30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Amira szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Amira-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-07 16:12:50

szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amira beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-07

Egyeztetés
Elérhető:
4
Kiírta, hogy telefonon hívható, akkor hívtam párszor, eleinte nem vette fel, aztán rámcsörgött diszkréten (csak egy pillanatra), visszahívtam, és a kedvezményéről érdeklődtem, na meg hogy mennyi ideje van, de sajnos csak fél órára volt ideje, de ismerkedésnek az is elég lesz, -mondtam
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Mivel ott lakom a közelben, ismertem a környéket, na meg eltéveszteni sem nagyon lehet, nagy betűkkel ki van írva minden. Buszok járnak arra, hév is a közelben van, és a villamoshoz is csak egy egészséges séta kell. Parkoló van bőven, bár fizetős, de az olcsóbbik fajtából.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Panellakás magaslati része, olyan panelos elrendezéssel, néhány kisebb szoba, kicsi fürdő (de bőven elég arra amire kell), könnyen kezelhető zuhany (értsd nem a forrázás, és a jégkockává fagyás között változik a csap 2 milliméter mozdításától),. Tiszta, egész jól berendezett, az akciószobában széles ágy, mellette ugyan olyan hosszban tükör, amit Amira is igénybe vesz, amikor háttal lovagolva szemmel tart.
Amira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Testét elég hűen bemutatják a képei, nagyon jól néz ki, nőies alakja van, ott kerek ahol kell, csinos tenyérbeillő mellek, hetyke bimbókkal. A vékony alkatú lányok táborát erősíti, de a nőiesen vékonyat, tehát nem deszkás, hanem olyan férfiszemet gyönyörködtető alakú.
Arca mint már megírták nem olyan amire a képeiből számítani lehet, DE ne ijedjen meg senki, nem rosszabb, csak más. Nekem pl külön tetszett rajta, hogy nem az az átlag tucat cicababás arca van, hanem olyan különlegesen kedves, és szép, és nőies, és erre még rátesz a mosolyával, na meg a hosszú fekete hajával.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mikor beléptem vidáman, mosolyogva puszikkal fogadott, valami köntös szerűségben (bár nem igazán emlékszem mi volt rajta), majd a cipőm levétele után a szobába vezetett, kis beszélgetés közepette mondta, hogy vetkőzhetek, miközben viccelődik, kacérkodik.
Aztán bekísért a fürdőszobába, ahol megtettem amit kő, és visszatértem az akciószobába, ahol Amira már meztelenül várt, így a csodálattól le is blokkoltam pár másodpercre. Megsimiztem, megcsodáltam a testét, majd javasolta, hogy helyezzem magam kényelembe az ágyon, és ő hozzálátott a kényeztetésnek.
Lágy puszikkal borította be a testem, miközben a cickói hozzá-hozzá értek a már kezdetektől ágaskodó szervemhez, ami nagyon jó érzés volt, és ez csak fokozódott amikor a puszikkal odaért, és lágyan elkezdte az idegennyelvi oktatást, miközben én símogattam fantasztikus testét, fejét, és élvezkedtem, amit egyébként ő is szemmel tartott folyamatosan.
Aztán felvetettem, hogy kölcsönösítsük a dolgot, és mondjuk pattanjon nyeregbe. Megkaptam a védelmi felszerelést, majd ráült, háttal (reverse cowgirl), és elkezdett mozogni rajtam, közben én a fenekét hátát, és lábait simogattam, nagy vidámság közepette. Aztán cseréltünk egy kicsit misszionáriusba, aminél lenyúlt a zacsihoz, és azt símogatta, birizgálta, miközben én puszilgattam a testét. Majd visszatért Amira a lovagláshoz, ami az utolsó pozició volt, mert bizony kimozogta belőlem a tudjuk mit, de nem kezdett el rögtön menekülni, hanem még mozgott rajta egy kicsit, majd lesegítette, és eltüntette a felemás utódokkal feltöltött védőfelszerelést.
Ez után még beszélgettünk pár percet, majd öltözni kezdtem, puszik, köszönés, és tovább álltam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Öltözködés közben utólag tettem ki egy kis szekrényre a telefonban említett akciósan picit a normál átlag (nem az emelt, kamu "átlag") alatti félórás csokrot. Nem kérte, pedig először voltam nála.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon csinos lány, aki figyel a partnerére, és olyan vidám, pozitív kisugárzása van, hogy már az is elég, hogy jobbá tegye a napot (ő az akivel való lógást a pszichológusok ajánlják a depressziós embereknek, mert pozitív légkört teremt), és akkor még hátra van az, hogy bevesse a fent ecsetelt bájait, és tudását :)
Bártnő feeling nem igazán volt (de ilyen rövid ismeretség kevés is ahhoz), de szolgáltatói feelingje sem volt, hanem inkább olyan amikor egy vidám lány kényezteti az ellenkező nemű barátját, csak úgy szórakozásból :)
Én nyitott vagyok arra, hogy máskor is folytassuk ezt az ismerkedést.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amira szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókAmira legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2019-12-15) : Eszméletlenül jól tud franciázni, végig puszilgatta a testem. Eleinte a zacsival a gólyokkal játszott ami nagyon izgató volt, majd ahogy már többen is megírták a rúdon játszott, majd a makkomon is pörgette a nyelvét és elkezdte szopni ami fantasztikusan jó volt.

