6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
2
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
Szívecske szexpartner

szexpartner

Szívecske-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-30 17:36:33

EWING-3
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szívecske reagálása

Köszike.. :)) Pusza. :))

Szívecske beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-30

Egyeztetés
Telefonon egyeztettem, mivel a környéken jártam, teljesen rugalmas, 45 perc múlva nála voltam. A telefonon vele beszéltem, kellemes a hangja.
Megközelítés
Flórián tér és környéke, parkolás necces, de nem esélytelen. BKV mindenfelé a környéken. GPS megtalálja.
Helyszín
Panel magas emelet, szerencsés a lépcsőház kialakítása, a lifttől diszkréten közelíthető meg az ajtó. Lakás tiszta, fürdő szintén, baszoba tágas, nagy ággyal.
Szívecske külseje
Ő van a képeken, nincs csalódás, régebben talán arccal is hirdetett. Nőies, szép ruha, van rajta mit fogni, jól áll neki.

Action
Az előszobából a szobába lépve egyből nekem esett és csókolni kezdett, nem volt ellenemre. Nyomta hozzám magát, vetkőztetett, jó volt. Így hamar ruha nélkül találtam magamat, és célba vettem a fürdőt. Zuhany után az ágyon várt, franciába kezdtünk. Nagyon erős a franciája, én kicsit lágyabban szeretem, de a változatosság gyönyörködtet... Így is történt. Később gumit húztunk, először az ágy szélén toltam missziben, a vége felé elfogyott az ágy alatta és a feje a levegőben volt, de biztatott, hogy csináljam még. Lehet neki adni, szerintem szereti. Pihenésképpen, ebben a pózban hüvelyizmaival izgatott... A végén kutyában lett végem, nem siet benne maradtam még egy ideig. Kis beszélgetés, a második kb. hasonlóan zajlott. Utána beszélgetés, az órára nem néztünk, szerintem kb. 1,5 órát voltam ott.
Elszámolás
Abszolút korrekt, ami a telefonban elhangzott, a lakásban nem került szóba, csak átadásra.

Rózsacsokor
egy órás randira 18, másfel órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kedvező, amikor mennem kellett, még ő említette, hogy harmadszor is megdughattam volna!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szívecske szexpartner beszámolójáról


2015-07-29 11:23:48
Nagyon keveset nyújt a beszámolód.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókSzívecske legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2016-06-01) : De az biztos, hogy profi, nem most kezdte és jó tanároktól tanult. A hátamra és nyakamra volt idő. Rendesen meggyúrmázott, ahol jeleztem vigyázott nehogy valami bajt okozzon.

(2016-03-17) : Elhasaltam a franciaágyon és átadtam magam Szivecske kezeinek. Közepes erősségű masszirozást kértem, amit tökéletesen meg is kaptam. Lábtól felfelé szép lassan haladtunk, ez nagyon jól esett

(2015-02-11) : Kis orrvívódás után elcsattant egy szájra puszi, amit egyből csókok követtek..... de technikás Szivecske, azzal a nyelvvel olyanokat művelt hogy csak na ..... Majd mikor kiélte magát, egyből átvettem az irányító szerepet és hátára fektettem... majd szemébe néztem és láttam valamit amit eddig még nem igen ;)

nagyon jó: 10db
(2016-05-30) : Mindkettő rettentően jólesik, pont megfelelő erősségű, a fájó pontokra koncentrál, ha kéred, többször vissza-visszatér a kritikus helyekre.

(2016-05-07) : A levezetés maga egy hatalmas petting volt,a szó szoros értelembe véve,és az aktust leszámitva mindent lehet a hölgynél,ami az adatlapon szerepel,persze mindez szimpátia függő is,és meg válogatha,hogy kivel és mit szeretne

(2016-02-15) : Nem titkolja, a masszázst most tanulja hivatalosan is, (remélem sikerült a vizsgád Szívecske!) de nincs ok panaszra, lábakkal kezd, majd halad a derékon, és a háton,

: 34db
(2021-04-12) : Szivecske nagyon kedvesen fogad, aranyos rutinnal terel és készít fel arra, hogy meg fog masszírozni, el fog lazítani, és kioldja belőlem a csomókat, és teljes megkönnyebbüléssel fogadom a hírt, hogy a farkamból is :) Fürdés után a kezei alá vetem magam.

(2017-01-17) : Itt kicsit hamar tovább, előbbre lépett volna, de csúszkáját kívántam még élvezni, sokat, sokat. A cicik a szemem, a szám előtt, a popsi a kezemben, fantasztikus volt.

(2016-07-08) : A liftből kilépve, balra fordulva már tárult is az ajtó és ott állt Szívecske élet nagyságban fotóit messze felülmúló szépségével. Nem bújt az ajtó mögé, hanem olyan lezser test...

egyeztetési probléma: 1db
(2021-07-06) : Sajnos elmadardt a találkozó, mert mikor odaértem, nem vette fel a telefont, pedig sokáig próbálkoztam. Üzenetet is küldtem, de semmi reakció. Egy órára rá válaszolt az írásra, hogy a nagy melegben elaludt és nem hallotta, hogy csörög a telefon. Vissza tudok-e menni. Sajnos nem tudtam és nem is tudom,. hogy fogok-e ismét próbálkozni. Sajnálom, mert a telefonban bejött a stílusa.