Aliz erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Aliz-

VIP SZTÁR hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-05 12:15:35

threewishes
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aliz reagálása

Helló Threewishes!

Mikor megláttam a beszámolódat gondoltam, hogy nem fogod kritikai észrevételek nélkül megúszni a kollégák részéről.
Pedig szerintem nem maradt már olyan porcikám amiről ne írt volna valaki. Egyszer volt olyan vendégem aki a címemet sem kérte el, mivel a sok írás alapján teljesen be tudta azonosítani a házat.
Volt már aki a kézfejemről is írt, hogy megfelelő vagy sem...ilyenkor kicsit piaci árunak érzem magam.
Megnyugtatásul közlöm, hogy pont olyan vagyok mint az előző 38 beszámolóban megírták. Megvan mindkét lábam és karom, a hajam és szemem színe sem változott, arcom is van (nem is kicsi) ...szóval minden a régi.
Idézlek: egy csoda vagyok. Ez több mint elégséges bók. Nekem tetszik e rövidke írásod, én tetszem neked...kell ennél több?
A kis pocakod (ugyanúgy mint régen) még most is pontosan beleillik a derekam és a fenekem közti ívbe. Most is olyanok voltunk mint két Lego.
Ha máskor is kedved támadna játszani, csak érezd magad bátorítva.

Üdvözlettel:

Aliz

Aliz beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-09-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon, gyorsan egyszerűen történt. Amikorra kértem, szerencsére rám ért.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem. A házszámra nem emlékeztem már, de a környékre érve eszembe jutott, a régebbi jól sikerült kirándulásaim. Odaérve a házra is emlékeztem már. Könnyű megtalálni. Ingyen parkolás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy pár szintes ház alsó részén található, nagyon praktikusan megoldott, kellemes lakás. Úgy tudom akkor éppen csak ketten voltunk, de régebben is jól megoldott minden logisztikázást a drága. Fürdő, törölköző, minden volt,
Aliz külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Ismét csak egy csoda. Mindig elvarázsolt. Most egy évig nem láttam és ismét ugyanúgy tetszett mint régen. Kék szem, szép arc, hosszú combok. Popsi és minden nagyon formás.

Erotikus masszázs
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Hatékonyság:
5
Relaxmasszázs:
5
Időráfordítás:
5
Svédmasszázs:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Erotikusmasszázs:
5
ESZO mmasszázs:
5
Nehéz lesz itt különválasztani a masszázst és a kényeztetést, mert egy merő kényeztetés volt a randevúnk. Én pl. úgy kényeztettem magam, hogy mindenhol megcsókoltam. Ő meg úgy kényeztetett, hogy először hagyta, majd ő is mindenhol hozzámért és mindenével uhhh
A masszázsa valóban kényeztető andalító és vágyfokozó. Én csak abban reménykedtem, hogy legalább fele olyan jól esett neki amit adtam mint amit kaptam.
Az egész testemet átlazította kézzel, testtel, cicivel, puncival.. Közben végig működött a beépített felvevőm, hogy meglegyen az élmény sokáig.
Levezetés
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Szóval volt mindenkinek adok, kapok. Ahogy a puncijával csúszkált a vesszőmön, hát az érzés és a látvány... az igen maradandó élmény volt. Szépen felépített nagy ívű programja végén a puncira rásegített még a kis kacsójával is, és így jutottam egy szebb, új világba :)
Köszönöm néki :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ahogy régen is volt, ugyanannyi. A végén diszkréten lehelyeztem a polcra.
Nagyon megérte nekem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy bájos boszorka. Igazi Nő, akit szerintem igen jól elszórakoztat, hogy a lábai előtt heverek, és néha még közötte is.
Az idő lejárta előtt elkezdtem összeszedni magam és kedvesen szólt, hogy még ne siessek, de sajnos ennyire volt lehetőségem mind fizikailag, mind pedig időben.
Köszi te drága.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aliz erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókAliz legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-05-07) : De azért megdolgozza a hátamat, kilazítja, ahol kell. Kellemest a hasznossal. A mozdulatok vegyesen erősek és kellemesek, itt-ott erotikusak. Néha rám fekszik, ilyenkor érzem a forró testét, ami a hason fekvés ellensége.

(2018-11-23) : Az egyensúly részemről tökéletes volt. Egyrészt baromira izgató volt a rajtam csúszkáló kemény húsú tökéletes test, amit a tükör még tovább fokozott. Ha csak ez lett volna, már ettől elélvezek.

