55
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-13 17:17:36

Fanfár
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Jujj,Fanfárom!:)
Te írtál beszit??Erre nem számítottam,de örülök!:)
Köszönöm szépen!:)
Neked nem kell írnom,hogy visszavárlak,mert már elég régóta ismerjük egymást!;)
De tudod mit?!Várlak vissza:),csak hogyha nem tudnád,akkor most megerősíteném Neked!:P
Hatalmas puszim!:*

Bunny 24 beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-13

Egyeztetés
Online sima ügy volt. Jóval előtte bejelentkeztem. Mivel visszajáró vendég vagyok, ezért simán kaptam szombatra 2 órát.
Megközelítés
Én kocsival mentem, parkolóhelyet találni a közelben izgalmas feladat (ezért késtem is kicsit), mivel szombat, ezért ingyenes, de hétköznap fizetős. BKV-val egyszerűbb.
Helyszín
Kicsit furcsa elrendezésű 2 halós lakás. Bunny egyedül fogadott, Lyna szombatonként nem dolgozik. Fürdő rendben (kád, tusfürdő, zuhanyfüggöny, szájápolási felszerelés, stb.), kaptam nagy törölközőt is. A hálóban franciaágy a tetthely (bírja a kiképzést), szék a ruháknak, ventilátor, szerintem nem kell több.
Bunny 24 külseje
Az igazi rubensi nő. Kerek popsi és cicik, élvezet belemarkolni, és Bunny szereti is, ha közben határozottan megfogják itt-ott. Az egyik képen látható fekete felső és harisnya szerelésben fogadott, nekem az egyben neccruhája jobban tetszik, de ezzel is elégedett voltam, csak kicsit többet kellett vacakolni a leszedésével (megérte a fáradtságot). Kibontott középhosszú haj, nekem bejön.

