53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
178
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
7
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-20
Mesi szexpartner

szexpartner

Mesi-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-16 13:34:54

Mirrmurr47
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mesi reagálása

Drága Kandurka!
Köszönöm szépen a beszit,nagyon örülök hogy jól érezted magad és sikerült kellemessé varázsolnom azt az időt amit velem töltöttél!Remélem látlak még!Szeretettel várlak.....!
Millió csók!
Mesi

Mesi beszámoló szexpartner Budapest 2013-07-16

Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Barátom ajánlotta Mesit,előtte elolvastam a beszámolókat,megtanultam Mesit. Online jelentkeztem be, de aztán föl is hívtam,mert a hang sok mindent elárul.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina Part könnyen megközelíthető, de itt majdnem pórul jártam,mert egy építkezés miatt az utca két részre szakadt, és Mesi a Dunához közelebb eső részen található.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Helyszín az itt megszokott luxus,keleti fények, dekoráció,minden nagyon tetszett.Hatalmas fürdőszoba,a kád mögött ember magasságú tükör.
Mesi külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Belépve a félhomályba egy magas hölgy fogadott mosolyogva,de a tekintetemet nem tudtam a két hatalmas cickóról levenni.

Action
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Gumis francia:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Mondta , hogy masszázzsal kezdünk,ami nem volt ellenemre. Aprólékosan, mint egy doktor végig kezelt,közben jót beszélgettünk. Már kezdtem aggódni az idő múlása miatt, mikor keze a lábam közé keveredett és megfordulhattam. Ekkor derült ki, hogy Mesi a csókolózásból is doktorálhatna nyugodtan. Cicijét markoltam erősen, amit örömmel fogadott. Ez mind csúszkázás közben volt, mert mindig meg kellett állítani, hogy még jobb legyen. Kedvence a misszionárius formáció úgy hogy közben a csiklóját simogatta. Nagyon tetszett ez is,de pihenés közben még jobb ötletem támadt, úgyhogy meg kellett fél órával toldani az időt.A csúszkát nem hagyhattam ki, de utána 69-be fordítottam és csak a csiklójára koncentráltam. Az eredmény fergeteges orgazmus lett, amit egy natúr franciával hálát meg mindkettőnk örömére. Utána közös fürdés a tükör előtt,ami nagyon érzékire sikerült ismét.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megbeszélés szerint, de egy csokival megtetézve,
nagyon méltányos a csodákhoz képest, amit átéltünk együtt.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Tudtam, hogy miért jövök, mit kapok ,de Mesi mindent túlteljesített, köszönöm neki.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mesi szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mesi nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókMesi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2013-10-13) : Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.

(2013-05-25) : franciával kezdett el izgatni utána én is izgattam őt 2 ujjammal ami nagyon tetszett neki és nyögdécselt is hozzá utána gumit huztúnk és hátulról kutya pózban toltam neki egy jó ideig, utána pózt váltottunk és beleült és lovagolt egy kicsit és a végén a hatalmas melleire élveztem.

felejthetetlen: 4db
(2017-07-30) : A masszázs után kedvesen felajánlott egy natúr franciát, majd ey vadító kebelcsúszkával kényeztette a farkam. Nagyon higénikusan készíti elő a terepet (pl. fertőtlenítő spary), ami nekem nagyon tetszett.

(2014-12-25) : Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte,

(2014-05-30) : Ekkor megkért hogy kenjem be a cickóit masszázsolajjal. Hát erre ki mondana nemet! Utólag jöttem rá, hogy emiatt nem tudom igazán megkóstolgatni a melleit - van ilyen :) Ekkor kezdődött a csúszkamasszázs, amire alig tudok visszaemlékezni, annyira elvarázsolt.

nagyon jó: 10db
(2017-09-19) : Izgató látvány a tükörben ahogy végig dolgozott. Ezután jött amire nagyon vágytam az erotikus része, a matracon. Nagyon izgatóan használja csodás kebleit, majd egy idő után, NFVSZ kértem amit fantasztikus volt.

(2017-09-13) : Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból. Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...

(2017-08-21) : majd kezdetét vette a franciás levezetés, mivel most ezt kértem. Finoman kezdte, érezte, hogy mennyire vagyok érzékeny, a kezét is úgy használta, hogy az amúgy kényes szerszámom rendben legyen. Nem semmi látvány volt eltűnni a szájában.

: 40db
(2020-11-17) : Én cicis kényeztetést kértem.Az ágyra fektetett,ő pedig az ágy végéből támadt.Ledobta a törölközőt és végre csodálhattam a testét is.Először kis simogatással,puszilgatással mérte fel a terepet majd beolajozta tökéletes kebleit és azzal folytatta az izgalmas simogatást a testemen,mindenhol.Pontosan tudta mi az ami ide illik és mi az amire szükség van.

(2020-09-06) : Visszatértemkor a masszázságyra irányított. Ahol hasra feküdtem. Majd megszabadult a testét csak nyomokban takaró :) felsőtől. Kezdetét vette egy kellemes szakszerű masszázs. Krémmel alaposan át masszírozott. Lábaimtól haladt felfele. Igazán kellemesen ellazító jóleső masszázsban volt részem. Mesi szeret beszélni így a masszázs nagy részében beszélgettünk.

(2019-08-06) : Teljesen szakszerű masszázst kaptam, hason fekve végig masszírozta a hátam és lábam, nagyon jól esett. Lábtól felfelé haladt, ebben a periódusban kizárólag a masszázsra koncentrált, semmi elkalandozás nem volt. Ügyes keze van, nem volt túl erős,