Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-12 22:15:57

koko6
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Drága koko!
Köszönöm szépen a beszikét,de leginkább az együtt töltött 3 órát!:)
Én is jól éreztem magam,mint mindig,most is!;)
Várlak máskor is sok szeretettel!
Nagy puszim!:*

beszámoló

Egyeztetés
Már nem is tudom hányadik alkalommal jártam Nyuszinál. :) Üzenetekben próbáltunk időpontot egyeztetni, nem volt könnyű megfelelő időpontot találni, de mindketten kitartóak voltunk, így végül sikerült összehozni a találkozót. :)
Megközelítés
Új helyre költözött. A környék nyüzsgőbb, a parkolás sajnos katasztrofális. Tíz perc körözés után négy utcával arrébb tudtam csak leparkolni. A házat egyébként könnyű megtalálni, újabb építésű vagy nemrég felújított.
Helyszín
Tágas, nagy lakás. Túl sokat nem láttam belőle, mert be volt sötétítve, de tiszta, hangulatos, kellemes, jó strapabíró ággyal felszerelve. :)
Bunny 24 külseje
A képek hűen tükrözik. Tökéletes mindene, igazi nőideál, istennő. Gyönyörű ívek és gömbölyű formák, ott és annyira, ahol és amennyire kell. Amikor hozzáérek, megfogom vagy éppen átölelem, érzem hogy egy igazi Nő van a karjaim között.
Nem mellékesen csodálatos, kedves mosolya és mosolygó szemei vannak, és az a hosszú, szép hajzuhatag sem mindennapi. :)

Action
Nem részletezem mi történt a nála töltött három órában, nem lenne rövid leírás és inkább maradjon meg kettőnknek ez az élmény. :) De kitöltöttük rendesen az időt. :) Annyira jól érzem magam nála, hogy még ez az idő is szinte elrepült. Igazi szexistennő, akivel eszméletlen jó együtt lenni. Eljátszadoztunk egymással, hatalmas, fergeteges szexcsatákat vívtunk, pihenésként megmasszírozott, illetve jókat beszélgettünk. A végére az erőm és állóképességem már kezdett megfogyatkozni, de minden egyes együtt töltött perc csodálatos volt, minden szempontból kellemes vele. És mi sem jellemzi jobban Őt, olyan hatással van a férfiemberre, hogy én a három órában végig tudtam teljesíteni. :)
Köszönöm ezúton is Neked ezt az csodálatos élményt, remélem még sok hasonló lesz! :)
Elszámolás
Előre megbeszéltük, kicsit rosszul is éreztem magam, hogy ezért az élményért csak ennyit kért. :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csodálatos, gyönyörű, hamisítatlan szexistennő. Mindig jó hozzá ellátogatni, kivételes élményekkel távozom.
Webmesteri megjegyzés
Közeljövőben ennél részletesebb írásokat várunk!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 4db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

: 7db
(2020-11-04) : A mell foglalkozás gyorsan átalakul répakutatássá, nyuszi meg is leli, imádja a répát úgyhogy be is tömi a szájába. Az ágyon lét annyit módosul hogy átmegy részemről ágy mellé állásba ő pedig fejlelógatósba az ágyon és így szopja a farkam. Közben igényli is hogy ujjazzam meg, mondom neki csak azért nem mozdultam mert bővebben telefonon,

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.