6
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
Brenda szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Brenda-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-26 05:53:08

Inko
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Brenda beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-26

Egyeztetés
Brenda egyből fogadta hívásom, korrekt teljeskörő tájékoztatást kaptam, sikerült mindent megbeszélni már telefonon, két lányos felállás érdekelt, és egyből találtunk is egy időpontot aznapra,
Megközelítés
Autóval mentem, nem volt nehéz oda találni, de BKV-val is könnyen megközelíthető a helyszín.
Helyszín
Új építésü társasház, két lépcsős bejutás, a második lépcsőhöz személyes közreműködés szükséges, ez izgi :) Lejött értem, és felkísért. A lakás szép, tiszta, kellemes. A szoba hangulatos, a világítás igény szerint alakítható, ez nagyon tetszett, mivel én szeretem a kicsit nagyobb fényt, mégis csak vizuális típus vagyok. A fürdő szép, tiszta, nagy, kádas, van minden ami a tisztálkodáshoz kell, kellemes törülközőt kaptam.
Brenda külseje
Brenda nagyon édes jelenség, kis buja. A képek önmagukért beszélnek, szép, formás, arányos, amit a képek nem adnak vissza a huncut nézése, kisugárzása. Bettyről majd Nála...

Action
Telefonban elmondtam az elképzelésemet, érdekelt egy két lányos felállás, ahol én először mint szemlélő, és fokozatosan résztvevője lehetek két lány játszadozásának. Fekete szerkót kértem mindkettőtől, amit teljesítettek is, míg én rendbe tettem magam a fürdőbe Brenda is lecserélte az utcai szerkót, és a szobába toppanva két nagyon dögös, sexy lány nézett rám csábosan, és invitáltak maguk mellé. -akkor most mozizz egy kicsit- hangzott el. Előtte átadtam a nekik erre az alkalomra vitt kis ajándékomat, ami úgy tűnik nagyon felkeltette az érdeklődést, és nagy örömmel fogadtak. Nagyon sexy volt, ahogy ez a két bombázó egymásnak esett, igazi, megjátszás nélküli csók, puszik, simi, nyalakodás vette kezdetét. Közben simogattam őket, nagyon finom bőrük van, szeretem a bőr érzését, illatát. Miután mindkettő kellőképpen kivette a részét az egymással való hancúrozásból rám néztek, és odakértek maguk közé, és innentől már összefolynak az események. Hol egyik kényeztetett engem, míg a másik őt, hol fordítva, hol ketten engem, nem lehet visszakövetni az eseményt, egy biztos, nagyon jó volt. Elnyújtott élmény volt, Brenda nagyon finoman bánik az egykorúval, szereti érezni a szájában, nagyon ügyesen játszik vele. Szemkontaktus megvan végig. Egyszer csak nem bírtam már tovább, és a szájába lett végem. Hagyott lenyugodni, utána ment csak el Szilviához. Visszajött, és a lábam közé hasalt, simogatott, és így beszélgettünk. Értelmes lány, jót lehetett vele beszélgetni. Kiderült, hogy a két lány habár kiegészíti egymást, egy nagy közös tulajdonságuk van: nagyon szeretik a sexet. :) Betty elköszönt, volt egy kis dolga, nekem meg volt még egy kis időm, és Brenda ezt kihasználta, látva hogy nem akar lankadni az érdeklődés a technikája iránt, így kaptam még egy kis nyelvleckét, aminek a vége ugyanaz volt, minden az előzőnek. :)
Elszámolás
Nem kérte, diszkréten ott lett hagyva a pulton, amit megbeszéltünk.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Náluk, jó volt a hangulat, két szuper sexy csaj, akik szeretik egymást és a vendéget. Ajánlott kipróbálni. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Brenda szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBrenda legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2018-12-12) : Váltottunk és gumi le, majd Brenda elkezdett lágyan franciázni, míg Bunny Nikit nyalta. Brenda hardcore-os franciára váltott és újabb gumi került rám.

(2017-07-07) : Brenda semmit sem bízott a véletlenre, gyorsan franciás élesztésben részesítette kis barátom aki ezt nagyon hálásan vette és pillanatok alatt betonkemény állapottal hálálta meg Brenda kedvességét.

(2016-12-08) : Brenda olyan zseniálisan franciázott puncijában a másik kezemmel, hogy kis híján a szájába durrantam. Még nem akartam, hogy vége legyen...és szerencsére a csajok sem :)

felejthetetlen: 17db
(2021-09-06) : Cofba fogott haját markolva engedte az ütemet adni, miközben a popsijaról nem tudtam levenni a szemem. Nagyon keményen szopott, alig bírtam ki h ne élvezzek a szájába…

(2019-07-30) : Élvezkedtem egy kicsit, aztán hanyatt feküdt és minden kertelés nélkül kérte a kényeztetést. Szóval ezért szeretem az érett nőket :) Pillanatok alatt meglett a megfelelő tempó, nem sok kellett ahhoz hogy a szomszédok tudják, ott vagyok.

(2018-11-21) : Visszatértünk az ágyra és egy rövid misszi után újabb natúr francia kezdődött és a végén az arcára küldtem utódokat. Az ajkai körül volt főleg a befejezés, amit előre jzett nekem.

nagyon jó: 41db
(2019-05-30) : Megkértem, hogy fejezzük be franciásan, hát nekem se kellett sok idő és én is átéltem egy hatalmas orgazmust aminek a végén a szájában ért a vég. Nem kapkodott hagyott lenyugodni. Isteni volt az egész.

(2019-04-24) : Nagyon finom franciát kaptam, puha meleg, mélyre csúszkálósat, fűszerezve a golyók kényeztetésével, amik eléggé visszavonultak a zacsiban, nem mintha ez sokakat érdekelne, inkább csak magamnak feljegyezve

(2018-12-17) : Egyszerre mozdultunk anélkül, hogy megbeszéltük volna, a farkam a szájára, a szája pedig úgy tűnt, h a farkamra vágyott, így másodperceken belül az ajkai között volt a makkom. Mindenféle sallang nélküli, mégis perfekt franciát kaptam.

: 56db
(2021-08-31) : A cickója a szám magasságába volt, így egyből kezdeményezhettem is. Lefektettem és feltérképeztem alaposan, elől hátul a testét a nyelvemmel. Előtte megkérdeztem, mi az amit nem kedvel és nagyon vágyromboló számára. Nem volt ilyen :) Nagyon élvezi a franciát. A melle is nagyon érzékeny.

(2020-07-04) : Nagyon jó. Amit vállal az adatlapján azt teljesíti. Normál dolgokat vettem igénybe.Kezdeményező.

(2019-12-30) : Sorokra vett csókok után elzavart fürdeni én ígyekeztem le ne maradjak semmiről és már az ágyon várt kélyesen.