55
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
9
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-29 21:58:36

Adamadam
Friss újonc
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Kedves Adamadam!
Köszönöm a beszikét!
Gyorsan rá gooogle-ztam Renoir festményeire:P,azért azok jóval erősebb alkatú hölgyek szerintem,mint én,de mivel olyan odaadóan foglalkoztál velem,és úgy éreztem élvezted,hogy markolászhatod azokat a bizonyos idomokat,megbocsátok!:D :D
Várlak máskor is szeretettel!
Örültem Neked,és köszönöm mégegyszer,hogy annyira figyeltél rám!:)
Puszim!:*

Bunny 24 beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-29

Egyeztetés
Jó párszor kellett próbálkozni, mert vagy foglalt volt, vagy nem válaszolt. Aztán egyik nap reggel, még kezdés(e) előtt felvette a telefont. Néhány incselkedős mondat után, mely a kuncogásából ítélve nem volt ellenére, elkezdtünk időpontot egyeztetni, melyet végül is a hét utolsó napjára sikerült összehoznunk. Ezek után érthető, hogy nem érhető el könnyen. Egy órás együttlétben egyeztünk meg és ő tájékoztatott az ajándék mértékéről is. Telefonhangja kellemes, beszéde a -szakmában-járatos jelzőkkel megtűzdelve (pl. -puszika- bár nem vagyok biztos, hogy pont ezt a szót használta, viszont érzékelteti mire gondolok), de nem zavaróan. A találkozó napján az általa kért megerősítő üzenetet megkapta és vissza is jelzett.
Megközelítés
A Nagykörúthoz közel van. A IX. ker. rehabilitációs területén egy relatív új építésű lakóházában fogad a hölgy. Az utca egyirányú, de a körút felől, ezért kocsival - ahogy én mentem - könnyű volt megközelíteni. A parkolás (fizetős) már kicsit nehezebb, de sikeres volt.
Helyszín
Egy nagy hallból nyílik több szoba (úgy érzékeltem legalább kettő). Jelezte is, hogy barátnőjével szolgáltatnak a lakásban, de ütközés nem fordulhat elő. A célnak megfelelő francia ágy és egyéb kellékek (pl. szék rakodáshoz) és nagyon jó érzékkel összeválogatott zene.
Bunny 24 külseje
A hölgy adatlapja minden tartalmaz. Valóban nincs meglepetés. Az beígért combfixszel megtoldott szexi ruhácska (inkább fehérnemű) rajta volt. Kedves arcú és még a félhomályban is látszik (érződik?), hogy huncut a szeme. Telt idomait Renoir annak idején vélhetően nagy élvezettel festette volna meg. Aki a vékony alkatot kedveli tényleg ne hozzá menjen, bár van esély, hogy a hölgy meg tudná vele kedveltetni a telt idomokat is :-)

Action
Nos, hogy a beszámoló írás követelményeinek is megfeleljek ezért az analitikus (a beszámolók többsége ilyen) és a szintetikus módszer (néhány pedig ilyen) kombinációjával próbálom leírni az eseményeket.
Mivel nincs információ az adatlapon, hogy milyen virágot szeret, úgy éreztem egy szál rózsa bizonyára megfelelő. Így történt az első személyes kontaktus.
A képből, ami a hölgyről kirajzolódik a beszámolók többségének alapján, én a következőket érzékeltem: nagyon figyelmes minden szempontból (rögtön az elején itallal kínált, amíg a szabad fürdőszobára vártunk hihetetlen természetességgel közeledett és a csókolózásnak csak a felszabaduló fürdőszoba vetett véget), energikus, szeret irányítani, végig érezni rajta, hogy lételeme a szex. Érezhetően szereti a keménységet (ez nem tévesztendő össze a durvasággal), de nagyon jól esik neki a gyöngédség! Ha nem ő kezdeményez, hanem a másik fél akarata érvényesül, aláveti magát, de olyankor is jelzi neki igazán mi a jó. Az a játék pedig, hogy nagyon kívánja, hogy elteljen a másik benne, de ezt nem kapja meg (szándékos izgatási céllal :-)) csak éppen ott köröz a felszínen a sas, érezhetően felkorbácsolja őt és amikor megtörténik a teljes behatolás alig bír magával.
Tulajdonképpen volt kölcsönös kényeztetés szájjal, volt aktusjáték elölről hátulról, de az egésznek az volt lényege, hogy egy nagy játékot űztünk, mely át-átcsapott szenvedélyes együttlétbe és a hölgy által kiadott hangskála az élvezet egész magas skáláját sugallta.
Nos az idő elrepült rendesen az egy órán túl, de egy pillanatig sem volt TP.
Elszámolás
Véleményem szerint valamivel a pesti átlag alatt van. Nem kérte az elején, de én (boríték hiányában) a kis asztalkára helyeztem. A végén megtoldottam. Nem kívántam visszaélni az idejével. Tiltakozott a többlet ellen, de jeleztem, hogy elfogadja vagy nem, az nem opcionális döntési lehetőség a részéről.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bunny egy szakmáját valóban szeretettel űző hölgy, aki ha figyelmességet kap, többszörösen meghálálja. Határozottságával viszont meg kell barátkozni. Ez a férfi-nő küzdelem része. Ha lett volna lehetőségem, magasabb osztályzást kap tőlem (az általa ajánlott keretek között nyújtottakért)
U.i.: azért jelöltem be a retusált képeket, mivel saját bevallása szerint is a képek döntő része retusált (de nem vészes!)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBunny 24 legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2021-07-13) : Négykézlábra ereszkedett, és azonnal bekapta a már kemény farkamat. Egyből tövig vette, éreztem a torka szoritását,hagytam egy kicsit még kibontakozni Bunnyt, de a harmadik torokra engedése után már rátettem a fejére a kezemet, és jól ráhúztam a kemény farkamra. Ezt megismételtük jó sokszor, amikor Bunny a hátára feküdt és lelógatta a fejét az ágyról

