30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
Vivien szexpartner

szexpartner

Vivien-

VIP SZTÁR hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-10-25 11:39:37

jbravo
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien reagálása

Szia Drága !
Köszönöm a beszámolót,remélem mihamarabb viszontlátlak.Millió Csók

beszámoló

Egyeztetés
Változó, hogy mennyire könnyű elérni, de nem vészes. Korábban már próbálkoztam többször is, de nem sikerült olyan időpontot egyeztetni, ami jó lett volna. Most viszont szerencsém volt: elsőre felvette, aznapi időpont, nem is lehetett volna optimálisabb.
Megközelítés
XIII. ker Budapest. Nekem nincs közel, de kocsival híresen jól elérhető... :) Parkolás fizetős, de dögivel van. BKV sem tűnik problematikusnak, úgyhogy szerintem itt nincs hiba.
Helyszín
Új építésű társaspecó. Szokásos, kamera itt-ott, ajtó szinte rögtön a liftnél. Rendelés egyedül. Kulturált berendezés, szép tisztaság, egyből jól szituált kislány benyomás. Kutyák állítólag, most nem. A helyszínen jópofa kerek versenypálya, közvetlen fürdő. Tisztaság itt is, nagy puha törcsi, jó illatú. Zuhany, többféle tusfürdő bár a fejszés vonal itt is dominál (komolyan mondom az Unilever-es marketingesek büszkék lehetnek a sztereotípia kreációjukra). Szumma: max körüli pontszám adható.
Vivien külseje
Komoly erősség, egyértelműen kiemelkedik a mezőnyből. Ok óvatos vagyok, de nem nagyon láttam még a műfajban szebb és jobb alakú lányt. Csinált cicik, amik nagyon-nagyon jóra sikerültek (nem olyan update style felfújt gömbök...) Ráadásul aranyos is a hölgy, lehet vele beszélgetni is, ami tovább tetézi a pozitív hatást.

Action
Nem szeretem részletezni, de -kifejezetten ügyes-. Francia kiemelkedő, különféle látványtechnikai elemekkel fokozva a vizuális hatást. Punci baba style, csodás tevepatával. Jól megdolgoztuk egymást, úgyhogy szerintem a foglalkozás ebből a szempontból maximálisan elérte a célját, ami ugye nem egy hátrány... :)
Elszámolás
Elsőre voltam Nála, úgyhogy előre, ez normális. Két extra létezik csak. Érték arány szerintem abszolúte korrekt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem nagyon láttam még Nála szebb SZT-t, főleg ebben az árszegmensben, úgyhogy ez eleve pozitív irányba billenti a mérleget. Tekintve, hogy aranyos is, kellemes társaság, illetve mind a helyszín mind a szolgáltatás színvonala kifogástalan, nálam most simán toplistás. Adnék bőven jobb besorolást is, ha lehetne.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-09-01) : Ő közben megtalálta a meredező szerszámom, finoman kényeztetni kezdte, miközben ah abba is hagytuk a csókokat csak azért, hogy a nyakát, a vállát, a melléd kényeztessem az ajkaimmal. Egy idő után megfordult, hogy a nyelvének is bemutassa a lábam közét, így viszont én is hozzáférhettem az ágyékához, ahol nem is hagytam magam unatkozni, nyelvemmel kényeztetni kezdtem. A kétféle gyönyör, amit az ő szorgoskodása (ami őrjítő volt, bár nem tudom pontosan mit csinált odalent,

felejthetetlen: 2db
(2021-09-23) : Majd a furdot vettem iranyba és felkészultem ahogy illik. Szobában Vivien az ágyon várt, még egy kis csevegés és egy szuper smacizás elindította az egymásnak esést. NF jott eloszor , mennyei de komolyan. Kulonosen a zacsi rész na az fenomenális. Próbalta eltuntetni a cerkat kisebb szerencsével bár ez nem lényeg. A folyamatos szemkontaktus ott van, nagyon ász még ha en nem is tudtam figyelni. Volt nyelvre paskolás és szájból kipantinttás, szuper. Ezen a ponton kértem Vivient hogy most én had valamit.

