187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
171
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Karen szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Karen-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-05 17:16:34

jorian123
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karen beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-05

Egyeztetés
Már rég óta a kedvenceim között van, és most alkalmam (időm) engedte, hogy találkozzunk. Telefonon hívtam, rögtön fel is tudta venni, majd le egyeztettük az időpontot, és rá másfél órára már a köszönő puszin is túl voltunk :)
Megközelítés
M3 bevezető környéke... nem ismerem ki magam erre felé, de navival elég könnyen ment.. telefonon megadta a ház számot, és szinte a ház elé navigál az okos kütyü.
Egy családi ház garázsába kellett beállni, ajtó lecsuk, és már az ember a cél egyenesben is érezheti magát.
Helyszín
Karen egy családi házban praktizál, amely kellően kulturált, jő elrendezésű, szép, és tiszta.
Érkezésemkor itallal kínált, majd felvezetett az emeletre, a szobába. Ahol egy kis szóváltást követően rögtön megmutatta a fürdőt, amely szintén szép és tiszta. Sajnos tusfürdőből nem volt igazán választék.
Karen külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Arc:
4
Mikor először megláttam, utcai ruhában találkoztunk. Nagyon csinos, és apró alacsony lány. Meg is jegyeztem neki, hogy milyen kis pinduri, és mint tudjuk, a jóból keveset adnak :)
A szobában már láthattam ruha nélkül is, igazából a külső tekintetében abszolút a képeknek megfelelő.
Jó alakja, szép feneke van. Sajnos a ciciket nem mutatta meg, mondta, hogy kicsi, és szégyenli őket...
Arcra, hogy a nagy szlenggel éljek..: szomszédlányos :D

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Tusolásból visszatérve már meztelenül várt, kicsit megnéztem magamnak, majd hozzám lépett átölelt és csókolgatni kezdett. Simogattuk egymást, megfordult nekem háttal, és a fenekét odanyomva, csúszkálva kezdett el felizgatni.. mondanom se kell, pillanatokon belül érezhető volt a hatása. Ezt észrevéve, úgy álló helyzetünkben letérdelt elém, és franciázni kezdett. Nagyon élveztem a helyzetet, de kényelmi okokból inkább az ágyon folytattuk. Kellemesen, bő nyálasan, kellő kézi rásegítéssel szopott. Nem engedtem a csábításnak, a fotó alapján mondtam, hogy szeretném magamévá tenni...
Először én is kicsit szájjal kényeztettem a már alapból nedves punciját, majd ezt követően hátulról kértem, hogy magamévá tehessem. Kérésemnek rögtön eleget téve fordult, pucsított. A nedves punciba minden ellenállás nélkül csúszott be a farkam, láttam rajta is hogy tetszik neki, felvettük egymás ritmusát, egyre gyorsabban, és már éreztem is, hogy benne lüktettem, és csak szorítottam az oldalát.
Ezt követően egy kis pihenés, kölcsönös masszírozás, egy kis eszme csere... és láttuk, hogy elrohant az idő.. monda, hogy még próbáljuk meg egyszer, de én már sejtettem, hogy az előző nagy lövés után nem sok esélye lesz... és láss csodát, lassan szájjal kezdett kényeztetni, nagyon nagyon kellemesen, ütemesen szívta, és mintha az ember alól kirántották volna a talajt, már éreztem, hogy Karen bizony megkóstolja az ambróziát.. :) Az időt bár nem nézve, ahogy lehiggadtam, el is mentem letusolni, és ezzel el is köszöntünk egymástól. Az autóban rápillantva az órára láttam, hogy az órás kis randinkat percre pontosan kiszámoltuk :)
Elszámolás
Bővebb infó mindent elmond, természetesen telefonon is lefixáltunk mindent. A helyszínen szó sem esett róla, utólag került rendezésre a "pesti átlag".

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jól éreztem magam Karennel. Igazi barátnő feeling volt, még a végén is a látszólag reménytelen helyzetből kihozta a lehető legtöbbet :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

(2015-02-13) : Egy kis simogatás és csókok után letámadott és mire észbe kaptam már tövig el is tűntem a szájában. A franciája nagyon jó. Maximálisan kiszolgált, csak feküdtem és élveztem a törődését.

felejthetetlen: 10db
(2021-05-31) : Először lovaglásban kezdtünk, változatos tempóban, majd háttal felém fordulva lovagolt. Csodálatos látvány volt, és élvezet volt simogatni a szép popsit. Majd váltottunk, én kerültem felűre, így élvezte szűk punciát. Lábával átkarolt, vagy a vállamra tettem, majd ölelkeztünk, fokoztam a tempót, végem is lett. Kis tisztogatás, összebújás, beszélgetés, sajnos gyorsan letelt az egy óra.

(2019-06-18) : A franciája ötcsillagos, a nyelvével csodákra képes, sűrűn mély torkos variáció is képbe került. Sokáig élveztem a kényeztetést. Kértem a védőfelszerelést.

(2019-05-10) : Nagyon csodálatos francia kényeztetésben volt részem. Nincs kezezés, újaival is izgat játszik, Sokszor teljesen eltűntem a szájába. Kértem hagy diktáljam én a tempót. Készségesen beleegyezett,

nagyon jó: 29db
(2021-08-17) : Visszatértem után ő is eltűnt egy kis időre,illatosan térve vissza. Lusta voltam úgyhogy engedtem az orális gyönyört előadni neki. Nagyon érzékien csinálja,a zacsikat sem kihagyva és a rúd körül pörgetve a nyelvét. Irányítani is hagyja magát, persze finoman. Annyira jól csinálta,hogy már nem is akartam váltani,a szájába élveztem.

(2021-06-21) : Fogadott, bevezetett a tetthelyre, kaptam törölközőt, zuhanyoztam. Nem beszélt feleslegesen, nem kérdezgetett, csak az illem szintjén. (Mivel én alapvetően szótlan típus vagyok, idegesít, ha a lányok dumálnak, meg kérdezgetnek.) Utána ő is, zuhanyzott majd pár perc múlva megérkezett egy köntösben. Egymás óvatos simogatásával és puszilgatásával kezdtünk, majd áttért a natúr franciára - öreg vagyok, nekem ez már kell :) - amit nagyon gyengéden végzett.

(2021-04-17) : Visszatérte után egyből simogatásokkal tarkított kényeztetésembe kezdett. Idővel eljutott a lényeghez és remek franciába kezdett. Pörgeti a nyelvét ,szívja,nyalogatja a golyókat,mindent csinál ami boldoggá teszi a férfiembert. Finoman lehet rá tolni a fejét,nem finnyás,én irányíthatom. Nagyon figyel az én igényeimre, ennek köszönhetően hamar a szájába robbantam.

: 65db
(2021-11-14) : Talán Ő érezte, hogy én inkább vagyok kíváncsi a francia tudására, ezért picit irányított az ágyra háttal. Majd elkezdett egy olyan francia órát, melyet szépen nyállal bőven ellátva, de nem köpködve folytatott. Ütemesen bejárva altestem minden hajlatát, zacsinyalás golyó szopi minden volt.

(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2021-09-16) : Elterültem az ágyon és vendéglátóm gyakorlatilag birtokba vett.Szerintem nagyon nagy rutinja van mert mire elért a farkamig már teljesen felhúzott.A golyók nagyon alapos kiképzést kaptak,valamit a farkam töve is.Megtámasztottam felfele a farkamat mire ő válaszul végignyálazta az egészet.Majd lassan bekapta,de annyira felhúzott már hogy szégyen nem szégyen gyakorlatilag 3-4 pumpa után a szájába táraztam.