562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
2
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Jázmin szexpartner

szexpartner

Jázmin-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-12-05 10:22:26

gyulcsi1
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin beszámoló szexpartner Budapest 2013-12-05

Egyeztetés
Már többször próbáltam hívni, de most egyből sikerült. Kedves hangja van - rögtön adott időpontot.
Megközelítés
Forgalmas helyen található, most is kocsival mentem és találtam helyet a háztömb előtt. A bejutás az nem volt egyszerű az én balf..kodásom miatt ami azzal kezdődött, hogy a közelben található bankautomata nem nagyon akart kiszolgálni (miután az üzemanyagkártyámat adtam oda neki??!!!) A Jázmin által adott infókat a bejutásnál sorban elkutyultam, de végül ott állhattam az ajtajában.
Helyszín
Hangulatos, tiszta apartman.
Jázmin külseje
Bombázó,nehézbombázó... formás,feszes,mindenhol.A bőre fínom szolizott, - majdnem ledöntöttem egyből.
Okos,értelmes leányzó.

Action
Üdítővel kínált de én inkább vele akartam gyorsan felüdülni így kaptam egy törölközőt és mentem zuhanyozni. Az ágyon várt egy valamilyen necces cuccban. Ült a heverőn én pedig állva próbáltam -ellenállni- Legfejlettebb érzékszervemmel (a két tenyerem) fogdostam ahol értem. Nagyon gyorsan végem lett volna, ezért gumit kértem és misszionáriusban folytattuk. Minden igyekezetem ellenére egy-kettőre végem lett.
Szünetben jót beszélgettünk, kellemes társaság. A második menetet Ő kezdeményezte - némi segítséggel -felállított-, majd lovacskáztunk és hátulról fejeztük be. Micsoda látvány és érzés hátulról szeretkezni egy ilyen jó csajjal!
Elszámolás
Korrekt, pesti átlag és attól függetlenül, hogy először voltam nála utólag is lehetett rendezni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Értelmes, nagyon jó csaj, akire vigyázni kell.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2015-10-31 07:03:51
Nem túl tartalmas beszit írtál.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

(2020-05-24) : Szeretem amikor pihenés gyanánt simogatva hozzám ér, jó és üdítő vele beszélgetni, és nagyon jó és feledhetetlen vele szeretkezni. Lehet, hogy most sokan fanyalognak, hogy nincs - csattogás, pörgetés, meg miegymás  -  itt jelentem nem volt más, csak két ember hálószoba titka! Igen, lehet önző vagyok, de ezek az órák a Jázminé és az enyém.

felejthetetlen: 45db
(2021-08-20) : Az ágyra térdelve végigcsókolgatta a testemet, sok időt töltve a futás miatt kidörzsölődött mellbimbóim kényeztetésével, ami nagyon jól esett. Aztán rögtön be is kapta a fütyimet, ami Jázmin külseje miatt már félig harckész állapotban volt egyébként is. Jázmin szájában aztán másodpercek alatt teljesen harckész lettem, és Jázmin úgy szopott, hogy annyira remegett a lábam, hogy le kellett feküdnöm.

(2020-10-04) : Bementünk a szobába pár szóban megbeszéltük mit szeretnék, elmeséltem neki is a keresős sztorit aztán irány a zuhany. Vissza érve az ágyon ült elé álltam ledobtam a törölközőt és egyből a szájába adtam.

(2020-10-03) : A furdo utan egy fantasztikus francia vette kezdetet, amit mar elottem annyian leirtak, hogy csak ismetelni tudnam mennyire szuper. Majd megkertem, hogy huzzunk gumit meg mielott tul koran vege lenne a tortenetnek a fantasztikus latvany miatt. Jazmin ennek azonnal eleget tett, es a kovetkezo pillanatban mar lovagolt is rajtam.

nagyon jó: 66db
(2021-01-15) : Aztán kértem gumit és, hogy üljön bele lovagolt egy kicsit majd hátulról szerettem volna megnézni a méltán híres kerek popsiját. Így elvoltunk egy kicsit de lassan szerettem volna a végére érni és vissza térni a nagyon kellemes szájába egy kicsit hanyatt fekve újra szívta magába a farkam ütemesen nyomtam rá a fejét majd hanyatt fektettem és én négykézláb felé térdelve kezdtem el a saját tempómban dugni a száját

(2020-10-29) : Előbb a farmer, majd a póló, aztán a cicifix is lekerült Jázminról, meg-megszakítva a fantasztikus orális kényeztetésemet. Kicsit nyalogattam a cickókat, mikor kiszabadultak, de annyira jó dolgom volt az ajkai között, hogy hagytam kibontakozni.

(2019-01-02) : Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig.

: 159db
(2021-08-14) : Nyalogatta a zacskómat, a golyókat is. Feltérdeltem én is az ágyra, aztán le is ültem, majd le is feküdtem, majd megint felültem. Próbáltam variálni, nehogy túl hamar elélvezzek, húzni akartam, amíg csak bírom. Koncentrálni kellett, mert nagyon jó a technika, 2 perc után is el tudtam volna menni. Fantasztikus érzés volt és a látvány is lenyűgöző,

(2020-12-30) : Hát nem fogok tudni 3 oldalas novellát írni, de még csak egyperceset se. Amint beléptem már a szoba közepéből szívta a farkam a szájába, olyan kóruskísérettel amit a kortárs művészek...

(2020-12-18) : Fürdés után, már négykézlábra ereszkedve várt a francia ágyon. Azt várta hogy, mikor dobom le magamrol a törülközőt. Székre le tettem, szeme felcsillantak majd elmkezte a hasam, mellem,...