135
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-20
349
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
NimfománViki szexpartner

szexpartner

NimfománViki-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-13 18:04:27

Mester57
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NimfománViki beszámoló szexpartner Budapest 2013-06-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt folyamán hívtam fel, de csak délutáni időpontot tudott adni. De nekem az is megfelelt. Hangja rendkívül kedves volt. Segítőkész, és rögtön ismertette az anyagiakat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel, és kocsival is könnyen elérhető. Parkolási lehetőség ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás rendezett, tiszta, az akciószoba hangulatos, a fürdőszoba is szép.
NimfománViki külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Sok képet mutat magáról, higgyétek el élőben még szebb. Angyali mosolya elbűvölő!

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Tusolás után az ágyon várt, és rögtön kezdeményező volt. Franciája a legrutinosabb profikat is megszégyeníti, és igencsak jól reagál Ő is a kényeztetésre. Isteni simogatni, fantasztikusan finom bőre van. Ezután a gumi következett, először elölről kezdtük, közben kértem forduljon meg mert pazar a feneke. (Ezt ki ne hagyjátok)! Nagyon élvezi a szexet, és ezt hangosan kifejezésre juttatja. Olyan fantasztikusan mozog a popsija hogy nem bírtam tovább tartani így mentem el. Mivel egy óra nekem kevés még egy még egy aktushoz, a végén még búcsúzólag kértem még egy kis franciát.
Csak ajánlani tudom!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt a telefonban elmondottak alapján!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fiatal, gyönyörű, és nagyon kívánnivaló lány!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NimfománViki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókNimfománViki legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-10-16) : Na itt aztán nem volt hiba semmiben. Kérem sok mindenkinél voltam, sokat megéltem, sokat tapasztaltam, de ilyen mélytorkost még esküszöm sehol nem láttam és éreztem. Megszoktam, hogy a "specialisták" elég hosszú ideig képesek játszani a farkammal, de egy idő után azért levegőt kell nekik is venniük.

(2020-06-17) : . Ki merem jelenteni, hogy mélytorolban és kényszerfranciában jelenleg Budapesten az első helyen áll, igaz szorosan követi két másik kedvencem. Megérkeztem, váltottunk pár szót, törülköző majd gyors fürdés. Szobába vissza érve már meztelenül az ágyon várt.

(2019-10-17) : Hosszú ideig voltam a torkában majd kihúztam magamat a torkából. Nova hatalmas mennyiségű nyálat köpött a farkamra, mondtam neki, hogy ma nagyon sok nyálat szeretnék tőle látni amit természetesen megkaptam.

felejthetetlen: 38db
(2020-10-19) : Nova először szemből támadta le a farkamat, egy darabig néztem, ahogy csinálta, hihetetlen vizuális élményt nyújt. Kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy én is tudjak egy kicsit nyalakodni és elhúzni az élvezetet. Elémtárult gyönyörű puncija, kezdetben csak kis puszikat adtam rá, a végén viszont már úgy nyaltam ki őt, mintha az életem múlna rajta. Néha Nova hangjaiból arra következtettem, hogy Ő is élvezi.

(2020-08-28) : Nova kicsit ellenállt, a bimbóimat kezdte kényeztetni felváltva, majd egyszercsak a golyóimon éreztem a forró nyelve táncát. Szívta külön külön is, és egyszerre mind a két golyómat, közben az arcához vertem a farkamat. Egy jó nagy adag nyálat köpött a makkomra, és már azonnal vett is a szájába.

(2020-07-06) : Rengeteg nyállal, koppanásig, a torkában forgatva, zacsit nyelvezve szopott. Lendületesen, ütemesen csinálta. Többször kértem ezt-azt, azokat mind zokszó nélkül és azonnal, jó hangulatban teljesítette.

nagyon jó: 58db
(2020-07-21) : Nova pedig szájjal vette kezelésbe a kis ezredest. Az ő franciája durvábban pornós, jól összenyálaz és koppanásig, hevesen küldi be a kárót, faszmeresztő hanghatások közepette, a golyókat sem kihagyva. Időnként inkább kézzel ápolt, hathatós szakértelemmel

(2020-06-29) : Az ágyon Jesst választom kezdésül az aktusra, gumihúzás és hátulról dugom, isteni a puncija és a teste látványa, közben Nova van szembe nekem, vele puszik és simogatások valamint a tükörből látom a fenekét, punciját, kölcsönös francia nem fért bele az időmbe majd máskor, pedig mindkét lány puncija szép. Majd Jesst megkérem hogy szemből. Ő mindkét lábat nem tudja feltenni de az egyik nyakamba tétele ugyanazt a feelinget adja nekem.

(2020-06-19) : Egyből az ágyra huppantam, majd fölém kerekedett. Azok a cicik... atya jó Istenem még most is beleborzongok :D végig puszilgattam a bimbiket,

: 119db
(2020-11-26) : Finom csókokkal és gyengéd ölelésekkel fedeztük fel újra egymás testét. Nova először a nyakamnál kezdte lágy csókokkal majd egyre lejjebb haladt. Közben én félig térdelő és ülő helyzetbe kerültem az ágy közepére. Nova kezébe fogta ekkorra már duzzadó farkamat, lassan végignyalta a hegyétől tövéig az egészet, bepucsított, majd tövig bekapta és elkezdte szopni.

(2020-11-13) : Nova is elkezdett lefelé ereszkedni, egészen addig míg teljesen négykézlábra nem ereszkedett velem szemben. És kezdetét vette a méltán híres orális kényeztetése. Ebben sem barátnő fíling nem volt, erősen a pornós kategóriába lépett Nova. Közben még mindig elértem a fenekét és folyamatosan simogattam és markolásztam miközben ő rendületlenül kényeztetett.

(2020-11-10) : Néhány szó és kacaj közepette Nova elkezdte csókolni a nyakam és egész testem lassan egyre lejjebb haladva. Az ágy előtt állva a szájába adtam a farkam. Először lágyan és érzékien kezdte szopni majd egyre erősebben és vehemnsebben bukott rá. Folyamatos mélytorkozós, öklendezős, nyálfolyatós kényszerszopatás vette kezdetét. Kényszerre nem is volt igazából szükség,

lehetne jobb: 1db
(2012-12-11) : Úgyhogy ismét hátulról, ezúttal állva. Amikor tudott az ágyon is, állva is aktívan mozgott tolta magát. Végem a szájában lett, minden furcsaság és kellemetlenség ellenére hatalmasat durrantam.

egyeztetési probléma: 4db
(2015-12-18) : A 9.55-től 10.30-ig csörgettem 4x-5x, semmi válasz. SMS-ben további szép napot kívánva elgurultam a helyszínről.

(2015-12-15) : 'Most hívd, telefonnál van, felveszi', hirdette az oldal, így azzal a biztos tudattal nyúltam a készülékhez, hogy sikerülni fog a szervezés. Így is történt, megbeszéltük a lánnyal, aki felvette a telefont és Nickyként viselkedett

(2015-11-12) : Probáltam hívni Nickyt telefonon de nem vette fel. Úgy döntöttem, hogy várok, mert meg akartam tapasztalni a francia tudását. A randi kezdetéhez képest fél óra elteltével se vette fel a telefont