(2019-03-16) : Majd franciás kényeztetésbe kezdett, amit igen kellemesen és maximális figyelemmel végzett. Hamar jeleztem, hogy így gyorsan végem lesz - meg is kérdezte, hogy nem vagyok hozzászokva a jóhoz - de átadtam magam értő kezeinek és ajkainak, így nem kivégzősén hanem erotikusan játszadozva ingerelt tovább. Átadtam magam ennek a kis tündérnek.

(2014-08-31) : Előröl, azért szeretem, mert közben a csókokkal még jobban felizgat, a fordított helyzet, pedig a látvány csúcsa! Bepótoltuk a lemaradást végre, mindkét formátumból vettünk ízelítőt jócskán. Aztán teljesen természetes módon fordítottunk a pozíción, persze megy minden zökkenőmenetesen.

felejthetetlen: 11db
(2021-09-17) : Mire észbe kaptam volna már a nyelvével ízlelgette hímvesszőmet. A kezét csak minimálisan használta, viszont a nyelvében található piercing alkalmazási területét gyorsan megtalálta, ha eddig még nem lett volna vele tisztában. A nyelvével finoman kényeztette péniszem, közben láthattam és érezhettem, ahogy a nyelvpiercing is simogatja dorongomat.

(2020-02-03) : Következett kistesóm kényeztetése. Semmi pornós, helyette valami zseniális módon. Mit módon, módokon! Amira nyelvében piercing van, mindkét felén gombfejjel.

(2020-01-03) : Eleget tettem a kérésnek, és már abban a pillanatban Amira váltakozó sebességű, és váltakozó mélységű franciáját élvezhettem, egy kis plusszal! Igen, igen, bizony itt már erősen érezhető volt a piercing tetején lévő kis gömb, amint siklott a farkamon, és körözött a makkomon.

nagyon jó: 19db
(2020-06-16) : Zseniális a francia tudása először a zacsit és a golyókat vette kezelésbe ami nagyon jó volt majd a rúdon játszott jó szokásához hiven és jött a nyelvpörgetés a makkomon én már kéjmámorban úsztam, mikor kitalálva a gondolatomat megkérdezte, hogy húzzunk gumit,

(2019-12-26) : Lassan nyalogatni kezdte a zacsit, finoman egyenként az ajkai közé szívta a golyszikat, majd nagyot cuppantva engedte őket újra el, aztán a forró nyelvét a farkam tövére csúsztatta.

(2019-12-13) : Már érezte, hogy jó úton járunk, így egyre lejjebb haladt, és elkezdte először finoman, majd ahogy duzzadtam, egyre erőteljesebben szorítani a szájával a farkamat, majd nyalogatta egy kicsit, utána ismét szopogatta,

: 51db
(2021-10-15) : A percek meg peregtek, sebesen, Amira hátam maszírozása után megkért a fordulásra, hogy még kedvesebb legyen hozzám, közben a szemeim hasították szépséges testét, Ő fölém helyezkedett és fokozatosan cserkészte be "főszereplőt". Felsőtestem csókolta, kezeivel símogatott, persze a kezeim nekem is érdeklődtek Amira iránt. Csodás feneke lágy ívben fölöttem, csillogott az olajtól, melleivel maszírozott, előbb felűl majd egyre lejjebb, végül átölelték most már készültségi fokozatban lévő játékostársam.

(2021-10-04) : KÉrtem tőle egy kis franciát, amit irtózatosan jól művelt: lassan, érzékien bekapja, majd a nyelvével köröz ( a piercingje miatt ez nagyon izgató) nyálcsorgatás és mélytorok kombinációjától szinte majdnem eldurrantam, úgyhgy lassan kértem a bohócruhát. Először a hátamon feküdve kértem, hogy lovagoljon meg, amit készségesen meg is tett,

(2021-03-05) : Egy tartózkodóan finom francia után kölcsönösségi alapon folytattuk, meglepő módon nem sok sikerrel. Bár nagyon finom volt a bőre és mindene, gyakorlatilag nem sok reakciót kaptam. De nem szabad félreérteni, rossznak azért nem mondanám. Mindenesetre viszonylag hamar gumit húztunk és hagyományos pózban igyekeztünk összemelegedni.

lehetne jobb: 2db
(2014-03-19) : Lovagló pózba váltva, ismét életkedvet kaptam alsó tájékon, de aztán megint, mikor jó lett volna jött a zacsi tapi és a figyelgetés. Ekkor már éreztem ez így nem fog menni. Gondoltam maradjunk egy NFV-ben. Ez végül kimerült abban, ahogy kezdődött, oldalról nyaloggatta, a piercinggel "simogatta".

(2013-01-19) : Franciája érdekes, nagyon a piercingekre koncentrál, így szinte csak nyalogat, alig franciázik, ez nem volt túl jó. Én is megkóstoltam