Action
Bunny megköveteli az aktív (igen aktív) hozzáállást, ezt mindenki tartsa szem előtt, aki meglátogatja.
A fürdőből visszatérve lekaptam róla a törölközőt, majd felállt az ágyra és elvárta, hogy a nyelvemmel megkóstoljam a kényesebb pontokon. A cicik így pontosan szemmagasságba kerültek, bár lejjebb haladva a guggoló póz kicsit kényelmetlen volt, de ennyit megért a történet. Közben lassan leszedtem róla az általam feleslegesnek ítélt ruhadarabokat (a harisnyákkal kicsit sokat vacakoltam). Bunny egyértelmű visszajelzéseket ad arról, hogy éppen mit szeretne és hogyan, ez most sem volt másként. Már állva feltámasztotta a lábát, jelezve, hogy mit célozzak meg a nyelvemmel, majd végigheveredett az ágyon és folytathattam ott, ahol a függőleges pozícióban elkezdtem. Viszonylag gyorsan eljutottunk a combbal fejszorításig, ezután jelezte, hogy most ő jön egy cicikkel kombinált franciával. A mellei fölé telepedtem és hol a ciciivel izgatott, hol elnyelte tövig a farkamat. Hagyta, hogy finoman hintáztassam a csípőmet (szó sem volt kényszerfranciás torokdugásról) és a ritmus jelzésére megmarkolta a fenekemet. Közölte, hogy jó seggem van (tőle dicséretnek vettem, még jó, hogy nem egy pasi mondta). Egy idő után nem bírtam tovább és kértem a gumit. A pózok meghatározását szinte mindig rábízom Bunnyra. Több pózt kipróbáltunk, kedvencével a félig oldalról egyik lábát felhajtva kezdtük. Ebben a pózban kíméletlenül lehet döngetni, a lábát a végsőkig felfeszítve és a másik kézzel a fenekét szorongatva. Itt kezdtünk mindketten erősen izzadni. Bunny -Úgy, úgy, úgy …- és a -Most ne hagyd abba!- felszólításainak célszerű engedelmeskedni, ekkor kihozod belőle a maximumot. Ezt tőlem szinte minden pózban megköveteli, de minden esetben örömmel teljesítem a felszólításait. Egy idő után a féloldalról pozícióból átmentünk a hagyományos misszionáriusba, ahol kedvemre pakolgathattam a lábait. Néha a nyakamba tettem, néha előre feszítettem, néha szétfeszítettem, ilyenkor hevesen csókolóztunk. Bunny a szóbeli utasítások mellett a kezeivel is irányít, néha komolyan megszorította a karomat. Az egyik ilyen heves szorítás számomra is a véget jelentette. A beteljesülés után tartottunk egy hosszabb közös pihegést, majd eltakarítottuk a romokat. Kaptam egy pohár ásványvizet és a törölközőt.
Pihenésképpen kölcsönösen megmasszíroztuk egymást és beszélgettünk erről-arról. Szóba került a szilveszteri bulitól az autóig és a jogosítványig sok minden, bár ezek elsősorban személyes jellegűek, ezért erről nem írnék részletesebben. Bunny megállapította, hogy célszerű lenne bekapcsolni a ventilátort, bár kicsit izgalmas dolog így november elején hűteni a levegőt.
A kölcsönös masszírozás befejeztével Bunny egyértelműen jelezte, hogy elérkezett az ideje a második felvonásnak. Én még nem érzetem magamat teljesen felkészültnek (kicsit még érzékeny voltam), de egy ilyen szíves invitálásra nem tudtam nemet mondani. Bunny felvezetett egy franciával, majd megfordult, hogy én is tevékenykedhessek kicsit, a 69-es pózban nem találtuk kimondottan az összhangot, ezért visszafordult a lábaim közé és folytatta. Egy idő után feldobtam a gumihúzást, amit készségesen teljesített és kutyusba fordult. Nem kellett sokat erőlködnöm, hogy ismét halljam a már szokásosnak mondható felszólításokat. Belemarkoltam a popsijába és kegyetlen iramban meghajszoltam, a ventilátor sem tudta kimondottan enyhíteni a hőfokot. Egy idő után feldobtam a popót, amire azonnal igennel válaszolt. Kicsi síkosító után kutyusban rátolatott a farkamra, majd megismételtük a korábbi sorozatot. Egy idő után elkezdtem érezni a térdeimet, ezért végignyúltunk az ágyon és így folytattuk. Bunny néha hátrafordult, hogy csókolózzunk, megszorította a kezemet, markolásszam a melleit, ismét csorgott rólunk a víz. Elég sokáig maradtunk ennél a pozíciónál, csak a ritmust váltogattam és kicsit az irányszöget, Rocconak éreztem magam, csak kb. 10 centivel rövidebb kiadásban. Mikor rendesen megizzadtunk mindketten Bunny felvetette az NFVSz ötletet, amit örömmel fogadtam. Gumi le, elfeküdtem az ágyon és élveztem a befejező franciát minimális kézimunkával megtámogatva. Filmszakadás szerűen élveztem el, eltartott egy ideig, amíg összeszedtem magam.
Kaptam egy másik törölközőt és elmentem fürdeni. Még beszélgettünk pár dologról az öltözködés és fizetés közben, majd búcsúcsók és távozás következett. Higanyos mozgással közelítettem meg az autómat.
Elszámolás
Letettem az éjjeli szekrényre a -szokásos- ajándékot, ami nagyjából a 2 órás pesti átlagnak felel meg. Az érték arányt tekintve maximálisan megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bunny egy jelenség ebben a műfajban, ha valakinek bejön a stílusa, akkor fantasztikusan fogja magát érezni mellette. Bunny közölte velem, hogy ismét teljesítettem az elvárásait. Nem véletlenül megyek vissza hozzá bizonyos időközönként (megjegyezte, hogy jöhetnék gyakrabban is, de nem szabad, mert még -beleszeretek-).

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBunny 24 legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2021-07-13) : Négykézlábra ereszkedett, és azonnal bekapta a már kemény farkamat. Egyből tövig vette, éreztem a torka szoritását,hagytam egy kicsit még kibontakozni Bunnyt, de a harmadik torokra engedése után már rátettem a fejére a kezemet, és jól ráhúztam a kemény farkamra. Ezt megismételtük jó sokszor, amikor Bunny a hátára feküdt és lelógatta a fejét az ágyról

(2021-06-12) : Ezt követően, sajna puhulni kezdtem, Nyuszi a gumit leszedve egyből szopni kezdett, pici idő múlva 69-ben folytattuk. Egyre keményebb lettem tökéletes franciát kapva. Megkérdeztem, hogy popsijába ujjal behatolhatnék- e? Még ez is kimaradt randijaink során, -igent felelt rá. Finoman egy ujjamat csúsztattam be, és közben punciját is nyaltam. Bunny hangja egyre jobban kezdett megváltozni, egyre hangosabb lett, és el is élvezett szerintem.

