8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:45-tól hívható
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-17
Lotti szexpartner

szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-10-31 21:06:56

koko6
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti beszámoló szexpartner Budapest 2013-10-31

Egyeztetés
Egyik délután hívtam, de aznapra már nem sikerült megfelelő időpontot egyeztetnünk. Másnap kora délután újból hívtam, barátnője vette fel, így általa sikerült egy esti találkát megbeszélni.
Megközelítés
Könnyű megtalálni, a körúthoz közel. Éjjel-nappal elég nyüzsgő környék. Autóval mentem, parkolni a közelben szinte lehetetlen, illetve hatalmas szerencse kell hozzá. Nekem négy-öt utcányira sikerült csak parkolóhelyet találni. Emiatt érdemes korábban érkezni, vagy inkább a tömegközlekedéssel eljutni a helyszínre.
Helyszín
Régi bérház egyik emeletén. A lakás a lehetőségekhez képest rendezett, tisztaság van. Fürdőben kád, számos tusfürdő és szájvíz is található. Szobában hangulatos gyertyafény és kellemes meleg fogadott. Az ágy jó nagy, habár nekem kicsit túl ruganyosnak tűnt a matrac.
Lotti külseje
A képek sokat elárulnak, élőben sem kevésbé szépséges. Gyönyörű vékony, kislányos, mosolygós teremtés. Kellemes tapintású bőre van, mellecskéi tenyérbe illőek, jól lehet velük játszadozni. :) A haja már kissé másmilyen, mint a képeken, amit én személy szerint kicsit sajnáltam.

Action
Tusolás után az ágyon várt ülve, mellételepedtem és csókcsatába kezdtünk. Ekkor ért az első kellemes meglepetés. Nem semmi ahogyan csókol, nagyon intenzív. Alig bírtam elszakadni az ajkaitól, de hát kicsit lejjebb is vártak kényeztetésre váró ajkak. :) Különlegesen szép vénuszdombocska ívelődik a lábai között. Sajnos nem adta élvezetének jeleit, és nem sikerült a csúcsra juttatnom nyelvem és ujjam összmunkájával sem, viszont annyira nedvesedett, jó nagy folt keletkezett a lepedőn. :) Fordultunk, ő kezdett franciázni. Nekem kicsit túl gyengéd volt, de cserébe rendesen eljátszadozott minden részével, ami igazán kellemes volt. Ezután megmutatta kérésemre a nyelves popóizgatási tudományát, ez is pozitív meglepetésként hatott rám, eszméletlen jól csinálta, nagyon izgató volt. Végül visszatért a franciázáshoz és a puha ajkai között lett végem. Pár perc pihenés és beszélgetés után, miután az idő végéhez közeledtünk, rövid előjáték után kezdeményeztem a védőfelszerelés felhúzását. Annyira szűk puncija van, alig fértem bele, nem is bírtam sokáig. Szemből, gyönyörű testét csodálva teljesítettem a második kört.
Elszámolás
Korrekt, átlagos, a szolgáltatásokat nézve igen kedvező, előre odaadtam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem volt kiemelkedő, de bizonyos szempontokból mégis különleges élmény volt. Aki kedveli a kedves, vékony, kislányos lányokat, annak mindenképp ajánlott.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2017-11-13) : Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.

(2016-07-14) : Pillanatok alatt keményre szopta és utána következett amiért érkeztem: nyelves popsi izgatás. Ilyet én még életemben nem éltem át. Ez az volt a javából. Olyat kaptam, hogy csak na...

felejthetetlen: 28db
(2021-02-04) : Gyorsan összegabalyodtunk. Én kértem a popsi nyalást, amit nagyon élvez, akár csak én. Egy kis 69 is bele ért, fincsi volt a punciját nyalni. Gumi fel és hátulról végzet ki. Tisztogatás majd masszázs részemre, kis dumcsi. Mikor akció készen álltam, megint kértem a popsi nyalást, háton fekve, lábamat megemelve nyalt ki rendesen, közben a farkamat vertem kézzel. Nagyot élveztem magamra.

(2020-06-05) : Ezért kértem fordítsunk szerepet, én kezdtem nyalni a nuniját. Fincsi volt, élvezte, de nem ment el. Ezután gumi húzás, majd szemből döfködtem. Tetszett neki, de nem élvezett el. Sajnos én pár perc után a gumiba lőttem egy anyagot. Ezt követően kis pihi, masszázs nekem. Pár perc pihenő után kértem a popsi nyalást megint. Most hátulról kezdett neki. Széthúzta a farpofáimat, s úgy nyalt rendesen, közben a farkamat húzogatta.

(2020-01-19) : Ezután újra csak ő kényeztetett engem és ekkor megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átélésselés annyira jól csinált hogy még a fülem is ketté állt.

nagyon jó: 61db
(2021-06-21) : Ezt követően hanyatt feküdtem, és Lotti kezdett kényeztetni. Puszilgatott, nyalta a nyakam, mellbimbóim szinte mindenem jól körbejárva csókolgatva, nyalogatva, csak eljutott a farkamhoz. Fantasztikus a franciája. Nagyon finoman lágyan, nem sietve kényeztetett, közben a golyókat és környékét is kezelésbe vette.

(2021-03-08) : Egy picit kényeztettem is a lába között, de sejtettem, hogy így nem jutok messzire, időm sem volt sok, hát hamarosan szájába vett. Így sem maradtunk sokáig, hanyatt dobtam magam, felháztam a lábaimat és azonnal nekilátott a fenekem kinyalásának. Bár régebben már volt ilyenben részem, de most ez százszor jobb volt, mint amire számítottam

(2021-01-29) : Most az én kérésemre fordultunk a rendes egyhíján 70-be ő felül én pedig alul így legalább már hozzáfért rendesen a barátomhoz is én is jobban hozzá fértem popsijához rendesen kinyalakodhattam magam hol a punci hol pedig popsi nagyon finom volt mindkettőt nyalni. De itt már éreztük mindketten, hogy baj lesz ha nem öltöztetjük fel barátomat bohócruhába. Gyors öltöztetés és

: 117db
(2021-11-28) : Megkértem, hogy franciàzzon, aminek szívesen eleget is tett. Mikor éreztem, hogy jól esne elsűlni, kértem hogy verje a mellére a farkam. Szép làtvàny volt és nagy élvezés! A hàlószobába érve, kértem egy rövid masszàzst. Majd a popsimra tért, amit nagyon kellemesen nyelvvel kényeztetett. Szuper érzés volt, amitől hamar ismét kőkemény lett a farkam.

(2021-11-20) : Elérte a velem.egykorút,és megmutatta francia tudását. Nagyon jó élmény. És a látvány is jó. Vissza kellett fogni magam. Kértem a 69et,ő pedig kedvesen fordult is az arcom fölé. Élmény volt nyalni őt. Aztán kértem,hogy folytassa a franciáját végig. Nem bírtam megállni,hogy ne végezzem a szájába.

(2021-11-18) : Francia, zacsi és gát nyali közben hatalmas beleéléssel temeti magát az ember hátsójába a nyelvével. Nem finnyáskodik, látszik, hogy élvezi amit csinál, te pedig ott fekszel/állsz/négykézláb vagy egy szőke lány furakodó nyelvével a hátsódban. Az együttlét nagy része így ment el, hogy különböző pózokban kényeztetett engem, én is kezelésbe vettem egy keveset

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.