20
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Vivien csúszkásmasszázsa erotikus masszázs

erotikus masszázs

Vivien csúszkásmasszázsa-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-12 14:17:36

blyan
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien csúszkásmasszázsa beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-11-12

Egyeztetés
A múlthéten voltam nála. Telefonon kerestem, másodjára sikerült is elérnem Vivient. Még aznapra kaptam is időpontot. Nagyon rugalmas volt.
Megközelítés
Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Egy köpésre a Lehel piactól. Parkolni könnyen lehetett az utcában. Még az esti órákban is volt hely közvetlen a ház előtt.
Helyszín
Viszonylag új építésű körfolyosós ház. A bejutás teljesen diszkrét volt. Kapuban felcsörgettem és beengedett, érthetően útbaigazított a lakás bejáratáig.
Vivien csúszkásmasszázsa külseje
Mint a képeken. Az arca nagyon tetszett. Folyton mosolygott. A feneke csodálatos na meg a mellei is. Kedvenc a mosolya és a popsija. :-)

Erotikus masszázs
Erősebb masszást kértem, ugyanis az eddigi tapasztalataim alapján a hölgyek erős masszázsa is közepes volt csak. Viszont neki szólni kellett, hogy vegyen vissza, mert úgy éreztem ketté tör. Mindenesetre szakszerű profi masszázst kaptam tőle.
Levezetés
Ó... a csúszka...! Zseniális volt.. Mellel zajlott az akció. Fenomenálisan izgató volt. Igéző tekintetével elhiteti az emberrel a kölcsönös vonzalmat és emiatt még izgatóbb. Mintha a barátnőjével lenne az ember. A befejezés is maga a tökély volt.
Elszámolás
Korrekt. Még annál is korrektebb. Amit előre megbeszéltünk telefonba. Tovább maradtam a megbeszélt időnél de nem engedte, hogy a plusz ajándékot adjak.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
5 csillag +!! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Vigyázzatok rá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien csúszkásmasszázsa erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókVivien csúszkásmasszázsa legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2019-12-28) : Nagyon jól átgyúrta mindkét vádlim erős kezeivel mert hát testalkatához képest nagyon erős kezei vannak. Folytatólagosan a combom következett ahol megint megtapasztalhattam kezei szakszerű és erős masszázsát ahogy minden féle fogást kipróbált ami belefér a masszázs kategóriába.

(2014-12-21) : Miután hasravetettem magam a tatamin, gondosan eligazította lábszáramat, a tökéletes szög beállítását követően kezdetét vette a masszázs, ami általában illatmentes olajjal történik.

(2013-06-27) : Utasított a hasra fekvésre. A talpamnál kezdte a munkát. Alapos erős a masszázsa. Néha nem tudtam eldönteni, hogy fáj vagy jól esik. Minden porcikámat átdolgozta, átgyúrta.

felejthetetlen: 9db
(2014-04-03) : Masszázstechnikája kombinált, ügyesen koreografált, lelkiismeretes és olyan szinten profi, hogy csak ebből is simán megélne. Reméljük nincs ilyen ambíciója, mert az erotikát is kiválóan műveli... Nem tudom, hogy minden erejét beleadta-e, de ennél többet már nem bírtam volna.

(2013-12-22) : A hátamra már jól esett a gyúrás, egyenletesen tüntette el a csomócskákat. Néhányszor alkarral is rásegített, hogy az elvégezett munka tökéletes lehessen. Közben jóízűen csevegtünk, végig megvolt a mosoly és a szemkontaktus, mintha egy kis tavaszi napsütés derengett volna általa a szobában.

(2013-10-14) : Szakszerűen, alaposan, kérésemre erősen végigmasszírozta lábaimat, hátamat, kezeimet és nyakamat. Csak a masszázs miatt is érdemes elmenni hozzá. Közben ügyelt arra, hogy végig izgalomban legyek, nagyon ügyesen foglalkozott időnként a kopasz tengerésszel :)

nagyon jó: 6db
(2013-10-09) : Talán életem legjobb/ legintenzívebb masszázsélménye volt. PROFI masszőr a szó legszorosabb értelmében. Mindent alaposan, mélyen, erősen, odafigyelve, odaadóan megmozgatott/ átgyúrt Rettentően jól esett.

(2013-08-01) : A masszázs végig tatamin folyik. Saroktól indulva fenékig. Egy kis mogyorózás, majd a másik láb. Derék, háti rész. A lapockámmal mindig meg kell küzdenie, de még soha nem hagyta abba, amíg teljesen ki nem csomózott.

(2013-03-12) : Feleselni ne feleselj vele mert a lábad bánja(van erő a lányban). Többször kérdezi hogy kellően erős vagy, hogy túl erősen dolgozza az izmokat(vagy az izmok helyét) ha kell akkor gyengít a nyomáson de nekem most bejött a keményebb erősebb masszázsa.

: 8db
(2016-01-29) : Általánosságos levezető ideges masszázst kértem. Mármint az én idegeimnek levezetőt. A keze nagyon finom. Beszélgetünk. A hangja iszonyúan cuki. Szeretném ha a csapomból az ő hangja folyna.

(2014-10-01) : A tatamira tessékelt, elvette a derekamra csavart törölközőt, megkérdezte, hogy milyen erősségű és fajtájú masszázs legyen, majd nekikezdett... Először a jobb lábamat masszírozta nagy gondossággal végig. A combom tövéhez érve kezei kicsit elkalandoztak...leellenőrizte, hogy minden kellékem meg van-e.

(2013-11-30) : A lábaimban olyan izmokat fedeztem fel utána, amiről már azt hittem nem is létezik. Állítása szerint közepesen erősen dolgozott rajtam, de én ettől is úgy éreztem, hogy teljesen zselévé vált minden izmom. Senki ne értsen félre, elképesztően élveztem, amit csinált!