1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
2
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
6
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
8
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
4
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Alexandra erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-17 11:38:06

Neodym
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-09-17

Egyeztetés
Könnyen ment, igazán segítőkész volt, nehezen tájékozódom, illetve kicsit késésben is voltam. Kicsit feszült voltam, de kedves hangjával megnyugtatott. Igazán kedves, türelmes volt velem, ezúton is köszönöm.
Megközelítés
Közelben parkoltam, egy kis üzlet parkolójában, mert az utca fel volt túrva, amit kedvesen előre jelzett, és már javaslatokat is tett, hol tudok majd parkolni. Segítőkész volt gyalogos tájékozódásomat is segítette, hangján semmi kellemetlenség nem volt észlelhető. Lépcsőházba bejutás az egyeztetésnek megfelelően könnyedén ment, nekem kicsit könnyebben, mert egy nénike éppen kifelé tartott. Egyszerű, gyors, kényelmes parkolás.
Helyszín
Panel lakás, kellemes, diszkréten jelezte az ablakból figyelve, hogy jó helyen járok, szerintem biztonságos környék. Nem futottam össze senkivel, úgy a lépcsőházban, ahogy a lakásba érve sem. Minden a helyén volt, kedvesen megmutatott mindent, mit hol találok. Masszázsra külön alkalmatossága van, illetve egy kényelmes franciaágy is szolgálja a vendégek kényelmét. Mivel a megjelenése teljesen elvette az eszem, sokat nem nézelődtem. Pttlétem alatt tökéletes nyogalom volt
Alexandra külseje
Ohh, ahhh, a külső, itt meg kell mondanom, hogy nekem abszolút ideálom a Hölgy testalkata. Alig tudtam visszaemlékezni másra, mert annyira magával ragadott. Testének vonalai, ahhhhh a csípője, a feneke, és a nyakárol, a szájáról nem is beszélve, nagyon kész voltam, ha kicsit a szám nyitva maradt volna, a nyálam csordul ki. Biztos vagyok benne, hogy a fogadtatással mindenki meg lesz elégedve, nekem lehet látható volt, de mintha földbe gyökereztek volna a lábaim.

Erotikus masszázs
Tusolást követően, igen kellemes, közvetlen Hölgyet ismerhettem meg, jó kedvű, és igazán meleg kisugárzása van. Jóleső érzés kerített hatalmába, miután kedvesen megkért, hogy feküdjek fel. Nem tudom mennyire ismerős, mikor annyira finoman érnek az emberhez, hogy merevedés nélkül megérzi, hogy elázott a makktárs kobakja. Csodás látványban volt közben részem, ami csak növelte igen hamar a déli feszültséget, s mivel a kölcsönösség alap esetemben, ennek megfelelően át is kerültünk a korábban említett ágyra. CCC falni való teste van, finom virágszirmokkal, abból a fajtából, amik épp kezdenek kinyílni. Kaptam már az elején instrukciókat, amiket egyáltalán nem zavaróan adott tudtomra, köszönöm is, mert a kitartó munkámnak, igen szép gyümölcse lett. (itt jegyezném meg, hogy nem, nem az idő húzására játszik, igazán kellemesen csak az érezd jól magad hozzáállást tapasztaltam) Ezt követően igazán hálás kis jutalomban részesített, kellemes kezdéssel, a kezét pont annyit használta, ami nekem jólesett, a másikkal pedig ott keresgélt, ahol szerettem volna :)

Összességében ajánlani csak annak tudom, aki vigyáz is rá, mert ritka kedves, s csodás Teremtést ismerhettem meg, az ott eltöltött idő alatt, biztosra veszem, hogy amint időm engedi újra fel fogom keresni, s időben fogok érkezni is. :)
Levezetés
A kényeztetés részéhez, mivel azt élvezem a legjobban, mikor örömet okozhatok, én kezdtem egy merüléssel, csodás barackot kóstolhattam meg, a kellő finom javaslatok megvoltam, hogyan szereti, egyedi igényei vannak, mint mindenkinek, viszont megérte a fáradozást, egy kellemes orgazmusnak lehettem szemtanúja. Ezt követően az előre egyeztetett forgatókönyv szerint fordulás, és megkezdődött kezelésem nedves része. Figyel, érti a dolgát, minden rezzenésemre reagált, a franciája változatos, és igen kellemes a nyelvtechnikája. Az a mééégg, ez-az kategória volt az érzésem egész idő alatt. Köszönöm.
Elszámolás
Korrekt, alsö közép kategória, én kiegészítettem, mert pár percet késtem, illetve mivel annyira türelmes, kedves volt!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csak ajánlani tudom, annak, aki vigyáz rá! A képeknek megfelelő, szerintem élőben sokkal jobb látvány fogadott. Totál levett a lábamról.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról


2016-10-06 12:57:00
Jol fogalmazott, reszletes, jol olvashato munka, koszi!

