20
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Enikő erotikus masszázs

erotikus masszázs

Enikő-

VIP SZTÁR hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-25 06:46:56

Kex
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-11-25

Egyeztetés
Nagyon könnyen ment, telefonon, kb. órával elötte.
Megközelítés
Autóval, a BKV-s lehetőségeket nem tudom.
Helyszín
A lakás extra, nincs semmi negatívum.
Enikő külseje
Nagyon szép lány. A képek alapján nem fog csalódás okozni.

Erotikus masszázs
1,5 órára mentem, hogy legyen bőven idő mindenre, ne kelljen rohanni. Ennek megfelelően kaptam is egy alapos, minden porcikámra kiterjedő maszit, a végén olajos csúszkával. Sok összehasonlítási alapom ugyan nincs, hogy ez most profi volt vagy sem, nem tudom, viszont nekem tökéletesen megfelelt.
Levezetés
Teljesen rendben volt ez is, azt kaptam amit előre megbeszéltünk. A massz végén egy fincsi francia levezetést kaptam. Közben mindenfelé próbáltam elkalandozni az újaimmal, de nem mindenre volt vevő, kedvesen ugyan, de volt amit nem engedett :-). A maximális kedvesség, és odafigyelés viszont ennek ellenére mindvégig megvolt.
Egy közös tusolással fejeztük be, ezt se érdemes kihagyni. Elégedetten távoztam a helyszínről.
Elszámolás
Korrekt, amit a telefonba megbeszéltem vele.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Enikő kedves, aranyos, jól oldja a kezdeti feszültséget. Engem fehérneműben fogadott, ami már megadta az alapot. Részemről ajánlott.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-08-18) : Elindul a farkam irányába, ajkai közé veszi először picit finoman, de már lódul is be, elkap rendesen. Egyre gyorsabban bólogat, kezével hol csak a tövét, majd veri rendesen. Elengedi, csak ajkával érint, kéz nélkül lassabban, le és fel siklik húsos ajka a farkamon, itt húzott fel végtelenségig és még tovább. Lassít, a szemembe néz, mélyebben eltűntet, újra belendül, annyira élvezem.

(2020-06-08) : Végig puszilgatta testem lefelé haladva, majd franciázásba kezdett. Nagyon finoman csinálja, a golyókat is kényezteti, szopogatja. Úgy forgolódott, hogy elértem a fenekét és punciját is cirógattam. A látvány az érzések miatt szinte azonnal elmentem, de próbáltam kiszabadulni heves franciázásából.

(2020-03-05) : A finomabb részeket az elejére tartogatta, kicsit nyalogatta, finoman rácuppant, lassan, szinte óvatosan szopta fel magát a szerelemcsüngőre, mintegy méretet vett róla, egészen addig, amíg ajkai a farkam tövét cirógatták.

felejthetetlen: 7db
(2021-10-12) : Egy olyan francia bemelegítést kaptam, amit azt kell mondjam még soha életemben eddig...:) olyan beleéléssel, néha teljesen eltüntetve a velem egykorút, hol keményen, hol lágyan, aztán megint keményen, néha a kezemet a fejére téve szinte kérve, hogy húzzam a fejét az ezredesere.

(2019-10-24) : Játszik vele picit, ajkai közé vesz, nem kímél, nem is azt akarom, tekintete az enyémbe fúródik. Csodásan csinálja, falja, habzsolja, a kezét épp kellően használja.

(2018-06-11) : Egy pont után feje mellé álltam ő pedig nekiállt szopni a farkam, közben kezem puncijára tette, és követelte hogy vele is foglalkozzam. Ezt a tatamin folytattuk, ahol bemutatta francia tudását .

nagyon jó: 9db
(2020-07-25) : izgulva mentem előszór Enikőhöz azon a kora nyári délutánon (pedig nem vagyok az a fajta:) :)))) valahol éreztem, hogy itt ma valami történni fog valami különleges.. és történt is:))

(2018-08-26) : Utána elvesztettem a fonalat és csak bevillanó képek maradtak ahogy a missiben felülről a szemedbe nézek, ahogy 69-ezésnél a forró nedves puncidba fúrom a nyelvemet

(2018-04-27) : Enikő domináns stílusa ezen azonban ott és akkor nagyon nem segített. Nem tudom, "titkos jótevőm" ágyazása alapján gondolt-e olyan vasmacsó férfiállatnak, aki két szó után falhoz állítja és nyársra húzza,

: 69db
(2021-01-22) : Ahogy simítottam ő hanyatt elterült és teljesen átadta magát nekem. Őrjítő érzés volt, hogy itt van ez a Bomba nő és én rövid időn belül beléhatolhatok. A nyakánál kezdve elkezdtem csókolni közben éreztem a haja izgató illatát, ami hívogatott, hogy beletúrjak. A haját túrtam közben a nyakát csókoltam ő szolid sóhajokkal élvezte. Aztán lejjebb és lejjebb csókoltam. Finom mézes csupor a számba,

(2020-07-16) : Nagyon korrekt és rugalmas!

(2017-12-08) : Szobába betérve kaptam egy teljes testes masszázst ami egy teljesen összeszedet rendezett félig erős masszir volt! Közben nagyon kellemesen el lehetett velle beszélgetni elég sokmindenről