6
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
Jázmin szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Jázmin-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-06 19:53:59

Jonnibravo
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin beszámoló szexpartner Budapest 2013-12-06

Egyeztetés
Több lányon gondolkoztam, de végül Jázminnál sikeres voltam: megbeszéltük a részletet,mindent rendesen érthetően el mondott.
Megközelítés
Nem környékbeli vagyok, így bKV stb. nem nagyon tudok nyilatkozni,kocsival mentem,egyszerű megtalálni,na meg meg kellet találnom, mert a tesztoszteron szintem az egekbe volt,és mentem az érzésem után! :)
Helyszín
Minden oké! Szép tiszta lakás,tusfürdő van bőven,fürdő is tiszta! Semmi negatívum,célnak megfelel!
Jázmin külseje
Na ez az! Ha azt mondta volna hogy nézzek a szemébe, nem ment volna! Azok a cicik,imádom a szilikon ciciket! Akárhova nyúlsz, mindig a kezedbe akad! A szép sima bőr! Látszik hogy figyel a külsejére! Szép kerek,kemény fenék!

Action
Fürdés után már az ágyon várt, és mit látok, már megint a szilion cicik! Egyszerűen brutálisak, kemény, formás! Bírja a férfiak által ért hatásokat! Pici csókok,közbe cici simogatás :) Majd francia, ami nagyon jól, hol lassan tövig, hol gyorsan. Érti a csajszi a dolgát! Mindet ki akartam próbálni amit csak lehet fél órában! Munka ruha fel!!!! Szemből, oldalról, hátulról, kutyus, hason fekve! Bírja a gyűrődést! Hátulról lett végem, nem akartam a ciciket össze kenni, annyira szépek, és tisztelni kell őket! :)
Elszámolás
Korrekt, pesti átlag! Azt kapsz, amit kérsz! Nincs lehúzás!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Aranyos, kedves! Figyel a részletekre! Na és azok a cicik! Ha lehetne hozzá menni, csak cici simogatásért....nanáá :) Semmi negatívumot nem tapasztaltam!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2015-10-31 07:58:13
Van mit még javulni e téren szerintem


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 44db
(2021-08-20) : Az ágyra térdelve végigcsókolgatta a testemet, sok időt töltve a futás miatt kidörzsölődött mellbimbóim kényeztetésével, ami nagyon jól esett. Aztán rögtön be is kapta a fütyimet, ami Jázmin külseje miatt már félig harckész állapotban volt egyébként is. Jázmin szájában aztán másodpercek alatt teljesen harckész lettem, és Jázmin úgy szopott, hogy annyira remegett a lábam, hogy le kellett feküdnöm.

(2020-10-04) : Bementünk a szobába pár szóban megbeszéltük mit szeretnék, elmeséltem neki is a keresős sztorit aztán irány a zuhany. Vissza érve az ágyon ült elé álltam ledobtam a törölközőt és egyből a szájába adtam.

(2020-10-03) : A furdo utan egy fantasztikus francia vette kezdetet, amit mar elottem annyian leirtak, hogy csak ismetelni tudnam mennyire szuper. Majd megkertem, hogy huzzunk gumit meg mielott tul koran vege lenne a tortenetnek a fantasztikus latvany miatt. Jazmin ennek azonnal eleget tett, es a kovetkezo pillanatban mar lovagolt is rajtam.

nagyon jó: 66db
(2021-01-15) : Aztán kértem gumit és, hogy üljön bele lovagolt egy kicsit majd hátulról szerettem volna megnézni a méltán híres kerek popsiját. Így elvoltunk egy kicsit de lassan szerettem volna a végére érni és vissza térni a nagyon kellemes szájába egy kicsit hanyatt fekve újra szívta magába a farkam ütemesen nyomtam rá a fejét majd hanyatt fektettem és én négykézláb felé térdelve kezdtem el a saját tempómban dugni a száját

(2020-10-29) : Előbb a farmer, majd a póló, aztán a cicifix is lekerült Jázminról, meg-megszakítva a fantasztikus orális kényeztetésemet. Kicsit nyalogattam a cickókat, mikor kiszabadultak, de annyira jó dolgom volt az ajkai között, hogy hagytam kibontakozni.

(2019-01-02) : Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig.

: 160db
(2021-08-14) : Nyalogatta a zacskómat, a golyókat is. Feltérdeltem én is az ágyra, aztán le is ültem, majd le is feküdtem, majd megint felültem. Próbáltam variálni, nehogy túl hamar elélvezzek, húzni akartam, amíg csak bírom. Koncentrálni kellett, mert nagyon jó a technika, 2 perc után is el tudtam volna menni. Fantasztikus érzés volt és a látvány is lenyűgöző,

(2020-12-30) : Hát nem fogok tudni 3 oldalas novellát írni, de még csak egyperceset se. Amint beléptem már a szoba közepéből szívta a farkam a szájába, olyan kóruskísérettel amit a kortárs művészek...

(2020-12-18) : Fürdés után, már négykézlábra ereszkedve várt a francia ágyon. Azt várta hogy, mikor dobom le magamrol a törülközőt. Székre le tettem, szeme felcsillantak majd elmkezte a hasam, mellem,...