6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-30 21:44:09

rufusdows
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Kedves rufusdows!
Köszönjük szépen a beszikét!:)
Mi is jól éreztük magunkat,várunk máskor is sok szeretettel,akár hármas progira,de külön-külön is!;)
Sok puszink!:*
Lyna és Bunny

Bunny 24 beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-30

Egyeztetés
Nem volt egyszerű, de az nem a lányok hibája, mivel mindkettőjükkel kell időpontot egyeztetni. Először Lynával beszéltem, de közben Bunny le is betegedett, így megint csúszott a dolog.Végül Bunnyval sikerült megbeszélnünk a dolgokat, de ez egy kis kitartást igényelt, ami persze megérte az egészet.
Megközelítés
Tömegközlekedéssel egyszerű, a 4-6-os vonalától pár perc séta, autóval gondolom fizetős, és nem is lehet egyszerű.
Helyszín
Új építésű társasház, lakás az egyik alsó emeleten, észrevétlenül megközelíthető. A lakás tiszta, ízlésesen berendezett, az action helyszínéül szolgáló szoba teljesen rendben van, nagy franciaággyal, valamint egy székkel a ruháknak. A fürdőszoba is tiszta rendezett, tusfürdők széles választékban találhatók,szájvíz minden.
Bunny 24 külseje
Mivel már mindkét lánynál voltam, meglepetés nem ért, mindkettő tökéletes a képek alapján, senkit nem érhet csalódás, éppen ellenkezőleg, inkább pozitív irányba. Mindkettő nagyon aranyos, vidám, csevegős.

Action
Ez is kalandosra sikerült, de ez valahogy éppen hozzáadott az egészhez. Érkezésemkor ajtóban csak Bunny fogadott, szabadkozva, hogy Lynus még nem ért ide, de semmi gond addig menjek fürdeni addig úgyis meglesz. Mire kijöttem Bunny megnyugtatott hogy Lyna mindjárt megjön, addig kezdjük is el, ő majd becsatlakozik. Így is lett, berántott a szobába, a törülközőt letépve rólam az ágyon hanyatt döntve munkához látott. Bunny szeret irányítani, ami nekem különösen bejön, kis idő múlva utasított hogy álljak az ágy szélére, míg ő hanyatt feküdt és így kapta be tövig. Ezután sem kegyelmezett. Melleit a számba nyomta, mondta hogy csak gyömöszöljem bátran,ő azt szereti, meg ha a fenekét csapkodják, de úgy határozottan. Utána minden teketóriázás nélkül gumit húzott és több pózban is meghajtott rendesen. Mellszex is volt valahol, a sorrendre nem emlékszem. Valahol itt tartottunk, amikor megérkezett Lynus,tisztára mint amikor egy pornófilmben rányitnak valakikre, Bunny éppen a szerszámomon dolgozott, Lyna elnézést kért csókkal üdvözölt, majd csatlakozott Bunnyhoz. Utána nem kegyelmeztek gumihúzás, Lynus hátulról beleült, de ekkor már a végét jártam így gyorsan végem is lett. A lányok nevettek is, hogy megjött Lynus, én meg elmentem. A szünetben kaptam innivalót, ami rám fért,megmasszíroztak, de nem hagytak sokáig pihenni a hátamra fordítottak és mindketten elkezdték nyalogatni a farkam, felváltva kényeztetve. Az események pontos menetére nem is nagyon emlékszem innen, volt ott minden, misszionárius póz Lynával miközben a lányok csókolóztak, Bunny irányított, hol Lynát utasította hogy adjon nekem puncit,hol hogy ujjazzam őt, végül maratoni franciázás után Lyna szájába mentem el. Mikor az órára néztem láttam, hogy az egy óra már rég le is járt, észrevétlenül elrepült az idő.
Elszámolás
Teljesen korrekt, annyi volt amit megbeszéltünk. Egy ilyen élményért mindenképpen megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hihetetlen élmény volt, külön-külön is első osztályú amit nyújtanak, de egy ilyen felállás biztosan maradandó nyomokat hagy az emberben. Igazából nem sokkal a távozás után már a következő alkalom időpontját fontolgatja.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBunny 24 legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2021-07-13) : Négykézlábra ereszkedett, és azonnal bekapta a már kemény farkamat. Egyből tövig vette, éreztem a torka szoritását,hagytam egy kicsit még kibontakozni Bunnyt, de a harmadik torokra engedése után már rátettem a fejére a kezemet, és jól ráhúztam a kemény farkamra. Ezt megismételtük jó sokszor, amikor Bunny a hátára feküdt és lelógatta a fejét az ágyról

(2021-06-12) : Ezt követően, sajna puhulni kezdtem, Nyuszi a gumit leszedve egyből szopni kezdett, pici idő múlva 69-ben folytattuk. Egyre keményebb lettem tökéletes franciát kapva. Megkérdeztem, hogy popsijába ujjal behatolhatnék- e? Még ez is kimaradt randijaink során, -igent felelt rá. Finoman egy ujjamat csúsztattam be, és közben punciját is nyaltam. Bunny hangja egyre jobban kezdett megváltozni, egyre hangosabb lett, és el is élvezett szerintem.