(2018-09-03) : Addig csak éreztem Őt, de nem láttam, nem volt meg a szemkontaktus, hiszen én hason feküdtem, de a szembe csúszka lehetőséget biztosított, hogy ebből a pattanásig feszült, vibráló kommunikációs pettingből átváltsunk a kémia által vezetett érzéki feszültségre.

felejthetetlen: 21db
(2021-04-29) : A hátamon és nyakamnál egy kicsit növelt az erősségen, ami kifejezetten jól esett. Mindeközben jót beszélgettünk média, reklám, oltás, diszkrimináció, tetoválás tengelyen. Aliz egy nagyon határozott nő, akinek szerintem mindenről van véleménye. Nekem nagyon imponált tájékozottsága is a különböző dolgokban. Kifejezetten szeretem, ahol értelmes dolgokról lehet beszélgetni, és nem esik ki a kapa a leányzó szájából (mint az már megtörtént szerintem nem egyszer).

(2020-10-11) : Bő öt perc után jelezte kicsit sokat beszélek és sok információt adok még olyanokat is, amikre nem volt kíváncsi, de ennek ellenére egy jót beszélgettünk majd megkaptam törölközőmet és elmentem fürdeni. Visszaérkezve mondta helyezkedjem el a matracon hasamra feküdve. Miután megtettem levette fehérneműit megmutatva csodálatos testét majd kezét és lábaimat beolajozva elkezdte finoman masszírozni azokat.

(2020-04-07) : Aztán csak elkezdődött a masszázs is, itt némileg csökkent a kérdések áradata és inkább az érintéseké lett a főszerep. Olajjal dolgozik, amit langyosan ken fel és ez igen finom. Az erős és lágy mozdulatok keveredése következett lábfejtől indulva, vádli, comb, fenék útvonalon.

nagyon jó: 21db
(2020-11-12) : De nem ezért vagyok itt, és ezt ő pontosan tudja. És itt térnék ki Aliz profizmusára, végigcsinálja a "koreogeáfiát" mégha az nincs is nála, akárcsak egy profi táncos. Nem próbálja meg "ellinkelni" az időt, tökéletesen vezényli az eseményeket. Akárcsak egy jó leader a táncban, mégha ez hagyományosan nem is az ő szerepe kellene hogy legyen.

(2020-01-10) : A masszázs előtt egy történetemet osztottam meg Alizzal, eközben többször figyelmeztetett az idő múlására és a masszázs elkezdésére. A beszélgetésünkkel előkészített masszázsa a hátamon fekve lábfejeimnél kezdődött, alaposan végiggyúrta lábszáraimat, combjaimat csípőmnél járva elmondta miért fáj jobban az egyik ízületem mint a másik. Gerincemet alkarjával intenzíven végigdolgozta egészen lapockámig, lapockák, karjaim után tenyereim is nagyon kellemes masszázsban részesültek.

(2019-09-09) : Nagyon alapos - mind időben, mind kiterjedésben - olajos masszázsban volt részem, csak a talp, nyak és fej maradtak ki. Kedvenceim a belső comb-, fenék-, kézmasszázs voltak (ez utóbbi a visszasimi-lehetőségek miatt is, de amúgy is az egyik kedvencem a műfajból, amennyiben egy szép hölgy csinálja, ugye)

: 46db
(2021-08-18) : Itt szemből kezdett olajosan csúszkálni rajtam, néha olyan magasra jött föl, hogy a hasamra lapult ezredes szinte már olyan helyeket érintett, amiket nem kellene. Utána megfordult, és fenekét felém tartva csúszkált rajtam.

(2020-08-04) : Rendkívül finom a keze, ezzel kezdtük, majd amikor már minden rendelkezésre állt, akkor jött a csúszka masszázs. Nagyon jó teste van, jól bánik vele. Keresi azt a technikát / pózt ami legjobban működik. Nálam a fordított pózban rajtam fekvés jött be legjobban, a formás fenekét simogatni csúszka közben igazán élmény volt. A technika olyan profi, hogy kéz nem is kellett a befejezéshez.

(2020-07-30) : Szóval, ezután a könnyed felvezetés után jött a masszázs, ami számomra pont olyan volt amilyenre aznap szükségem volt. Nem volt fájdalmasan erős, de a kellemes, ellazítós típusnál jóval több volt. Rendesen átdolgozott mindenhol, és még segédeszközt is bevetett a lapockám környékén, valamint kérésemre a fájós derekamra extra figyelmet fordított. Maga a masszázs már önmagában is ajánlott kategória,