(2021-04-05) : A kis idillünk után Vivien szájával indított, a mellbimbóm, hasam, zacsim, combjaim csókolgatása után hammbekapta Vivike. Semmi durvaság, finoman Cicásan, a tükörből jól kivehető volt ténykedése, de mivel puncija igen csak közel volt lecsaptam az alkalomra. Csak egy rövid ideig franciáztunk, mert még nem akartam elmenni.

nagyon jó: 3db
(2021-10-15) : Egymásnak szemben ültünk, csókolózás közben Vivi jó érzékkel elkapta a férfiasságon, és kellemesen elkezdte masszírozni 😊 oh most szerencsére nem voltam kiéhezve , bírtam ezt a játékot, majd ahogy életre keltem, a hölgy elém hasalt és belekezdett egy nagyon finom franciába. Francia közben Vivi kereste a tekintetem, kíváncsian, hogy jó -e az amit csinál és azt hiszem nem kellett csalódnia.

(2021-01-26) : Végig nyalta a farkam a tövétől a hegyéig miközben a szemembe nézett. A kezét nem használta csak nyalogatta, mint egy finom nyalókát. Kértem rögtön húzzon gumit mert szétrobbanok. Szemből kezdtük, én nagyon finoman markoltam Vivien fenekét és úgy helyeztem be a farkam amit lágy sóhajokkal kísért és közben kicsit remegett a teste. Finoman mozogtam, annyira izgatott Vivien Szexi vonaglása hogy nagyon hamar így lett végem

(2020-12-20) : A combján és fenekén hosszasan elidőztem. Közben ő sem volt rest és megfogta A lába után áthelyeztem a kezem a keblére. A kézzel való érinti után vágyat éreztem arra, hogy a nyelvemmel is megérintsem a kebleit. Így is tettem, és ebben a helyzetben újra találkozott a tekintetünk Vivien sejtelmesen rám nézett majd elkezdett az ágy sarka felé hátrálni, majd lassan hanyatt dőlni.

: 3db
(2021-09-24) : Nem is kellett kétszer mondani, hol az ujjával igazította, hogy a combjai és a feneke mozgásával koordinálta a dolgokat. Aztán ő javasolta, hogy folytassuk 69-cel. Kezelésbe vette a farlkamat, és közben a pinájával a számra ült. De úgy, hogy amikor a nyelvem a hüveléybe dugtam, akkor ritmikusan elkezdett hintázni, majd odébb tolta magát, hogy a csiklóját érjem el.

(2021-08-31) : Az is érdekes volt, hogy bár én egyáltalán nem vagyok durva vagy heves szeretkező, még így is rám kellett szólnia néhányszor, hogy finomabban. Annak ajánlom magamat is beleértve azt a csodás nőt, aki tényleg nagyon finom tud lenni. Szinte azt mondanám, hogy vele a tantrikus szexet lenne érdemes megtanulni. Mindenesetre az egymás szemébe nézés bármelyik pillanatban adott volt. Aztán ő vette kézbe az irányítást és a farkamat, és intenzív kézimunkával és a szájával kényezetett. Tudta, hogy nálam finomkodással nem lehet sikert elérni, és valóban!

(2021-07-14) : Vivien felülről rámsimult, érzékien mozgatta magát rajtam, derekát derekamhoz dörgölte, szinte olyan volt, mintha már benne lennék, közben végig csókolóztunk. Ezzel teljesen keménnyé tette a nemesebbiket, amire kisvártatva gumit húzott, majd ajkai közé vett (ezt én kértem így.. fő a biztonság!). Még gumin keresztül is fantasztikusan élvezhető volt a franciája, amihez óriási pluszt adott a gyakori szemkontaktus (egy ilyen gyönyörű szemekkel megáldott nő esetében pláne!), d