(2021-05-07) : Éreztem, hogy farkam jól reagál ezekre a finom, szenvedélyesen erotikus hatásokra, egyre keményebb lett. Bunny most elém térdelt és farkamat a mellei közé helyezve izgató "fogságba" helyezte melleit két kezével összeszorítva, majd melleit üzemesen le-fel mozgatva dörzsölte farkamat mellei bársonyos bőrével. Ezután arra kért édes hangján, hogy üljek a franciaágy szélére,

felejthetetlen: 82db
(2021-08-20) : Végül valahogy az ágyra kerültem, háttal lefelé amikor Bunny már nyúlt is a gumiért, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy kértem még egy plusz kört. Ez abból állt, hogy Nyuszi feküdt hanyatt én pedig loptam pár csókot majd, a nyelven végére vettem a melleit és végül eljutottam a combjai közé. Mint kiderül a body pántja szétkapcsolható, így Bunny egy mozdulattal felfedte előttem a punciját. Éltem is a lehetőséggel és a nyelvet és az ujjaimat is bevetve kezdtem kényeztetni. Úgy tűnt tetszik neki. Idővel felültem és a répámat előre szegezve a feje elé ültem.

(2021-08-11) : De ez a nosztalgikus érzés sem tartott sokáig, mivel Bunny ismerkedős típus, szeretne mindenkit, de tényleg mindenkit megismerni, senkit sem kihagyva. Gyorsan térdre huppant, és kézbe, majd szájba vette az Ezredest. Elég vadul kezdett bele, ami nekem meghozta az örületet. Egyre hevesebben ügyeskedett, kérte hogy kézzel is "segítsem" a fejét, aminek a vége az lett hogy gyakorlatilag ráhúztam Bunnyt az Ezredesre.

(2021-04-06) : Leültetett a kanapéra, elém térdelt, és kérte, hogy maszatoljam össze az arcát. Jólnevelt gyerek lévén eleget tettem a kérésnek. Eszméletvesztés.... Valahol ott tértem magamhoz, hogy masziroza a hátam. Jót dumáltunk, imádok dumálni Vele, nagyon értelmes csaj, és mint kiderült az érdeklödési körünk is hasonló(lucskos káposzta)🤣🤣🤣

nagyon jó: 65db
(2021-02-05) : Az enyém a feneke irányába, az övé a péniszem felé. Mindketten egy darabig markolásztuk és simogattuk azt, amit találtunk majd Nyuszi szép lassan négykézlábra ereszkedett és keze helyett a szájával kezdte „markolászni” a péniszem. A szája nagyobb mint a marka, mivel ha a kezével nem is, de a szájával teljesen eltüntette a péniszem.

(2021-02-04) : Élveztem, élvezte. Ezután ledobta négykézlábra magát és bevette a farkamat a szájába, így dolgozott rövid ideig, hanyatt feküdt és torkon tolhattam, majd mellbe, aztán torkon. Közben mondta, hogy két ujjas jelentkezést végezhetek puncijában, melynek azonnal nekiláttam. Tehát torkontolás és ujjazás. Brutális!!!!! Visszaereszkedett négykézlábra és hol kézzel, hol anélkül szopott. Közben csapkodtam popsiját és ujjaztam felváltva

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

: 376db
(2021-10-12) : Amint a fürdőből kijöttem, az ágyon állva fogadott, és a csodálatos melleit a számba adta. Hú, ez valami fantasztikus volt. Utána francia következett, amit nagyon lelkesen és ügyesen csinált. Ezt követően többféle pózban szeretkeztünk, mind nagyon kellemes volt.

(2021-10-05) : Először csak finoman csinálta majd tövig eltüntette a répám a szájában. Szerencsére a melleit szabaddá tette és elérhettem őket a kezemmel. Majd felmásztunk az ágyra, ahol én hanyatt vágtam magam, Nyuszi pedig mellém mászott négykézláb és folytatta az orális kényeztetést Úgy fordult, hogy a feneke és a puncija elérhető közelbe kerüljön. Éltem is a lehetőséggel, hol a combjai között átnyúlva a punciát kényeztettem az ujjammal,

(2021-07-14) : A fürdőből érkezve együtt mentünk a szobába. Kaptam egy pohár vizet frissítőnek. Aztán Bunny felállt az ágyra és heves csókcsatába kezdtünk. IGAZIBA, nem ilyen finomkodós maszatolás...