Valéria szexpartner

szexpartner

Valéria-

Nem prémium hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-09 14:01:10

Telehint
Gondolkodási időt kapott
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Valéria reagálása

Kedves TOP50Bestiam!

Örülök neki,hogy kellemes pillanatokat okozhattam Számodra)
És ami nagyon imponált,az az,hogy (öltözékkel)
készültél;)
Puszi:Amanda

Valéria beszámoló szexpartner Budapest 2013-07-09

Egyeztetés
E-mailező MT ajánlotta, bár nem ragyogó beszit írt, de régóta figyelem Amand’t , mert felpattan mikor kíváncsi vagyok hogy, ki kínálja a popóját alapban. OIE jól működöt, de megint üzengetni kellet, hogy az időpontot pontosítjuk.
Megközelítés
Beszi Map útmutató, BKV odatalál plusz pár tömb séta.
Helyszín
Panel. Földszint. Francia szivacs a padlón, de a végén csak az ő térde fájt. Fürdő rendben, a szoba nekem sötét volt, de a szemem meg szokta, és tömjén égetés egy kicsit sűrítette a levegőt.
Valéria külseje
Olyan mint a képekben, kis vékonyka - élőben, az arca nekem egy kicsit helyesebb volt mint a képekben , de aki szereti a melleket, csak annyit mondok hogy már volt gyereke. Szóval a fiatal MILF kategóriában van.

Action
Az OIE lehet hogy inkább törzs vendégeknek való mert nem tudtam semmit, csak úgy vakon mentem bele, és csak azért szolok mert van egy kis hátulütője a rendszernek, mert még ki se köptem a kérdést és már mondta hogy nem lehet videózni. Azért nem volt nagy baj mert tetszett, hogy érdeklődött utánam.

Zuhany után, ügyes kis kézimunkával felállította, és gumis franciával folytatta, Párja tiszteletbeli kérése miatt már nem vállal natúrt, de így is nagyon ügyesen használja a nyelvét, és jól lehet döngetni a torkát. Szájból puniba, ami a gumis franciázásnak az előnye, szakítás nélküli élvezet. Angol közmondás - ha nem lehet javítani,reklámozd. If you can't fix it, feature it. Itt is bírja a nyomást, előröl, hátulról, jó fogni a vékony kis derekát. Persze, kíváncsi voltam a popójára, bírja e? Többször is volt, hogy alapban van de méret függő. Amandánál nem kellet csalódni, szépen lassan egy kis zselé segítségével befogadta tövig. Ha lenne panaszom akkor az lenne, hogy túl tudja lazítani a végizmát, de azért elég sokáig bírta. Mikor a gumit levettem, kimentem lemosni hogy tiszta rúddal élvezzek a helyes kis arcára, megint a kézi munka kiváló volt, ha én csinálom, tovább tartott volna. Latszik hogy nagyon szeret franciázni, vissza tartotta magát, de ép hogy. Jó csaj és nem feszítettem a témát, csak elbeszélgettünk erről arról és letelt az óra.
Elszámolás
Előre történt, de nem volt megbeszélve, így izgultam hogy mi lesz. Minden az alapban, így baráti volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jó kis csaj, megértem hogy a párja nem akarja hogy baja legyen, és mivel kézzel feltudja állítani, nem volt probléma, amúgy elég izgató csaj volt, és jól reagált mindenre. Köszi.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2015-06-27 05:59:26
KIcsit sablonos lett a beszámolód!

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-08-29) : Észre vette, puszik közepette letérdelt és egy mélytorkos franciát adott elő, lágyan kezdve, majd később fenekembe markolva ráhúzta magát - nincs kényszer francia, de eddig én nem is mertem volna ráhúzni.... Nos, hogy ne legyen gyorsan vége, az ágy felé tereltem, amire persze négykézláb, homorítva mászott fel, hogy a popó megint felém domborodjon.

