37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
61
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
21
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ingrid erotikus masszázs

erotikus masszázs

Ingrid-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-05 09:01:40

Maci18
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ingrid reagálása

Kedves Maci:)
Köszönöm hogy engem választottál,és meglátogattál!Ennek örömére regisztráltál :-)Üdv a klubban ;-)
Jól estek kedves szavaid,és barátságos személyiséged.:)
Örülök hogy jól érezted magad, kellemes élményekkel gazdagíthattalak a programom alatt.:)
Várlak vissza szeretettel,ha teheted legközelebb is.;)

Sok puszi
vigyázz magadra!

Ingrid beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-09-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Minden beszámolóját elolvastam, ami után már égő vágy volt bennem, hogy elmenjek Hozzá! Annak ellenére, hogy arra számítottam, hogy nehezen fogom elérni nekem sikerült felhívnom. Talán egy kocsit túl határozott is voltam, amit később be is vallott, de nagyon kedves és segítőkész volt. Elmondta a telefonba, hogy mivel vár. Megbeszéltük az időpontot és a helyszínt is. Minden egyértelmű és világos volt számomra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tökéletes volt minden. A ház nagyon könnyen megközelíthető és ráadásul ingyenes a parkolás a környéken. Ismertem ezt a részt, így nagyon hamar oda találtam. Előbb érkeztem pár perccel. Felhívtam Kedveskét és Ő nagyon bájosan elmondta, hogy mit nyomjak meg. Utána már a házon belül pillanatok alatt fent voltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy nagyon kedves és hangulatos lakás fogadott. A lakás és a fürdő is nagyon tiszta és takaros. Nagyon pozitív, hogy nincs besötétítve a lakás ellentétben a többi masszázs hellyel! Természetes világos volt, ami így még jobban kiemelte a házigazdát. Viszont a lakás ennek ellenére maradt diszkrét!
Ingrid külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Abszolút pozitív volt. Látszott rajta, hogy egy kicsit tart tőlem, de ezt a kis félreértést tisztáztuk rövid időn belül. Tetszett a természetessége és a nyíltsága. Egyetlen dolog nem volt szimpatikus az a magas sarkú óriás cipő, de attól hamar megszabadult. Hiteles volt mindenben, ez megerősítette számomra, hogy jó helyen vagyok.

Erotikus masszázs
Csúszkamasszázs:
4
Erotikusmasszázs:
4
Fejmasszázs:
4
Hátmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Lingam masszázs:
4
Egyéni igények:
5
Relaxmasszázs:
4
Szakszerűség:
5
Svédmasszázs:
5
Erotika:
4
Talpmasszázs:
5
Arcmasszázs:
4
Az elején mindjárt az ágyon találtam magam a fürdés után. Egy kisebb elkülönített részen volt az ágy. Már itt megcsodálhattam testét, amiről eddig csak olvashattam. Talán egy kicsit túlfűtött voltam a sok beszámoló elolvasása miatt, mert nem túl sokáig bírtam , hogy hozzám érjen. Fantasztikus érzés a meleg olajos testet érezni, ahogy csúszott rajtam.
Itt már én is megérintettem csodaszép bőrét is...
Ahogy azt már írtam a termesztés fény hatása nagyon szimpatikus volt, mert így folyamatosan láthattam minden egyes testrészét. Ami nagyon feltűnt, hogy a puncikája milyen csodálatos színű és milyen szépen kidomborodik. Miután az ágyon végeztünk letörölte rólam a felesleges nedűt, majd kedvesen átinvitált a masszázságyra. Egy kicsit keskeny volt, de ez nem zavart engem. Kiderült, hogy kölcsönbe kapta, mert a sajátja megadta magát.
Rendkívül szakszerű és erős masszázst kaptam. Azt sajnáltam, amikor le kellett a fejemet tennem, mert akkor éppen nem láthattam.
Aztán kaptam kárpótlást, hiszen a megfordulás után direktben láthattam macska testét.
Erről nagyon nehéz írni , mert ezt át kell élni. Nagyon hajlékony és rendkívül sportos testével mindent kihasznál, amit csak lehet.
Maximálisan elérte a célt, ráadásul utána még közösen is zuhanyoztunk, ami az i-re feltette a pontot.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
4
Barátnő feeling:
5
Pornós feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Itt már részben írtam a masszázs résznél is, de nehány dolgot kiemelnék még. Nagyon jó minden egyes porcikája, amivel kényeztetést csinálja. Felfokozottá teszi az érzést a meleg olaj. Első alkalommal voltam még csak, ezért valószínűleg tartom, hogy tartalékolta magát,. Ennek ellenére rendkívül odafigyelt minden részletre. Legközelebb a masszázs után vissza szeretnék menni majd az ágyra, mert a padon korlátozottan baj
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Mivel először voltam csak 1,5 órát maradtam, mivel csak a régebbi vendégek kaphatnak 2 órát. Ez mindkettőnknek jó volt, mert így megismerhettük egy kicsit a másikat. Az előre megbeszéltet letettem neki az asztalra és nagyon korrektül meg is köszönte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Óriási hiányérzettel távoztam, de ezt jó értelemben értem, mert legszívesebben még maradtam volna.
Az ideális nőt testesíti meg számomra, hiszen szép, sportos, okos és hasonló gondolkodású, mint én.
Nagyon jó masszázst kaptam kellemes beszélgető partnertől egy eléggé túlfűtött hangulatban.
Azt hiszem, hogy már most egyeztetem a következő találkozót, hogy ismét átélhessem ezt még nagyobb kifejlettel.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ingrid erotikus masszázs beszámolójáról


