564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Zaya szexpartner

szexpartner

Zaya-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-05 16:10:04

HookerLooker
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zaya beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-05

Egyeztetés
SMS kommunikáció:
5
Kizárólag sms-ben simán ment. Ilyet sem csináltam még, ezt is ki kellett próbálni :)
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mester utca - Soroksári út környéke. Autóval pofonegyszerű és nincs tömeg, bkv-val a főútról be kell sétálni. Körbe van sámozva a háztömb, de erről is pontos tájékoztatást kaptam, a kaputelefon gombjait jól meg kell nyomni :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lift, folyosó sarka és nagyon szép lakás. Nappali, amerikai konyha, nagy ágy, szép fürdő, mindenféle vegyszer és kegyszer :) Modern dizájnos, minimál berendezés, simán ellaknék ott. Még volt ajtó valami felé.
Zaya külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Megmondom őszintén én kimondottan vártam is tetkókat, van nem kevés, de nekem tetszett. Talán a képeken is látható kék szerelésben fogadott, világos bőréhez, szeméhez, hajához nagyon jól ment. A képeken látható vékony, jó alakú csajszi, műmellekkel és dús ajkakkal nekem ez tetszik. Igazi ápolt, dizájnos csajszi :)

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Lábimádat:
5
Popó:
5
Kicsit félénk csókokkal indítottunk, de inkább teste felfedezésére koncentráltam. Mindig megkérdezte mit szeretnék. A ruháiból is úgy pattant ki egy szavamra, mintha ráripakodtam volna. Inkább érzékien kényeztet, de jól csinálja, kicsit nagyobb kézbe való mellbimbói vannak. Aztán rátértünk a lényegre, orálisan kezdett kényeztetni ami nagyon jól esett, majd kértem 69-be forduljunk. Ebben a pozícióban akár az egész órát el tudtam volna képzelni. De úgy éreztem nem érek célba (bár később megdicsérte a technikámat), így lovacskát kértem, több figurát is kipróbáltunk. Kicsit feszült voltam, meg a telefonom is folyton csörgött, és néhány perc után folyamatosan új ingerekre volt szükségem. Majd jöhettem hátulról, először punciba, majd jöhetett az egyik fő célom a popó. Nagyon jól meg lehet markolni Zaya fenekét :) Majd szemból is megkaptam a popóját, a lábait is a nyakamba tehettem. De éreztem ez így nem lesz jó egyikőnknek sem. Kezdeményező volt, újra orálisan kezelésbe vett, ekkor jött az egyik kedvencem. Bár nem ezzel az elhatározással jöttem, de annyira megtetszett, hogy kezelésbe vettem közben az egyik lábacskáját. Lábfétisem van, de egyben nagyon válogatós is vagyok, kevés az a női láb ami ápolt és tetszik is. Zayáé pont ilyen. A tetkó, a körmök és legfeljebb a testápoló illatát érzed.
Sokáig csináltuk így, de nem lett jó, ezért mondtam inkább pihenjünk egy kicsit.
Aranyos lány, nincs jó barátságban a tejjel ezért szereti a paleo édességet. Nem biztos, hogy mindig értettük egymást, de nagyon kedves volt. A végén még megpróbált megviccelni is :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Nem tudom mi a pesti átlag, de mondjuk hogy ez, plusz a popót nem hagyhattam ki.
Minden úgy volt ahogy tajékoztatott, nem kérte előre, de letettem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csinos lány, izgató tetkókkal, inkább érzéki partner. Talán jobban kedveli a két rövidebb menetet, mint a szenvedélyesebb egy hosszút, személy szerint az utóbbit pártolom. De teljes odaadással odafigyelt rám, egy rossz szavam nem lehet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zaya szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókZaya legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-09-04) : Nem bírtam már, ki akartam bontani és levettük a melltartót és a bugyit és az ágyra mászott, hogy ott térdelve kényeztessen egy kicsit. Nagyon lágy és finom a franciája, néha jó mélyen bevéve a cerkát és ott is tartva magát kicsit.

felejthetetlen: 18db
(2019-12-11) : ő is rám markol, majd kezelésbe is vesz szájjal, ahogy kell. Lágyan bekapja és kézzel is szolidan rásegít. Néha mélyre ereszti, lent is tartja kicsit, majd újra visszatér a lágy alapokhoz

(2019-01-22) : Hosszabb 69 után lovagló póz jött, enyhe gugolássál. Hát itt megmutatkozott, hogy sportos, mert bizony remekül csinálta. Nehéz volt tartani magam,

(2018-12-16) : Ezen a ponton elkezdtem bontogatni az előkészített gumit, amit átvéve felhelyezett és úgy szopva tovább készítette fel a dákóm a beleülésre. Miközben elkezdett lovagolni rajtam, én a csípőm mellett feszülő lábikráit simogattam, ő pedig hol a lábszáraimon

nagyon jó: 27db
(2021-01-16) : Zaya néha húzott magába fejemet fogva, tekerte csípőjét, kéjes hanghatásokkal, de élvezésig nem sikerült hajszolnom, és mivel már úgy állt a farkam, hogy rá is támaszkodhattam volna, feljebb mentem az ágyra. Zaya megkérdezte szophat-e egy kicsit, mondtam, hogy csak kicsit mert eldurranok hamarosan, max a melleire élvezek, mire mondta, hogy ne már, azért szexeljünk is, és már bukott is rá szerszámomra.

(2020-07-28) : Egy nagyon jó fej csaj, de tényleg , valóban lehet valakinek túl közvetlen, de nagyon jól oldja vele a hangulatot. Nem szeretném annyira részletezni a dolgot, nem az én stílusom , de annyit mondhatok, hogy tényleg mindenben ügyes. Igénybe vettem az extrát is , nagyon jó volt.

(2020-07-21) : Majd jött a második menet ahol is franciával indított amit jó mélyen csinál és szép lassan erotikusan. Majd gumi fel ismét és irány a puncija. Megint rámhúzta magát, de én szerettem volna a popsiját is kipróbáni.

: 33db
(2020-12-05) : Közben folyamatosan nevetgél, kis sikolyokkal húz még tovább. Előttem ül, bekapja a farkam, állva szopatom, szépséges látvány. Nem tudom, hogy telik ilyenkor az idő, talán 3-4 perc elteltével érzem, hogy nem bírom. Sajnos a VSZ-t nem szereti, így szólok időben, a melleire veri, persze mindenhova jut, kajánul nevet rám. Remegő térdekkel leroskadok,

(2020-08-10) : Finom a technikája, rutinosan nyúlna a golyókért is én kérem hogy azt nem kell. Fekszem és ő pedig fölöttem van, nem megyek át 69-be, simogatom a mellét, a fenekét, és a popója jár a fejemben. Érzem kérés nélkül is próbál minél mélyebben eltüntetni. Mivel már látható mivel van dolga megkérdezem a popót, szabad-e vagy méretfüggő. Nem mond nemet, csak azt kéri hogy a popó szemből történjen.

(2020-06-23) : Remekül megadta az egészhez az alaphangot, és a végére már teljesen feloldódtam! Utána a hálóba mentünk (Innen nyílik a fürdő is hála az égnek :D ). ott kényelmes franciaágy, tisztaság. Simogatós ismerkedéssel kezdtünk, csókokkal folytatva. Bevallom, inkább én voltam a kedvezményezett, nem annyira a kölcsönösség elvét követtük :) Jeleztem neki előre, hogy mivel eléggé be vagyok "töltve" és rég voltam így, lehet, hogy nem fogom sokáig bírni, de kedvesen csak annyit reagált, hogy nem baj, úgyis lesz még egy kör :)