volt hanem kényeztetés ;)
Igazái barátnő feeling volt eg yidő után, teljesen felhúzott. Sajnos a kölcsönösségre nem volt lehetsőég, de ezen kívül maximálisan jó volt minden!
Elszámolás
Korrekt egyeztetés után, utólag történt. Az átlagnál picit magasabb, de ő is sokkal job.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Maximálisan megérte. Mind a masszázs mind a kényeztetés első osztályú így remélem hamarosan újra Enikő vendége lehetek!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-08-18) : Elindul a farkam irányába, ajkai közé veszi először picit finoman, de már lódul is be, elkap rendesen. Egyre gyorsabban bólogat, kezével hol csak a tövét, majd veri rendesen. Elengedi, csak ajkával érint, kéz nélkül lassabban, le és fel siklik húsos ajka a farkamon, itt húzott fel végtelenségig és még tovább. Lassít, a szemembe néz, mélyebben eltűntet, újra belendül, annyira élvezem.

(2020-06-08) : Végig puszilgatta testem lefelé haladva, majd franciázásba kezdett. Nagyon finoman csinálja, a golyókat is kényezteti, szopogatja. Úgy forgolódott, hogy elértem a fenekét és punciját is cirógattam. A látvány az érzések miatt szinte azonnal elmentem, de próbáltam kiszabadulni heves franciázásából.

(2020-03-05) : A finomabb részeket az elejére tartogatta, kicsit nyalogatta, finoman rácuppant, lassan, szinte óvatosan szopta fel magát a szerelemcsüngőre, mintegy méretet vett róla, egészen addig, amíg ajkai a farkam tövét cirógatták.

felejthetetlen: 7db
(2021-10-12) : Egy olyan francia bemelegítést kaptam, amit azt kell mondjam még soha életemben eddig...:) olyan beleéléssel, néha teljesen eltüntetve a velem egykorút, hol keményen, hol lágyan, aztán megint keményen, néha a kezemet a fejére téve szinte kérve, hogy húzzam a fejét az ezredesere.

(2019-10-24) : Játszik vele picit, ajkai közé vesz, nem kímél, nem is azt akarom, tekintete az enyémbe fúródik. Csodásan csinálja, falja, habzsolja, a kezét épp kellően használja.

(2018-06-11) : Egy pont után feje mellé álltam ő pedig nekiállt szopni a farkam, közben kezem puncijára tette, és követelte hogy vele is foglalkozzam. Ezt a tatamin folytattuk, ahol bemutatta francia tudását .

nagyon jó: 9db
(2020-07-25) : izgulva mentem előszór Enikőhöz azon a kora nyári délutánon (pedig nem vagyok az a fajta:) :)))) valahol éreztem, hogy itt ma valami történni fog valami különleges.. és történt is:))

(2018-08-26) : Utána elvesztettem a fonalat és csak bevillanó képek maradtak ahogy a missiben felülről a szemedbe nézek, ahogy 69-ezésnél a forró nedves puncidba fúrom a nyelvemet

(2018-04-27) : Enikő domináns stílusa ezen azonban ott és akkor nagyon nem segített. Nem tudom, "titkos jótevőm" ágyazása alapján gondolt-e olyan vasmacsó férfiállatnak, aki két szó után falhoz állítja és nyársra húzza,

: 69db
(2021-01-22) : Ahogy simítottam ő hanyatt elterült és teljesen átadta magát nekem. Őrjítő érzés volt, hogy itt van ez a Bomba nő és én rövid időn belül beléhatolhatok. A nyakánál kezdve elkezdtem csókolni közben éreztem a haja izgató illatát, ami hívogatott, hogy beletúrjak. A haját túrtam közben a nyakát csókoltam ő szolid sóhajokkal élvezte. Aztán lejjebb és lejjebb csókoltam. Finom mézes csupor a számba,

(2020-07-16) : Nagyon korrekt és rugalmas!

(2017-12-08) : Szobába betérve kaptam egy teljes testes masszázst ami egy teljesen összeszedet rendezett félig erős masszir volt! Közben nagyon kellemesen el lehetett velle beszélgetni elég sokmindenről