94
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Ingrid erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Ingrid-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-26 19:08:56

Yamaha R6
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ingrid reagálása

Kedves Yamaha:)

NAGYON KÖSZÖNÖM E RÉSZLETES BESZÁMOLÓT,ÉS KEDVES SZAVAID,NAGYON MEGÉRINTETT,
ÉS JÓL ESETT!!!!!
NEM TUDOM ELMONDANI MENNYIRE ÖRÜLÖK.:)
ÉN IS A HATÁSOD ALATT VOLTAM TÖBB ÓRÁN ÁT!!
KEDVES,ÉS KISUGÁRZÓ SZEMÉLYISÉGED ELBŰVÖLT.;)
ÖRÜLÖK HOGY ELJÖTTÉL,ÉS MEGISMERTELEK,NAGYON SZERETNÉLEK MÉG LÁTNI,ÉREZNI.
KÖSZÖNÖM AZ AJÁNDÉKOT IS.!! "EGY IGAZI ÚR".

Szép napot Drágám Millió puszi

MILLIÓ PUSZI

Ingrid beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-07-26

Egyeztetés
Online jelentkeztem be, előző nap, egy órás programra. Néhány órán belül vissza is jelzett nagyon kedvesen, hogy vár, és megadta a címet is.
Megközelítés
A GPS egyből odatalál, semmi körülményes nincs a megközelítésben.
A parkolás épp a ház előtt sikerül, de a közelben lehet simán parkolni, akár napközben is, gond nélkül. A környék kulturált,biztonságos, rendezett, nagyobb értékű kocsit is simán ott lehet hagyni.
Helyszín
Régebbi társasház, de nem lakótelep kategória. A lakás tiszta, és nagyon hangulatos. Az ajtóban ő fogad, nagyon kedvesen. A fürdő is tiszta, mindenből van választék, és a szobában beállított zene még a fürdőben is szól. Ilyen eszembe se jutott volna, de ez is mutatja, hogy a kikapcsolódásra van hangolva ott minden. A szoba erre a célra van kialakítva, nagyon hangulatos, tükrökkel felszerelt. Van ágy is és masszázspad is.
Ingrid külseje
Ingrid bombanő. Amikor ajtót nyitott, akkor egy kék színű szexi ruha volt rajta, és már az ajtóban elbűvölt. Igényes nő, nagyon szép bőre van, illatos, szép az arca is, jobb csaj mint a képeken. Nekem nagyon tetszett minden rajta. Semmi felesleg, a képeknek 100%-osan megfelelő a Hölgy. Fényezhetném még sokáig, de a képei magukért beszélnek, meg kell nézni.

Erotikus masszázs
Először zuhany, aztán az ágyon kezdődött a program. Nála nincs egy vagy két levezetés a programban, hanem addig és úgy zajlik a téma, ahogy kéri a vendég. A masszázsra a végén került sor, én hátmasszázst kértem, az nagyon jól esett. Ért is hozzá, nem csak nyomkodja az ember hátát. Illatmentes olajjal, a végén pedig lemossa a zuhanyzóban.
Levezetés
Először volt levezetés nálam, ami gumis franciából állt, de azt fantasztikusan csinálta. Az elejétől a végéig odaadással, szexin, végig a maximumot nyújtva. Nem csak nekikezdett, és meg se moccant közben, hanem változatosan, mindig más technikát használva tette. Óriási élmény volt.
Elszámolás
Az élményhez képest abszolút megéri, de én nem is számoltam ki, hanem nagyobb mértékben ajándékoztam, mivel tökéletes egy óra volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Megérkezésemkor puszival fogadott, de úgy ,mintha az ember a szeretőjéhez járna, aki nem látta már egy hete! Úgy viselkedik , mintha ezer éve ismernénk egymást, laza volt, és nagyon kedves. Senki sem kérte el az ingem, hogy vállfára tegye eddig, de Ingrid igen. Annyira jól éreztem magam vele, mint soha , sehol. Gondolkodtam a negatív dolgokon is, de keresve sem találtam, így utólag sem. Egy órára mintha az ember a szeretőjéhez menne fel, a levezetés is olyan volt, és végig az egész program is. Még órákon keresztül a hatása alatt voltam, mert annyira felfrissíti az embert, és feldobja a napot az ilyen élmény !