2016-09-06 12:45:41
Első beszámolónak teljesen jó. A kényeztetésről írhattál volna többet is. Mindegy majd legközelebb.

2016-09-06 11:46:07
Maci nem Te vagy az első és valószínűleg az utolsó, sem aki vissza szeretne menni Ingridhez. Hihetetlenül szuper csajszi egy igazi „csoda lány”. Jó választás!!! Csókjaim a Hölgynek!!!

2016-09-06 11:08:48
Írtál, írtál, de csak körül írtad a történteket. Részleteseb több konkrétum,hogy mi is történt valójában.

2016-09-06 11:05:52
Jó lenne, ha a kényeztetés rész végét nem hagytad volna le. Ezért kell beküldés előtt végigolvasni a szöveget.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókIngrid legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2016-05-04) : Lábtól felfelé haladva, a letapadt izmokat felszedve, nagyon lelkiismeretesen, és tudatosan csinálta. Az orrom előtt táncoló csoda szép vénuszdombtól elakadt a levegő vételem.

(2016-05-03) : Az ágyhoz vezetett, mert szerinte először jöjjön a kényeztetés, akkor lehet nyugodtan élvezni a masszázst, és .....lehet hogy teljesen igaza van. A masszázs rendkívül szakszerű, és mikor észrevette, hogy ez számomra egy kicsit erős, azonnal lazított az erősségén.

(2015-03-27) : Lábtól indul a masszázs, hát a vádlim külső részének, nagyon jól esett, közben párszor sziszegtem, de mi pasik "gyengék vagyunk" mint tudjuk!:D:D

felejthetetlen: 24db
(2020-07-12) : A simogatásba linglam elemek is kerültek és végül eljutottunk a franciás játékokig. Nagyon bizsergető érzés volt. Kis idő után Ingrid ledobta a textilt és felmászott az ágyra és rá ült a hasamra háttal nekem

(2019-02-19) : Krémet használt, nem olajat. (Legközelebb lehet olajat kérek, azt annyira szeretem. :D ) Kezdte a lábakkal (hason fekve), majd haladt felfelé, a háthoz, karokhoz, vállakhoz és nyaki részhez. Tükrök ugyan voltak előttem, Ő pedig fehérnemű nélkül masszírozott, de annyira jók voltak a fogásai,

(2019-02-16) : Az egész testemet átmozgatta, felfedezve a problémás izomcsoportokat is, melyek lazítására külön figyelmet fordított. Velem szemben két tükörben lehetett nyomon követni a nem mindennapi látványt…

nagyon jó: 19db
(2020-06-18) : Majd ezután jött a végletekig profi masszázs! Látszik/érződik, hogy nem a netről letöltött diplomák lógnak a falon. Minden porcikámat végig masszírozta lábtól-fejtetőig, ahogy kell másnap jött is az izomláz, de sebaj ez kell nekem :)

(2018-04-15) : Hosszasan kényeztette kis barátom kézzel, majd szájjal is kezelésbe vett. Nagyon finom volt Ingrid franciája. Annyira felhúzott, hogy már majdnem el is sültem, de miután ezt jeleztem Ingridnek, Ő picit visszább vett :)

(2017-11-26) : Ezek után jól átdolgozza vádlim, combon, fenekem, majd hátamat, végül kezeim és ujjaim is átmasszírozza. A hátmasszázsnál egészen különleges

: 26db
(2018-03-15) : A lábamtól indult fölfelé és dolgozta végig a testemet. A számomra különleges lazító, csavaró, nyújtó mozgatásokból is éreztem, hogy profi elbánásban részesülök.

(2018-02-16) : Ezúttal a nyomorék hátamat dolgozta meg fokozott erőbevitellel, sokat elidőzött rajta, mert le voltam robbanva rendesen. Majd következtek a kezek és még egy teljes testet érintő rész is, egy csúszkás befejezéssel.

(2017-11-15) : Lentről a talpamtól indult felfelé.Talp reflexológiával inditott, majd alaposan végig gyúrt minden porcikámat.Nagyon élveztem ahogy csinálta közben megkérdezte hogy jó e az erősség