2016-10-06 12:57:00
Jol fogalmazott, reszletes, jol olvashato munka, koszi!

tomah
Élő lexikon
2016-09-29 18:17:09
Szép, jó és tartalmas írás. Nem fukakodtál benne semmivel. Máskor kicsit többet a művésznő, kevesebbet a te ténykedésedről. , szép írás.

tomah
Élő lexikon
2016-09-29 18:17:09
Szép, jó és tartalmas írás. Nem fukakodtál benne semmivel. Máskor kicsit többet a művésznő, kevesebbet a te ténykedésedről. , szép írás.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 19db
(2021-04-20) : A derekamra kaptam egy melegítő törölközőt, majd a lányok leültek a két oldalamra és elkezdték a kezelésem. Alexa a baloldalamra ült. A lábfejemnél kezdték és szisztematikus haladtak felfelé. Érdekes érzés volt, hogy egyszerre négy hozzáértő kéz gyúrja át a testem. Ahogy haladtak felfelé, a kezeik be-be siklottak a combjaim köze és a derekamon lévő törölköző alá is.

(2021-02-08) : Teljesen rájuk bíztam magam, amiről már előre tudtam, jó döntés lesz. Még nem volt részem négykezes masszázsban, de megtérítettek a lányok, nagy élmény, ahogy masszőristennők egyszerre 4 keze dolgozik a lábamon, a combomon, a fenekemen. A fenekemnél talált Viki egy kisebb problémát, ha jól emlékszem, a Piriformisommal dolgozott egy kicsit hosszasabban, majd következett a derekam, a hátam, majd a karjaim. Néha egy-egy finom érintés azért történt az intim tájékom környékén

(2021-01-16) : Visszamentünk a szobába és én elfeküdtem a tatamin. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kicsit megigazítva a bokáimtól felfele kezdtek el masszírozni.Érzéki simogató mozdulatokat éreztem a testemen és közben csevegtünk az ezen kerületben átélt tapasztalataimról és ezt összevetettük az általuk ismert tényekkel. Haladtak feljebb és a már a derekamnál jártak; a

nagyon jó: 36db
(2021-11-02) : . Hasra feküdtem a tatamin és jöhetett a szokásos lábemelés, mert ő mindig a bokám alá helyezz egy henger alakú párnát. Így indult a masszázs. A lábaimnál kezdte és eléggé erőteljes gyúrós mozdulatokat kaptam. A lábaim után feljebb haladt és egyre érzékenyebb területeket is érintett. A derekamnál már éreztem, hogy itt lesznek még komolyabb fogások. Elérte a lapockáimat és a nyakszirtemet is megdolgozta.

(2021-04-19) : Alexandra nekilátott a masszírozásnak, közepesen erős, alapos, minden végtagra kiterjedő, kellemes nyomkorászásnak voltam elszenvedője. Viszont ami a legfontosabb nekem, tök jót dumáltunk közben! Leginkább könyvolvasási szokásaink voltak terítéken, az olvasott irodalmam alapján egyből lekockázott, és tulajdonképpen nem volt messze az igazságtól :D

(2021-03-21) : Alapvetően nem masszázsra mentem ,de ettől függetlenül ,kellemes masszázsban volt részem ,megkérdezte krémmel vagy olajjal óhajtom én rábiztam ,ami könnyebben lemosható azt kértem, ez esetben a krém volt. Szakszerüen a lábaimnál kezdte majd lassan haladt felfele a masszázzsal nagyon kellemesen ellazitott ,a karjaim és tenyereimet is masszirozta.

: 86db
(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.

(2019-03-25) : Nagyon jó fogásokat használt, ellazított, és jól átgyúrt, miközben jót beszélgettünk. Bár így erotikát nyomokban sem tartalmazott, de ez egyáltalán nem volt zavaró, sőt. A lábaktól a nyakamig mindent kellemesen átdolgozott, a vége felé már kezdtem félni, hogy belepunnyadok a levezetésbe, vagy nem marad rá időnk.