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ingrid erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2016-04-07 18:38:23
Istennő kényeztetést két sorban megindokolni azért kevésnek érzem. Azonban mégis jól megírtnak értékelem, mert a nő tudása vitathatatlan.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2016-04-07 18:38:23
Istennő kényeztetést két sorban megindokolni azért kevésnek érzem. Azonban mégis jól megírtnak értékelem, mert a nő tudása vitathatatlan.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2016-04-07 18:38:23
Istennő kényeztetést két sorban megindokolni azért kevésnek érzem. Azonban mégis jól megírtnak értékelem, mert a nő tudása vitathatatlan.

2015-01-31 07:17:48
Ingrid már megérdemelne egy hosszabb alaposabb beszámolót, a tied is nagyon kurta lett!

FunkciókIngrid legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2016-05-04) : Lábtól felfelé haladva, a letapadt izmokat felszedve, nagyon lelkiismeretesen, és tudatosan csinálta. Az orrom előtt táncoló csoda szép vénuszdombtól elakadt a levegő vételem.

(2016-05-03) : Az ágyhoz vezetett, mert szerinte először jöjjön a kényeztetés, akkor lehet nyugodtan élvezni a masszázst, és .....lehet hogy teljesen igaza van. A masszázs rendkívül szakszerű, és mikor észrevette, hogy ez számomra egy kicsit erős, azonnal lazított az erősségén.

(2015-03-27) : Lábtól indul a masszázs, hát a vádlim külső részének, nagyon jól esett, közben párszor sziszegtem, de mi pasik "gyengék vagyunk" mint tudjuk!:D:D

felejthetetlen: 24db
(2020-07-12) : A simogatásba linglam elemek is kerültek és végül eljutottunk a franciás játékokig. Nagyon bizsergető érzés volt. Kis idő után Ingrid ledobta a textilt és felmászott az ágyra és rá ült a hasamra háttal nekem

(2019-02-19) : Krémet használt, nem olajat. (Legközelebb lehet olajat kérek, azt annyira szeretem. :D ) Kezdte a lábakkal (hason fekve), majd haladt felfelé, a háthoz, karokhoz, vállakhoz és nyaki részhez. Tükrök ugyan voltak előttem, Ő pedig fehérnemű nélkül masszírozott, de annyira jók voltak a fogásai,

(2019-02-16) : Az egész testemet átmozgatta, felfedezve a problémás izomcsoportokat is, melyek lazítására külön figyelmet fordított. Velem szemben két tükörben lehetett nyomon követni a nem mindennapi látványt…

nagyon jó: 19db
(2020-06-18) : Majd ezután jött a végletekig profi masszázs! Látszik/érződik, hogy nem a netről letöltött diplomák lógnak a falon. Minden porcikámat végig masszírozta lábtól-fejtetőig, ahogy kell másnap jött is az izomláz, de sebaj ez kell nekem :)

(2018-04-15) : Hosszasan kényeztette kis barátom kézzel, majd szájjal is kezelésbe vett. Nagyon finom volt Ingrid franciája. Annyira felhúzott, hogy már majdnem el is sültem, de miután ezt jeleztem Ingridnek, Ő picit visszább vett :)

(2017-11-26) : Ezek után jól átdolgozza vádlim, combon, fenekem, majd hátamat, végül kezeim és ujjaim is átmasszírozza. A hátmasszázsnál egészen különleges

: 27db
(2018-03-15) : A lábamtól indult fölfelé és dolgozta végig a testemet. A számomra különleges lazító, csavaró, nyújtó mozgatásokból is éreztem, hogy profi elbánásban részesülök.

(2018-02-16) : Ezúttal a nyomorék hátamat dolgozta meg fokozott erőbevitellel, sokat elidőzött rajta, mert le voltam robbanva rendesen. Majd következtek a kezek és még egy teljes testet érintő rész is, egy csúszkás befejezéssel.

(2017-11-15) : Lentről a talpamtól indult felfelé.Talp reflexológiával inditott, majd alaposan végig gyúrt minden porcikámat.Nagyon élveztem ahogy csinálta közben megkérdezte hogy jó e az erősség