9
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
26
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
348
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
6
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-16 23:28:01

Teebee_no1
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

beszámoló

Egyeztetés
Lévén mindkettejüket ismerem, az egyeztetést itt ejtettem meg az oldalon keresztül Bunny-val, mondhatni könnyen ment, leszámítva, hogy miattam el kellett csúsztatni a talit :(
Megközelítés
Az új helyszín BKV-sokaknak maga a Paradicsom, viccen kívül 1 perc a körúttól (vagy csak nekem volt annyi mert annyira rohantam Hozzájuk?) :)
Helyszín
Az új lakás is jól néz ki, már amit láttam belőle: nappali, fürdőszoba, és Bunny szobája :) Természetesen tisztaság, tusfürdők és szájápolási termékek széles választéka, törülköző OK, ágy nagy és kényelmes... hármunknak is :)
Bunny 24 külseje
Mit is mondhatnék Róluk, amit még ne tudna mindenki? :) Szépek, csinosak, szexisek, kedvesek és kiválóan kiegészítik egymást :) Szexi ruciban vártak, csókkal fogadtak :)

Action
Nos, ahogy a TV reklámban is van: ezzel már rég tartoztam magamnak :D
Nagyon gyorsan igyekezetem a tusolással végezni, hogy mihamarabb visszaérjek Hozzájuk :) Hú az a látvány, amikor ketten közelítenek felém, és tudván a szándékukat :D Azt hiszem kezdésnek Bunny azonnal kezelésbe (pontosabban szájba) vett én közben Lynussal csókolóztam majd melleit vettem a számba. Aztán a lányok cseréltek, a történés ugyanaz volt :) Majd hanyatt dőltem és Ők újra cseréltek, Bunny megint kezelésbe vett, Lynus pedig a számra ült, egy idő után szintén csere :) Nyami :) Nem győztem a számba gyűrni Bunny csodás melleit, tetszett is Neki (meg persze nekem is). Ezek után bevallom őszintén - annak ellenére, hogy rendkívül élvezetes és tartalmas volt a Velük töltött idő - nem tudnám pontosan megmondani mi milyen sorrendben jött, csak azt tudom, hogy nagyon figyeltek arra, hogy mindenki jól járjon :) Volt ott mindenféle póz, mindenféle tempóban és a hangokból ítélve Nekik is tetszett a dolog. Az első kör végén Bunny hozta meg nekem a kielégülést, úgy hogy hátulról voltam benne, Ő pedig a - számomra - különleges, hason fekvő pózban :)
Megdolgoztam az innivalóért, amit lelkesen kortyolgattam, közben jót beszélgettünk. Hasra fektettek és kaptam egy finom négykezes masszázst. Miután vége volt hanyatt feküdtem és folytattuk az egész könnyed és közvetlen sztorizgatást, poénkodást, de Bunny úgy gondolta ideje belekezdeni a második körbe :) Ilyenkor mindig megijedek és további pihenőt kérek, szerencsémre Lynus a segítségemre sietett. :) De újabb pár perc után nem volt apelláta és Bunny ellenkezést nem tűrően nekiállt visszahozni a lelkesedésem :P Lyna pedig újfent a számat foglalta le :) Ezúttal is mindenki mindenkivel, a lányok cserélgették a pózokat és egymást. Az igazságosság jegyében a második beteljesülésem Lynusban ért és voltam olyan önző a végén, amikor nagyon megjött a hangja, hiába nyújtózott szegény, hogy csókolózzunk én hallani akartam Őt, ami meg is hozta az eredményt :)
Aléltan huppantam az ágyra és még beszélgettünk, de egyszer minden jónak vége szakad :( 2 óra hip - hopp eltelt :)
Gyorsan lezuhanyoztam, majd könnyes búcsú Tőlük, de szerencsére hatalmas búcsúcsókok :) Ja és újra láthattam Bunny-t civil ruhában :P Bármikor utánafordulnék az utcán!!!!!!!!! :)
Elszámolás
Kb nem érdekel az ajándék nagysága, az élmény amit nyújtanak megfizethetetlen... (egyébként pedig nagyon is jutányos)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Van az a régi mondás: 1 sör nem sör, 2 sör 1 sör.... na hasonló érzésem van a Velük töltött idő kapcsán is: 1 óra nem óra, 2 óra 1 óra :D Nagyon hamar elröppent, de én tutira nagyon jól éreztem magam, és a hanghatásokból ítélve ők is. Gyakran gondolkoztam rajta, hogy ebből vajon mennyi hallatszik ki a lakásból, mert igencsak kiengedték a hangjukat... :) Imádtam! :D
Remélem a következő Édes Hármasunk könnyebben jön össze... :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 4db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

: 7db
(2020-11-04) : A mell foglalkozás gyorsan átalakul répakutatássá, nyuszi meg is leli, imádja a répát úgyhogy be is tömi a szájába. Az ágyon lét annyit módosul hogy átmegy részemről ágy mellé állásba ő pedig fejlelógatósba az ágyon és így szopja a farkam. Közben igényli is hogy ujjazzam meg, mondom neki csak azért nem mozdultam mert bővebben telefonon,

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.