20
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Alexandra erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-12 23:45:00

feles
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra reagálása

Drága feles!

Gyors telefon, gyors egyeztetés, gyors jövetel. Ez jellemezte a kis randink előtte kis beszélgetést. :)
Az értékelésed és érzésed átlag felettinek mondja masszázsomat, annak nagyon örülök. Szeretném még ezt tovább fejleszteni még jobban belemerülni ebben a dologba.
A kölcsönösség nagyon finomra sikeredett, élveztem minden percét amit együtt töltöttünk ahogy azt is, hogy nálam jártál.
Remélem még fogunk találkozni a közel-távol jövőben és hasonló élményekkel engedhetlek el. :)
Nagyon szépen köszönöm a beszid megírását és, hogy tiszteletedet tettem nálam.
Puszillak és vigyázz magadra amíg újra találkozunk.
Alexa baba

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-12-12

Egyeztetés
Gyors telefon, után még aznap este mehettem.
Megközelítés
Kocsival és BKV val is könnyen megközelíthető.
Helyszín
Panel, de rendezett, kulturált mind a környék, mind a lakás.
Alexandra külseje
Tényleg, mint ahogy már sokan leírták előttem, nagyon szép lány. Nagyon szép karcsú és magas. Gyönyörű, formás mellekkel.

Erotikus masszázs
A masszázs előtt alapos felmérést készített állapotomról, nehogy valami bajom legyen:)
Nagyon szakszerűen, számomra teljesen megfelelően csinálta. Szerintem jóval az itteni átlag felett van ez a tudása.
Levezetés
Levezetésnél kölcsönösséget is kértem, amit mázlimra meg is kaptam. gyönyörű kelyhecskéjét mohón csókoltam és nyalogattam, miközben Ő is kezelésbe vette a velem egykorút. Ez annyira felajzott, hogy kértem Tőle egy kis lassítást, mert ki akartam élvezni minden egyes percét az együttlétnek. S természetesen azt szerettem volna, hogy minél tovább tartson ez az állapot.
A végén finom, puha ajkai közt lett végem, majd az utódok Szilviában landoltak, de ezt diszkréten tette.
Elszámolás
Teljesen korrekt, annyi,amit előre egyeztettünk.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hosszú ideje terveztem már, hogy meglátogatom Alexandrát és nem csalódtam. mindenképpen visszatérek még!:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 20db
(2021-04-20) : A derekamra kaptam egy melegítő törölközőt, majd a lányok leültek a két oldalamra és elkezdték a kezelésem. Alexa a baloldalamra ült. A lábfejemnél kezdték és szisztematikus haladtak felfelé. Érdekes érzés volt, hogy egyszerre négy hozzáértő kéz gyúrja át a testem. Ahogy haladtak felfelé, a kezeik be-be siklottak a combjaim köze és a derekamon lévő törölköző alá is.

(2021-02-08) : Teljesen rájuk bíztam magam, amiről már előre tudtam, jó döntés lesz. Még nem volt részem négykezes masszázsban, de megtérítettek a lányok, nagy élmény, ahogy masszőristennők egyszerre 4 keze dolgozik a lábamon, a combomon, a fenekemen. A fenekemnél talált Viki egy kisebb problémát, ha jól emlékszem, a Piriformisommal dolgozott egy kicsit hosszasabban, majd következett a derekam, a hátam, majd a karjaim. Néha egy-egy finom érintés azért történt az intim tájékom környékén

(2021-01-16) : Visszamentünk a szobába és én elfeküdtem a tatamin. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kicsit megigazítva a bokáimtól felfele kezdtek el masszírozni.Érzéki simogató mozdulatokat éreztem a testemen és közben csevegtünk az ezen kerületben átélt tapasztalataimról és ezt összevetettük az általuk ismert tényekkel. Haladtak feljebb és a már a derekamnál jártak; a

nagyon jó: 33db
(2021-04-19) : Alexandra nekilátott a masszírozásnak, közepesen erős, alapos, minden végtagra kiterjedő, kellemes nyomkorászásnak voltam elszenvedője. Viszont ami a legfontosabb nekem, tök jót dumáltunk közben! Leginkább könyvolvasási szokásaink voltak terítéken, az olvasott irodalmam alapján egyből lekockázott, és tulajdonképpen nem volt messze az igazságtól :D

(2021-03-21) : Alapvetően nem masszázsra mentem ,de ettől függetlenül ,kellemes masszázsban volt részem ,megkérdezte krémmel vagy olajjal óhajtom én rábiztam ,ami könnyebben lemosható azt kértem, ez esetben a krém volt. Szakszerüen a lábaimnál kezdte majd lassan haladt felfele a masszázzsal nagyon kellemesen ellazitott ,a karjaim és tenyereimet is masszirozta.

(2020-11-29) : Ez abból ált, hogy fejem felé térdelt. Így már teljes egészében tudtam koncentrálni a feladatomra. ;) Alexa építő jellegű megjegyzéseit követve meg is szereztem neki a vezetést. ;) A balansz helyreállítása érdekében ismét pozíciót váltott ezúttal már mellém térdepelt. Nem volt kegyelem, ki végzett a szájával. Nem kapkodva, kellemesen elnyújtva a végjátékot. ;) Miután újra magamhoz tértem még váltottunk pár szót és elmentem újra zuhanyozni.

: 87db
(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.

(2019-03-25) : Nagyon jó fogásokat használt, ellazított, és jól átgyúrt, miközben jót beszélgettünk. Bár így erotikát nyomokban sem tartalmazott, de ez egyáltalán nem volt zavaró, sőt. A lábaktól a nyakamig mindent kellemesen átdolgozott, a vége felé már kezdtem félni, hogy belepunnyadok a levezetésbe, vagy nem marad rá időnk.