Alexandra erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-01 12:23:25

eni
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra reagálása

Kedves eni!

Köszönöm szépen, hogy megtiszteltél látogatásoddal és találkozhattunk.
Nagyon jó volt megismerni. Örültem, hogy online sikerült egyeztetnünk majd kicsit később telefonon is tudtunk egy kicsit beszélgetni a randinkról.
Köszönöm a dicséretet a helyszínnel kapcsolatban igyekszem kellemes hangulatot, nyugodt környezetet kialakítani. Úgy érzem ez sikerült és Neked is tetszett.
Örültem mindkettőnk "örömének" így egyikünk sem maradt ki a jóból.

Ha szeretnél legközelebb is meglátogatni szívesen látlak.

Puszillak és további szép napot kívánok!

Alexa baba

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-06-01

Egyeztetés
Telefonon próbáltam,sajnos nem értem el,úgyhogy online kértem időpontot,amire 10 percen belül jött a visszaigazolás. Később még telefonon beszéltük meg a részleteket.
Megközelítés
Kocsival mentem,a parkolás ingyenes,rengeteg hely van.Busz,villamos a ház előtt jár.
Helyszín
Átlagos panel,a lakás ízlésesen berendezve,mécsesek mindenütt,nagyon hangulatos.
Alexandra külseje
A fotók róla készültek.Nagyon csinos,magas,jó alakú lány fogadott,kedvesen megpuszilt.

Erotikus masszázs
Zuhanyozás után ruha nélkül várt a szobában.A masszás úgy zajlik ahogy te akarod,Ő nem szab gátat egyik verziónak sem. Szakszerűen masszíroz lábtól felfelé,egészen a nyakig,illatmentes olajjal vagy krémmel. Másnap éreztem az izmaimon szakértelmét. Végig beszélgettünk,nagyon nyitott,intelligens,több témát érintettünk. Közben a tükörben néztem gyönyörű testét,finom bőrét,ami néha csak centikre volt a fejemtől.
Levezetés
A levezetés a kanapén történt. Kis simogatások után kölcsönösen szereztünk egymásnak örömet. Lágy és érzéki volt, a kielégülés után hosszú percekig hagyott lenyugodni. Tökéletes befejezése volt a programnak.
Elszámolás
Egy órára mentem, másfél lett belőle, az előre megbeszélt ajándék maradt. Kiváló érték arány.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Alexandra egy nagyon kedves,igazi nő,profi masszőz,mindenkinek ajánlom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2014-08-22 08:48:00
a maszi leírása jó, a levezetésről semmit sem tudddunk meg

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 14db
(2020-11-17) : Két oldalról, két lábamat veszik először kezelésbe. A masszázs a kellemes, ellazítós fajta, ami közben tudunk trécselni. Folyamatosan megy a sztorizgatás. Tükrök híján ha Alexával diskurálok balra fordítom fejem, ha Vikire figyelek, jobbra. Van hogy csak behunyt szemmel hallgatom párbeszédüket és rajtam való élcelődésüket. Egyenként is nagyon kellemes humoruk van - habár lehet kicsit más a stílus mikor nincsenek együtt - viszont így hogy mindketten jelen vannak, nagyon kellemes, könnyed móka-kacagás alakul ki.

(2020-10-25) : Néhány mozdulat igazán intenzív volt, mert érzékeny területre koncentrálódott. Haladt lefelé és itt már kellemesebb volt. Ekkor meséltem neki egy másik történetet, ami szintén érdekelte őt és sokszor megjegyezte, hogy micsoda szappanopera jellegű az a fél évtizedet is felölelő történetem. A masszázs a végéhez közeledett, ahogy én történetem is és nagyjából egy időben fejeztük be a dolgot.

(2019-11-05) : Jó a szája. Francia masszázs kényezteti a farkam. Majd elkísér Alexandra kezei alá. Masszázspadra fel. Kétoldalról kapom a kényeztetést.

nagyon jó: 32db
(2020-07-21) : . Rendesen átgyúrta először a bal majd a jobb talpamat.Simító mozdulatokkal dolgozta meg a lábaimat és a derekamat is. Lassan haladt feljebb és a hátamat is elkezdte megdolgozni. Alapos technikája van, mert nem hagyott ki egyetlen apró részletet sem.

(2019-10-23) : A masszázs a lábaim fáradtságát megszüntette. Alexa tanulta a masszázst, több tanfolyamot elvégzett és ami a legfontosabb szakszerűen, számomra jólesően és közben viccelődve jó hangulatban velem beszélgetve masszírozott

(2019-09-27) : Éreztem, hogy van benne erő, de nem mondanám, hogy egy kész kínszenvedés volt a masszázs. Rendesen megdolgozta a lábaim után a hátamat és vállaimat és a karom is kapott fogásokat amikor fordulhattam.

: 85db
(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.

(2019-09-22) : Ez már profi masszázs volt a javából, mindent testrészemet alaposan kezelt Alexa, bár gyakran kellett fegyelmeznie. Ugyanis egy ilyen felvezetést követően ki állja meg fabábuként, hogy egy gyönyörű nő meztelenül járkál körülötte érintési távolságon belül.