17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Vivien csúszkásmasszázsa erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Vivien csúszkásmasszázsa-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-27 07:16:06

lackland
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien csúszkásmasszázsa beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-06-27

Egyeztetés
Telefonon kerestem meg. Régi üzletfelek vagyunk. Soha nem volt gond az időpont egyeztetéssel.
Megközelítés
A Szegedi és Reitter sarkán van az épület. Tehát a BKV-t tökéletesnek gondolom. Az autóval parkolás a következő mellékutcában már ingyenes.Van hely is bőven.
Helyszín
Sarok épületben van a lakás az első emeleten. A megközelítés a max diszkréció mellett. Nagy tágas masszázsszoba szép nagy a masszmatrac is. Körben tükör, gyertyák, szobainas, kanapé stb. A fürdőszoba kádas, van tusfürdő választék. Az előtér világos és tágas itt kell levetni a cipőt, ha már nem olyan ruganyos az ember a cipő le és felvételéhez és le kell ülni meg kell cipőkanál nem gond mert van szék is és cipőkanál is . Tulajdonképp ezt a három helységet láttam, látni a lakásból, de ez elég is.
Vivien csúszkásmasszázsa külseje
A világos előtér említését azért tartom fontosnak, mert sok helyen pár percig csak hunyorog az emberfia és nem hogy a lányt nem látom hanem egyenesen félek, hogy nekimegyek a falnak. Nos itt belépés után semmi hunyorgás. Igaz a szívem majdnem megállt, a levegő el is akadt. Egy parányi bikiniben és cipellőben ( aminek nem parányi sarka van) fogadott. Maga a kecsesség, formásság, és szépség. Nagyon tetszett.

Erotikus masszázs
Fürdés után vártam rá a szobában. Belibegett egy szál évakosztümben. Mivel én ádámkosztümben voltam így nem tudtam, nem állt módomban titkolni, hogy mennyire tetszik. Nagyon tetszik. Utasított a hasra fekvésre. A talpamnál kezdte a munkát. Alapos erős a masszázsa. Néha nem tudtam eldönteni, hogy fáj vagy jól esik. Minden porcikámat átdolgozta, átgyúrta.
Masszázsa a tapasztalatom alapján, nálam a topban van.
Levezetés
A meztelen belibbenésével már felcsigázott rendesen,de ahogy masszírozta a lábam és amikor felért simogatott, ingerelt ott is, hát nagyon nehéz volt hason maradni, de nekilátott a másik lábamnak is. Alig vártam hogy végezzen vele, mert tudtam hogy van szíve és megkönyörül rajtam. Egy csodában volt részem. Pihegtem , sóhajtoztam és próbáltam felfogni, hogy mi is történt velem.
Mivel újra hasra tudtam feküdni így folytatódott, következhetett a hátam masszírozása
Elszámolás
Ez csak pár pillanatos téma volt köztünk, letettem annyit amennyit mondott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon szeretek vele, nála lenni. Szeretem a stílusát társaságát és nem utolsósorban a masszázsát. Beszélgettünk is róla, hogy tulajdonképp a kezdetektől a vendége vagyok. Az évek során nagyon jó kapcsolat, viszony alakult ki közöttünk, természetesen a határok betartásával mind az Ő és mind az Én részemről. Csak remélni tudom hogy sok közös kalandunk lesz még.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien csúszkásmasszázsa erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókVivien csúszkásmasszázsa legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2014-12-21) : Miután hasravetettem magam a tatamin, gondosan eligazította lábszáramat, a tökéletes szög beállítását követően kezdetét vette a masszázs, ami általában illatmentes olajjal történik.

(2012-08-16) :

A csúszkamasszázsa is nagyon jó, bőven előmelegitett olajjal,először hason fekve, utána gondoskodott arról hogy kellemetlen legyen már nekem (sajátos módon, már más beszámolókban is emlitetten:-)), fordulás után is csúszkálva rajtam (fel-le-kereszbe-átlósan, megfordulva rajtam) a  levezetésem frenetikusra  (és talán picit hangosra részemről, elnézést) sikeredett. felejthetetlen: 10db
(2019-12-28) : Nagyon jól átgyúrta mindkét vádlim erős kezeivel mert hát testalkatához képest nagyon erős kezei vannak. Folytatólagosan a combom következett ahol megint megtapasztalhattam kezei szakszerű és erős masszázsát ahogy minden féle fogást kipróbált ami belefér a masszázs kategóriába.

(2014-04-03) : Masszázstechnikája kombinált, ügyesen koreografált, lelkiismeretes és olyan szinten profi, hogy csak ebből is simán megélne. Reméljük nincs ilyen ambíciója, mert az erotikát is kiválóan műveli... Nem tudom, hogy minden erejét beleadta-e, de ennél többet már nem bírtam volna.

(2013-12-22) : A hátamra már jól esett a gyúrás, egyenletesen tüntette el a csomócskákat. Néhányszor alkarral is rásegített, hogy az elvégezett munka tökéletes lehessen. Közben jóízűen csevegtünk, végig megvolt a mosoly és a szemkontaktus, mintha egy kis tavaszi napsütés derengett volna általa a szobában.

nagyon jó: 6db
(2013-10-09) : Talán életem legjobb/ legintenzívebb masszázsélménye volt. PROFI masszőr a szó legszorosabb értelmében. Mindent alaposan, mélyen, erősen, odafigyelve, odaadóan megmozgatott/ átgyúrt Rettentően jól esett.

(2013-08-01) : A masszázs végig tatamin folyik. Saroktól indulva fenékig. Egy kis mogyorózás, majd a másik láb. Derék, háti rész. A lapockámmal mindig meg kell küzdenie, de még soha nem hagyta abba, amíg teljesen ki nem csomózott.

(2013-03-12) : Feleselni ne feleselj vele mert a lábad bánja(van erő a lányban). Többször kérdezi hogy kellően erős vagy, hogy túl erősen dolgozza az izmokat(vagy az izmok helyét) ha kell akkor gyengít a nyomáson de nekem most bejött a keményebb erősebb masszázsa.

: 9db
(2016-01-29) : Általánosságos levezető ideges masszázst kértem. Mármint az én idegeimnek levezetőt. A keze nagyon finom. Beszélgetünk. A hangja iszonyúan cuki. Szeretném ha a csapomból az ő hangja folyna.

(2014-10-01) : A tatamira tessékelt, elvette a derekamra csavart törölközőt, megkérdezte, hogy milyen erősségű és fajtájú masszázs legyen, majd nekikezdett... Először a jobb lábamat masszírozta nagy gondossággal végig. A combom tövéhez érve kezei kicsit elkalandoztak...leellenőrizte, hogy minden kellékem meg van-e.

(2013-11-30) : A lábaimban olyan izmokat fedeztem fel utána, amiről már azt hittem nem is létezik. Állítása szerint közepesen erősen dolgozott rajtam, de én ettől is úgy éreztem, hogy teljesen zselévé vált minden izmom. Senki ne értsen félre, elképesztően élveztem, amit csinált!