44
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
3
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
22
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-19
176
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
6
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
348
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-23 10:46:39

gyulacska
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Drága gyulacska!
Köszönöm szépen a beszámolót,és a kedves szavakat!Nagy puszim érte!:*
A következő,akár hosszabb randira a kölcsönös igény megvan,úgyhogy várlak majd szeretettel!!
Puszillak!:*

beszámoló

Egyeztetés
Régóta próbáltam elérni telefonon, de valahogy sosem sikerült, ezért éltem a lehetőséggel és írtam privát üzenetet. Tíz perc elteltével érkezett aranyos stílusú válasza, melyre azonnali hívással reagáltam. Most egyből felvette, és percek alatt hatása alá kerültem. Tündéri egyénisége átjött a telefonon, megérintett. Némi egyeztetéssel másnapra találtunk megfelelő időpontot a randira.
Izgalmas várakozással, jó előérzettel telt az idő másnapig.
Megközelítés
Metróval a legegyszerűbb, néhány perc gyaloglással a parknál lehetünk, ahol akár padon ülve is várakozhatunk, ha úgy érkeztünk. Bár erről beszélni már fölösleges, mert új helyre költöznek.
Helyszín
A lakásban semmi nem változott, minden rendben, de erről sincs már értelme beszélni. Jól éreztem magam, remek a szervezés, nincs zavaró tényező.
Bunny 24 külseje
Az ajtón belépve egy igazi Tündér fogadott. Gyönyörű külsejét még szebbé tette sugárzó, érzékien izgalmas egyénisége, ami egyből szárnyai alá vett, körülölelt, levette rólam a kezdeti bénaságot, és helyébe felszabadult öröm költözött.
Az csupán a látszat, hogy átveszi az irányítást, hiszen bármit lehet, amire a normális férfivágy ösztönöz, viszont jó érzékkel mutatja az oda vezető legjobb utat, hogy az élvezet valóban kölcsönös és hiánytalan legyen.
Visszatérek káprázatos külsejére, mert a valóságot messze nem tükrözik fotói. Páratlanul szép lábfejétől aranyló hajzuhatagáig végig gyönyörködtem testén, és úgy tökéletes, ahogy van. Mestermű cicijeiről tudom a szilikon betétet, de ez cseppet sem érződik tapintásán.

Action
Nehéz méltó szavakat találni! Leginkább egy gyönyörű álomhoz hasonlítanám ezt az órát, amiből akár felébredni sem fájó, mert tudom, hogy újra átélhető.
Szundításról persze szó sem lehet, mert Bunny elkap az első pillanattól, rávezet az élvezet legmagasabb szintjére, élvez és élveztet, ahogy egy szenzációs Szerető, egy vérbeli Nő teheti.
Kifejezetten szereti a finom kényeztetést, minden porcikáján érezhető. Orális, anális, puncis élvezetek követik egymást változatos testhelyzetekből, izgató hangokkal, szavakkal kísérve, egészen a csúcsig.
A legjobb szerető, de nem csupán szexuális értelemben. Az együtt töltött óránknak szerves része volt a valódi csók, az érintés varázsa és az emberi hang különös egysége.
Elszámolás
Kimondottan baráti, testreszabott az ajándék a kapott élményért. Egy remek Nő, aki ebben is a földön jár, nem a fellegekben.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hatalmas élményben volt részem, amit biztosan követni fog egy hosszabb randi is, ha erre lesz kölcsönös igény.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 4db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

: 7db
(2020-11-04) : A mell foglalkozás gyorsan átalakul répakutatássá, nyuszi meg is leli, imádja a répát úgyhogy be is tömi a szájába. Az ágyon lét annyit módosul hogy átmegy részemről ágy mellé állásba ő pedig fejlelógatósba az ágyon és így szopja a farkam. Közben igényli is hogy ujjazzam meg, mondom neki csak azért nem mozdultam mert bővebben telefonon,

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.