37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
1
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
7
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
61
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
97
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Niobé erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Niobé-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-12 00:19:04

DavidCoulthard
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niobé beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-11-12

Egyeztetés
Mindig könnyen megy, telefonon részletes tájékoztatót ad.
Megközelítés
Marina part, Duna plázához közel. Parkolóhelyet természetesen könnyen lehet találni, BKV metró megálló a közelben.
Helyszín
Újépítésü lakás, nagyon tiszta, minden rendben van. Nagy tusfürdő választék, tiszta törcsik. Van masszázságy és tatami is, tükrök, gyertyák, úgy ahogy az elő van írva.
Niobé külseje
Missy igazi cicababa, nagyon vonzó hölgy. Aranyos arc, sportos test; a cicik szilikonosak, innen is gratulálok a dokinak, mert tökéletes munka. Érdemes közelről megnézni ;)

Erotikus masszázs
A masszázságyon történik, tetőtől talpig rendesen átgyúr, minden kérésnek eleget tesz, ha valahol erősebben vagy lágyabban kértem. Lehet többféle olaj és krém közül választani, kinek mi tetszik. Kellemes zene, gyertyák, tökéletes alkalom az ellazuláshoz.
Levezetés
Másfél órában két levezetésre is van lehetőség. Az első, egymás kölcsönös beolajozásával kezdődött, majd érzéki csúszka a masszázságy sarkánál, végül franciás befejezés. A masszázs végeztével Missy parancsára megfordultam és jött a második csúszka, nem kis örömömre ;) A gyönyörű mellei is kellemes munkát végeztek rajtam a csúszka közben. Végül kölcsönös franciával fejeztük be az eseményt.
Elszámolás
Szokásos marina parti ajándék, jó érték arány.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Többször is nagyon jól éreztem magam Missynél, teljesen elégedett vagyok. Bárkinek tudom ajánlani, aki egy címlaplány erotikus masszázsát szeretné élvezni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niobé erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNiobé legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-01-25) : Nagyon kellemes volt az érintése ahogy olajos kezével módszeresen igyekezett ellazítani, átdolgozni mindkét vádlimat. Majd a csípőmet, derekamat vette kezelésbe k

(2017-11-07) : Feljánlotta hogy beleül gumit huzott gondoltam úgy tovább birom ,bele is ült de ujjabb 5perc úgy sem bírtam tovább . Nèzni ahogy beleültetik és csinálta a dolgát kőzben lihegett egyre gyorsabban csnálta és én el is mentem.

(2016-12-07) : A 2. fürdés után kaptam egy regeneráló, egész testre kiterjedő masszázst, kellemesen erősen, nem csak simogatóan, jó érzékkel és tudással, hogy szinte csak ezért megérte eljönni.

felejthetetlen: 7db
(2021-10-06) : Majd módszeresen folytatta a masszázst a combokon keresztül a csípőn át a hátamon, rendesen átdolgozva az izmot vagy annak helyét :). Ezt követően elém helyezkedett s a nyakamat is kezelésbe vette. Na erre vártam mert itt elém került s kezemmel óvatosan simogathattam a csípőjét és a combját. Apró öröm de nekem jól esett hogy simogathattam bársonyos bőrét. Meg is fordult a fejemben hogy cseréljünk és legalább végigsimíthatom csodás vonalait.

(2018-04-07) : Az átlagnál erősebb mozdulatokkal operát, de nem alulról halad fölfelé , hanem különböző szakaszokban fenéktől kezdi , msjd fel a derék hát váll következnek, majd lejjenn megy a vállra.

(2017-12-20) : Fürdés után egymás simogatása után a hátamra feküdtem és előbb a mellei közé majd a szájába vette péniszem. Nagyon jó a technikája majd kértem cseréjünk és én had kényeztessem.

nagyon jó: 22db
(2021-10-28) : Fél órára tudtam most csak menni. Ebbe nem sok minden fér bele, főleg ha a 2 zuhanyzást is belevesszük. Zuhany után a padra feküdtem. Megbeszéltük a forgatókönyvet. Krémmel nagyon ügyesen masszírozott. Amit a helyzetből és az erre szánt 10 percből ki lehet hozni, az megtörtént.

(2021-10-08) : Nagyon szakszerűnek tűnik ,nem simogatós hanem jó erős massage . A kezemet amikor csinálta rendesen hidegkirázós volt . A maszázs végén megint megkaptam a jó meleg törcsvel az egész hátamon az áttörlést .Egyszerűen fenomenális ,nincsenek rá szavak .

(2019-10-29) : Ekkor a masszázs ágyra feküdtem, és tetőtől talpig átmasszírozott. Nem tudom, hogy tanulta-e, nem kérdeztem, de szakszerűnek tűnt az amit csinált, és az alkatához képest meglehetősen erősen csinálta amit szeretek. Ekkor nem sokat beszélgettünk csak jó erősen átgyúrt

: 36db
(2021-10-26) : Kezdetét vette a kellemes erotikus csuszka massage ,előszőr állva ,elölről, hátulról ,nagyon jó . Majd lefeküdtünk a tatamira ,és ott fekve csúszkált rajtam . Utána ajkaival elkezdett kényeztetni , elég hamar le kellett állítani . Elkeztünk dumcsizni ,közben folyamatosan simogat ,főleg a velem egykorút . Hosszú beszélgetés után megint ajkaival kezdett izgatni . Folytatást szerintem ezt már nem írom mindenki saját fantáziájára bízom .

(2021-09-18) : Visszaértem ő már ott várt ,Masszázs ágyon masziroz ,krémmel kértem nagyon szakszerű . Vádlikon kezdte ,comb,fenék,hát,váll és végül kar,szerintem erős keze . A végén forró törcsivel letörli a hátat mert azt úgysem tudod rendesen megmosni .Nagyon kellemes jó érzés ,közben beszélgettünk mindenről ,régi szép dolgokról ,csodás partner !!!

(2019-06-15) : Hasra feküdtem és elkezdte a vádlinál a masszázst. Onnan haladt szépen felfelé, folyamatosan olajozva az aktuálisan érintett részt. Aztán jött a hátam, ezt már a fejemnél állva, le-le (rám) hajolva,