(2021-06-12) : Ezt követően, sajna puhulni kezdtem, Nyuszi a gumit leszedve egyből szopni kezdett, pici idő múlva 69-ben folytattuk. Egyre keményebb lettem tökéletes franciát kapva. Megkérdeztem, hogy popsijába ujjal behatolhatnék- e? Még ez is kimaradt randijaink során, -igent felelt rá. Finoman egy ujjamat csúsztattam be, és közben punciját is nyaltam. Bunny hangja egyre jobban kezdett megváltozni, egyre hangosabb lett, és el is élvezett szerintem.

(2021-05-07) : Éreztem, hogy farkam jól reagál ezekre a finom, szenvedélyesen erotikus hatásokra, egyre keményebb lett. Bunny most elém térdelt és farkamat a mellei közé helyezve izgató "fogságba" helyezte melleit két kezével összeszorítva, majd melleit üzemesen le-fel mozgatva dörzsölte farkamat mellei bársonyos bőrével. Ezután arra kért édes hangján, hogy üljek a franciaágy szélére,

felejthetetlen: 82db
(2021-08-20) : Végül valahogy az ágyra kerültem, háttal lefelé amikor Bunny már nyúlt is a gumiért, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy kértem még egy plusz kört. Ez abból állt, hogy Nyuszi feküdt hanyatt én pedig loptam pár csókot majd, a nyelven végére vettem a melleit és végül eljutottam a combjai közé. Mint kiderül a body pántja szétkapcsolható, így Bunny egy mozdulattal felfedte előttem a punciját. Éltem is a lehetőséggel és a nyelvet és az ujjaimat is bevetve kezdtem kényeztetni. Úgy tűnt tetszik neki. Idővel felültem és a répámat előre szegezve a feje elé ültem.

(2021-08-11) : De ez a nosztalgikus érzés sem tartott sokáig, mivel Bunny ismerkedős típus, szeretne mindenkit, de tényleg mindenkit megismerni, senkit sem kihagyva. Gyorsan térdre huppant, és kézbe, majd szájba vette az Ezredest. Elég vadul kezdett bele, ami nekem meghozta az örületet. Egyre hevesebben ügyeskedett, kérte hogy kézzel is "segítsem" a fejét, aminek a vége az lett hogy gyakorlatilag ráhúztam Bunnyt az Ezredesre.

(2021-04-06) : Leültetett a kanapéra, elém térdelt, és kérte, hogy maszatoljam össze az arcát. Jólnevelt gyerek lévén eleget tettem a kérésnek. Eszméletvesztés.... Valahol ott tértem magamhoz, hogy masziroza a hátam. Jót dumáltunk, imádok dumálni Vele, nagyon értelmes csaj, és mint kiderült az érdeklödési körünk is hasonló(lucskos káposzta)🤣🤣🤣

nagyon jó: 65db
(2021-02-05) : Az enyém a feneke irányába, az övé a péniszem felé. Mindketten egy darabig markolásztuk és simogattuk azt, amit találtunk majd Nyuszi szép lassan négykézlábra ereszkedett és keze helyett a szájával kezdte „markolászni” a péniszem. A szája nagyobb mint a marka, mivel ha a kezével nem is, de a szájával teljesen eltüntette a péniszem.

(2021-02-04) : Élveztem, élvezte. Ezután ledobta négykézlábra magát és bevette a farkamat a szájába, így dolgozott rövid ideig, hanyatt feküdt és torkon tolhattam, majd mellbe, aztán torkon. Közben mondta, hogy két ujjas jelentkezést végezhetek puncijában, melynek azonnal nekiláttam. Tehát torkontolás és ujjazás. Brutális!!!!! Visszaereszkedett négykézlábra és hol kézzel, hol anélkül szopott. Közben csapkodtam popsiját és ujjaztam felváltva

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

: 376db
(2021-10-12) : Amint a fürdőből kijöttem, az ágyon állva fogadott, és a csodálatos melleit a számba adta. Hú, ez valami fantasztikus volt. Utána francia következett, amit nagyon lelkesen és ügyesen csinált. Ezt követően többféle pózban szeretkeztünk, mind nagyon kellemes volt.

(2021-10-05) : Először csak finoman csinálta majd tövig eltüntette a répám a szájában. Szerencsére a melleit szabaddá tette és elérhettem őket a kezemmel. Majd felmásztunk az ágyra, ahol én hanyatt vágtam magam, Nyuszi pedig mellém mászott négykézláb és folytatta az orális kényeztetést Úgy fordult, hogy a feneke és a puncija elérhető közelbe kerüljön. Éltem is a lehetőséggel, hol a combjai között átnyúlva a punciát kényeztettem az ujjammal,

(2021-07-14) : A fürdőből érkezve együtt mentünk a szobába. Kaptam egy pohár vizet frissítőnek. Aztán Bunny felállt az ágyra és heves csókcsatába kezdtünk. IGAZIBA, nem ilyen finomkodós maszatolás...