(2020-07-11) : Ezekután átadtam a terepet neki és egy mélytorokkal egybekötött kellemes franciával ajándékozott meg a golyszlikat is bevonva a játékba. Érezhette, hogy nem sok lehet hátra így gumit húzott barátomra és szemből ült bele közben csókoloztunk, nem lehetett kihagyni.

(2019-11-22) : Nyalja, csókolja a zsákos családot és lejjebb, a prosztatát kívülről, majd az ágaskodót veszi be. Ezt játszi könnyedséggel engedi torokra, nagy ütemet diktálva. Alig lehet bírni, de szerencsére nem siettet, nem kapkod,

felejthetetlen: 11db
(2020-10-21) : Majd lentebb csúszott és elkezdett foglalkozni a kisbarátommal, mélytorkos mindenre kiterjedő nagyon jó franciát kaptam. Majd az ágyra mentünk és ott folytattuk tovább. Mielőtt kivégzett volna, cserét kértem és a elsőnek az ikreket majd a finom puncit vettem kezelésbe. A punci mellet a popsiba is bele-belenyaltam, majd újakkal is besegítettem mindkét helyen, így ment ez tovább száj/új, punci/popsi élvezésig.

(2020-10-08) : Ezek után átadtam neki a terepet és egy kellemes franciát kaptam mélytorkos is volt benne, de hogy én se unatkozzak kértem az egy híján 70-es pózt amit nem kellett kétszer mondanom már felettem is volt így sikerült rendesen kinyalakodnom meg a popsit is kezelésbe tudtam venni hol az ujjammal hol pedig nyelvemmel a dicséret se maradt el részéről nagyon jól csinálom amit csinálok.

(2020-08-06) : Nagy francia-rajongó vagyok, így ezt az élményt teljes koncentráltsággal is meg szerettem volna élni, feltérdepelve folytattuk, ő előttem elfekudve kényeztette tovább. Mélyen és változó intenzitással dolgozott rajtam, néha pedig nyalogatta oldalt vagy egy kicsit lentebb. Hagyta, hogy időnként én diktáljam a tempót és a mélységet, nem kellett egyszer sem megállni, pedig kihasználtam a helyzetet alaposan. Órákig tudtam volna ezt élvezni,

nagyon jó: 13db
(2020-07-07) : Nemes egyszerűséggel a szobában már szájába vett. Én előzőleg az ágyra leültem(még a forgalom izgalmai vibráltak előttem ahol még a GPS is elhagyott !) így ideális "célpont "lettem Valériának

(2019-09-21) : Visszatérve folytattuk egymás kényeztetését,melleit izgattam melyek jól reagáltak majd elindultam délnek.hosszasan nyaltam ujjaztam punciját,közben ő a harmadik lábam izgatta kézzel.miután reményeim szerint sikerült elvinnem a csúcsig kértem egy csodás franciát

(2019-02-15) : Mély torkos franciája nagyon is az , könnyedén indít,és hosszan eljátszik vele (velem),finoman a környéket is kényeztetve.Igen ez a helyes kifejezés : Ő kényeztet !

: 20db
(2020-03-09) : ő kezdett orális kényeztetésbe, a gumit gyosran felhelyezte és beleület. Most végig így lovagló pozicíban folytattuk, de ebbe si tudott változatosságot vinni. Így lett végem.

(2019-09-21) : Testén haladtam tovább szájammal mígnem eljutottam puncijáig, amelyet alaposan megdolgoztam besegítve ujjammal is, hangok és rezdülések jelezték az eredményét. Fordulás után Valéria vett kezelésbe, lágyan és finoman kezdte szerszámom kényeztetését, franciája isteni volt.

(2019-07-12) : Seeing her face with my hand on her pussy while my dick was in her ass was a great time me but I asked her to change the position so that I can move to her back and dusk her ass again... it was a very good fuck, she seems to like almost as much as me

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.