(2021-05-07) : Éreztem, hogy farkam jól reagál ezekre a finom, szenvedélyesen erotikus hatásokra, egyre keményebb lett. Bunny most elém térdelt és farkamat a mellei közé helyezve izgató "fogságba" helyezte melleit két kezével összeszorítva, majd melleit üzemesen le-fel mozgatva dörzsölte farkamat mellei bársonyos bőrével. Ezután arra kért édes hangján, hogy üljek a franciaágy szélére,

felejthetetlen: 81db
(2021-08-20) : Végül valahogy az ágyra kerültem, háttal lefelé amikor Bunny már nyúlt is a gumiért, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy kértem még egy plusz kört. Ez abból állt, hogy Nyuszi feküdt hanyatt én pedig loptam pár csókot majd, a nyelven végére vettem a melleit és végül eljutottam a combjai közé. Mint kiderül a body pántja szétkapcsolható, így Bunny egy mozdulattal felfedte előttem a punciját. Éltem is a lehetőséggel és a nyelvet és az ujjaimat is bevetve kezdtem kényeztetni. Úgy tűnt tetszik neki. Idővel felültem és a répámat előre szegezve a feje elé ültem.

(2021-08-11) : De ez a nosztalgikus érzés sem tartott sokáig, mivel Bunny ismerkedős típus, szeretne mindenkit, de tényleg mindenkit megismerni, senkit sem kihagyva. Gyorsan térdre huppant, és kézbe, majd szájba vette az Ezredest. Elég vadul kezdett bele, ami nekem meghozta az örületet. Egyre hevesebben ügyeskedett, kérte hogy kézzel is "segítsem" a fejét, aminek a vége az lett hogy gyakorlatilag ráhúztam Bunnyt az Ezredesre.

(2021-04-06) : Leültetett a kanapéra, elém térdelt, és kérte, hogy maszatoljam össze az arcát. Jólnevelt gyerek lévén eleget tettem a kérésnek. Eszméletvesztés.... Valahol ott tértem magamhoz, hogy masziroza a hátam. Jót dumáltunk, imádok dumálni Vele, nagyon értelmes csaj, és mint kiderült az érdeklödési körünk is hasonló(lucskos káposzta)🤣🤣🤣

nagyon jó: 66db
(2021-02-05) : Az enyém a feneke irányába, az övé a péniszem felé. Mindketten egy darabig markolásztuk és simogattuk azt, amit találtunk majd Nyuszi szép lassan négykézlábra ereszkedett és keze helyett a szájával kezdte „markolászni” a péniszem. A szája nagyobb mint a marka, mivel ha a kezével nem is, de a szájával teljesen eltüntette a péniszem.

(2021-02-04) : Élveztem, élvezte. Ezután ledobta négykézlábra magát és bevette a farkamat a szájába, így dolgozott rövid ideig, hanyatt feküdt és torkon tolhattam, majd mellbe, aztán torkon. Közben mondta, hogy két ujjas jelentkezést végezhetek puncijában, melynek azonnal nekiláttam. Tehát torkontolás és ujjazás. Brutális!!!!! Visszaereszkedett négykézlábra és hol kézzel, hol anélkül szopott. Közben csapkodtam popsiját és ujjaztam felváltva

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

: 376db
(2021-10-12) : Amint a fürdőből kijöttem, az ágyon állva fogadott, és a csodálatos melleit a számba adta. Hú, ez valami fantasztikus volt. Utána francia következett, amit nagyon lelkesen és ügyesen csinált. Ezt követően többféle pózban szeretkeztünk, mind nagyon kellemes volt.

(2021-10-05) : Először csak finoman csinálta majd tövig eltüntette a répám a szájában. Szerencsére a melleit szabaddá tette és elérhettem őket a kezemmel. Majd felmásztunk az ágyra, ahol én hanyatt vágtam magam, Nyuszi pedig mellém mászott négykézláb és folytatta az orális kényeztetést Úgy fordult, hogy a feneke és a puncija elérhető közelbe kerüljön. Éltem is a lehetőséggel, hol a combjai között átnyúlva a punciát kényeztettem az ujjammal,

(2021-07-14) : A fürdőből érkezve együtt mentünk a szobába. Kaptam egy pohár vizet frissítőnek. Aztán Bunny felállt az ágyra és heves csókcsatába kezdtünk. IGAZIBA, nem ilyen finomkodós maszatolás...