Karen szexpartner

szexpartner

Karen-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-14 01:00:22

mmmisi
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karen beszámoló szexpartner Budapest 2013-06-14

Egyeztetés
Elsőre felvette, kedvesen tájékoztatott. Hamar tudott fogadni, félórával előtte megerősítést kért. Korrekt
Megközelítés
Több busz is van pár perc gyalogútra. Kocsival a legjobb menni Rákospalotára. Könnyen megtalálható cím.
Helyszín
Nem először voltam a házban. Néhány éve épült, a célnak tökéletesen megfelelő, háromszintes ikerház. Nagyon kulturált, tiszta, kocsival a garázsba állhatsz, ha szeretnéd. Első, második emeleten egy-egy hangulatosan megvilágított baszoba, franciaággyal. Fürdő rendben, tusfürdő ezrével, törülköző, kilépő ok. Egyetlen pici negatívum, hogy a ruhának igazán nincs hely, egy szobainas áthidalhatná a helyzetet.
Karen külseje
Kislányos alkat, kedves mosoly,huncut szemek. Kézbeillő popsi. És valami elképesztően gyönyörű, hívogató, forró, nedves, szűk punci, fodros, nyalni való ajkakkal és csiklóval. De erről később :)

Action
A garázsajtóban várt, szexi tangában és felsőben. Előttem haladt fel a lépcsőn, mutatva az utat, ringó popsival, amivel már itt lehetett beható vizuális és fizikai kontaktusba kerülni szemlegeltetés és simogatás útján. A felső szintre érve már barátokként tekinthettünk egymásra eme nemes testrésszel. A szobába érve heves csókcsata, ölelkezés, majd irány a fürdő. Visszaérkezvén a telefonban megbeszéltek ismétlése pár szóban, majd ismét forró csókok, lekerülnek róla is a ruhadarabok, simogatás, mindent markolás és igen! Kezemmel kalandozva elértem a gyönyörű virágot a lába közt, ami már nedvesen üdvözölte érintésemet. A további simogatásra még nedvesebb, izgató hanghatások közepette csikló megmerevedik, ujjra rászorít. Az ágyra döntöttem és csak faltam, faltam. Nagyon élvezte, vonaglások, sóhajok, halk és hangosabb nyögések, fejhúzás, vállszorítások kíséretében. Ennek ellenére nem találtam a megfelelő mozdulatsort, nem tudtam a csúcsra juttatni. Sebaj, a következő alkalommal!
Mintegy félórás ügyködésemet követően cseréltünk, ahol a központi agy az ő nyelvtudását tesztelhette. Az értékelés kiváló lett, de nem így akartam befejezni, ezért a behatolás mellett döntöttünk. Lovaglásba kezdett, ami ebben a forró, lüktető, nedves közegben, elképesztően finom érzés. Sajnos, elb.sztuk (hehe) az időt: az órára nézvén konstatáltam, hogy ideje mennem, letelt a hatvan perc. TP nem volt, csak kérdésemre jelezte, hogy sajnos lépni kell. Így csak lábon távoztam a gyors fürcsi után. Kedvesen búcsúztatott, szerintem szimpatikus voltam neki :) Mindkettőnknek lesz mit bepótolni legközelebb.
Elszámolás
Pesti átlag fullos óra, adatlapnak megfelelő tartalommal. Az ajándék édesség mellé (nem mondom meg, mi a kedvence :) ) elhelyezve a telefonban mondott ajándékot.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Barátnő feling, baráti ajándékon. Vigyázni rá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Lehet adni a szavára rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

(2015-02-13) : Egy kis simogatás és csókok után letámadott és mire észbe kaptam már tövig el is tűntem a szájában. A franciája nagyon jó. Maximálisan kiszolgált, csak feküdtem és élveztem a törődését.

felejthetetlen: 9db
(2019-06-18) : A franciája ötcsillagos, a nyelvével csodákra képes, sűrűn mély torkos variáció is képbe került. Sokáig élveztem a kényeztetést. Kértem a védőfelszerelést.

(2019-05-31) : Elindult lefelé és a golyókat kényeztette hosszan, változatosan és nagyon izgatóan, már nagyon vártam, hogy bekapja a farkam, de közben mégis reménykedtem, hogy nem hagyja abba a golyók nyalogatását. Olyannyira felizgatott, hogy mikor a szájába vett éreztem, hogy nagyon közel a vég így kértem, hogy végezzen ki,

(2019-05-10) : Nagyon csodálatos francia kényeztetésben volt részem. Nincs kezezés, újaival is izgat játszik, Sokszor teljesen eltűntem a szájába. Kértem hagy diktáljam én a tempót. Készségesen beleegyezett,

nagyon jó: 27db
(2020-11-17) : Pörgött a nyelve a farkam körül és nagyon közel vitt a véghez. Egy kicsit én is nyelveltem rajta 69-ben és simán is. Nem hiszem hogy elélvezett, de valószínűleg jó volt neki. Gumit húztunk és szemből támadtam. Nyakamba tettem a lábát és toltam neki nagyon. Bírja, sőt szerintem szereti. Nagyon jó volt, így is lett végem. A szünetben egy jó kis frissítő masszázst kaptam. Ezáltal feltöltődve kértem a folytatást.

(2020-10-25) : Kértem Ő kényeztessen. Hanyatt feküdtem és nyalni kezdte a golyszikat. Aztán a cerka oldalát, majd ismét a golyókat. Szépen folyt a nyála, miközben a fürge nyelvével cikázott. Megérkezve a kupakhoz azt nem kapta be csak nyalogatta tovább. Újra lehaladt, majd vissza. Úgy felhúzott, alig vártam, hogy bekapja. Kellemesen nyalogatta és szopogatta a hegyét, miközben nyelvével növelte az izgalmat

(2020-10-18) : Karen profi franciája után gyors védelem-aktiválás, majd misszivel kezdünk. Már nagyon hajtott a vágy, ezért hamar odaillesztettem farkam a nedves kis puncijához és nagyon óvatosan behatoltam szirmai közé. Finoman mozogni kezdtem csodásan szűk nunikájában, mindketten nagyokat sóhajtva a kéjtől, miközben Karen ölel, simogat, lábaival átkarolja derekam így húzva engem magára.

: 56db
(2020-11-11) : Majd a gyönyörű puncinál hosszan elidőztem, de itt már a nyelvemmel kényeztettem. Ezután fergeteges, sokszor molytorkos franciával hálálta meg kedveskedésemet. Gumit kértem, majd meglovagolt, nagyon figyelve reakciómar, hol gyorsabban hol lassabban. Majd misszibe fordultunk. Itt sem tétlenkedett, aktív volt. Így is lett végem.

(2020-08-28) : Az ágyra feküdtünk és simogattuk, csókolgattuk egymás testét. Kölcsönösen franciával kedveskedtünk egymásnak különféle testhelyzetben. Majd felváltva élveztük egymást. Csodálatos, sokszor mély torkos franciát kaptam. Nagyon élveztem a játékot, így hosszan játszottuk ezt a játékot. Majd gumit kértem, Karen nekem háttal lovagolt meg, változatos tempóban.

(2020-08-22) : El kezdtem a nyelvemmel izgatni majd hamar a 69-es pózban találtuk magunkat. Érzéki franciába kezdett én meg próbáltam ujjammal behatolni de azt nem engedte. Mivel jól csinálta a franciát majdnem el jutottam a csúcsra. Ezért szoltam neki, hogy jöhetne az aktus. Lovagolni kezdett rajtam szép fenekét markoltam halkan nyögdécselt. Mivel én feszült voltam mert első alkalom volt,