Enikő erotikus masszázs

erotikus masszázs

Enikő-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-19 00:02:20

G1983
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-06-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
A mobilját az első csengetés után felkapta,és fél óra múlva már az ajtaján kopogtattam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A masszázsban járatosak már jól ismerik a Marina partot...a GPS közvetlenül a bejárathoz vitt,ahol volt is parkoló.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakópark. A lakás,a szoba kifogástalan...minden van,ami csak kell. Az előző lakáshoz képest csak annyi apróság jegyeznék meg,hogy nekem jobban tetszett,hogy a szobában volt a zuhanyzó.
Enikő külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Enikő gyönyörű,szexi...Rám olyan szexuális kisugárzással van,hogy számomra maximálisan megszűnik Vele a külvilág...ennek mondjuk az a hátránya,hogy az idő csak úgy repül. A szemeitől hátast dobok olyan szexi a pillantása,a szája észvesztő...sajnos csókot még mindig nem kaptam!:(

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Be kell,hogy valljam,hogy elsősorban nem az izmok átmasszírozásáért mentem Enikőhöz,hanem a másfél óra erotikáért,amit Enikő a másfél óra első másodpercétől az utolsóig nyújt.
A masszázsról annyit azért írok,hogy a vádlimtól /talpam csiklandós/ a nyakamig minden izomcsoportot kellő erősséggel nagyon szakszerűen átmasszírozott....nagyon jól esett...a masszázsélményt csak fokozta ,hogy a szobában mindenhol megtalálható tükrökben gyönyörködhettem meztelen szexi idomaiban,göndör fürtjeiben.
Mindemellett hozzá kell tennem,hogy Enikő nagyon értelmes,és jó fej,jót lehet vele beszélgetni...izgalmas stílusa van...:)
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A felvezetés és levezetés...a másfél óra gyönyöre!
A felvezetést csúszkamasszázzsal indította,melyet a hátamon indított,majd a hátamra fordultam...Enikő testem minden egy részét becsúszkálta,valami fantasztikus...a francia kényeztetése leírhatatlan,így csak annyit,hogy...UUUUUhhhhh!!!!
A zuhanyozást is együtt töltöttük,valami leírhatatlan erotikus élmény,ahogy Enikő lemosdat,és látni őt habosan és vizesen...
A levezetést szintén csuszkamasszázzsal vezette be,melynél a szememet bizonyos okok miatt törölközővel takarta el :) ...egy érzékszerv kivonás még intezívebbé tette a csuszkát! A franciás kényezetéséről megint csak annyit tudnék mondani,hogy...OOOOOhhhhh!!!! Néhány percig nem is tértem magamhoz...de egy pohár vizzel magamhoz térített,és mentünk is zuhanyozni!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Marina parti ajándék.
Plusz kiemelném,hogy EGÉSZ mogyorós milkát mindenki vigyen,de ne egyet...:)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindent elárul,ha annyit mondok,hogy csak Nála voltam másodszorra...és nem utoljára!:)

Még valami...szex vagy masszázs?!?
Nyílván a szex több /egy másik műfaj,sokkal izgalmasabb/,de azt kell,hogy mondjam, hogy ilyen szexi masszőzzel,mint Enikő...a kevesebb több...a Vele töltött másfél óra minden másodperce maga az erotika!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Enikő nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-08-18) : Elindul a farkam irányába, ajkai közé veszi először picit finoman, de már lódul is be, elkap rendesen. Egyre gyorsabban bólogat, kezével hol csak a tövét, majd veri rendesen. Elengedi, csak ajkával érint, kéz nélkül lassabban, le és fel siklik húsos ajka a farkamon, itt húzott fel végtelenségig és még tovább. Lassít, a szemembe néz, mélyebben eltűntet, újra belendül, annyira élvezem.

(2020-03-05) : A finomabb részeket az elejére tartogatta, kicsit nyalogatta, finoman rácuppant, lassan, szinte óvatosan szopta fel magát a szerelemcsüngőre, mintegy méretet vett róla, egészen addig, amíg ajkai a farkam tövét cirógatták.

(2019-12-21) : Enikő a hátamra fektetett, és a már régóta kőkemény farkammal kezdett játszani. Nyalogatta hosszában, majd a makkot szopogatta, majd a golyókkal tette ugyanezt, én pedig moziztam..tényleg úgy éreztem ez nem is velem történik.:D

felejthetetlen: 8db
(2020-06-08) : Végig puszilgatta testem lefelé haladva, majd franciázásba kezdett. Nagyon finoman csinálja, a golyókat is kényezteti, szopogatja. Úgy forgolódott, hogy elértem a fenekét és punciját is cirógattam. A látvány az érzések miatt szinte azonnal elmentem, de próbáltam kiszabadulni heves franciázásából.

(2019-10-24) : Játszik vele picit, ajkai közé vesz, nem kímél, nem is azt akarom, tekintete az enyémbe fúródik. Csodásan csinálja, falja, habzsolja, a kezét épp kellően használja.

(2018-06-11) : Egy pont után feje mellé álltam ő pedig nekiállt szopni a farkam, közben kezem puncijára tette, és követelte hogy vele is foglalkozzam. Ezt a tatamin folytattuk, ahol bemutatta francia tudását .

nagyon jó: 8db
(2020-07-25) : izgulva mentem előszór Enikőhöz azon a kora nyári délutánon (pedig nem vagyok az a fajta:) :)))) valahol éreztem, hogy itt ma valami történni fog valami különleges.. és történt is:))

(2018-08-26) : Utána elvesztettem a fonalat és csak bevillanó képek maradtak ahogy a missiben felülről a szemedbe nézek, ahogy 69-ezésnél a forró nedves puncidba fúrom a nyelvemet

(2018-04-27) : Enikő domináns stílusa ezen azonban ott és akkor nagyon nem segített. Nem tudom, "titkos jótevőm" ágyazása alapján gondolt-e olyan vasmacsó férfiállatnak, aki két szó után falhoz állítja és nyársra húzza,

: 70db
(2020-07-16) : Nagyon korrekt és rugalmas!

(2017-12-08) : Szobába betérve kaptam egy teljes testes masszázst ami egy teljesen összeszedet rendezett félig erős masszir volt! Közben nagyon kellemesen el lehetett velle beszélgetni elég sokmindenről

(2017-07-11) : Lábaktól, egészen a nyakig, kezeket is jól átdolgozva jutottunk el a masszázs végére, amikor is megkért, hogy a többit a földön folytassuk, aminek egyáltalán nem voltam ellenére.