9
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Enikő szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Enikő-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-22 13:09:22

kuruzslo
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő beszámoló szexpartner Budapest 2013-05-22

Egyeztetés
Az új lehetőség (görög villámrandi) keltette fel a figyelmemet. Enikőnék korábban voltam egyszer, nagyon kellemes élménnyel gazdagodtam akkor is, így felhívtam. :) Telefonban mindent korrekten elmondott, másnapra kértem időpontot.
Megközelítés
Metrótól pár perc séta.
Helyszín
Az egyik legszebb lakás, amivel eddig találkoztam, kis ékszerdoboz; légkondis, kényelmes, meghitt. Van egy kiscica, és egy kiskutya; sok vizet nem zavarnak, de ha valaki allergiás esetleg, akkor jó tudnia róla.
Enikő külseje
A lány teljesen megfelel a fotóknak; feszes, nőies test.

Action
Kedvesen megkínált innivalóval, aztán beszélgettünk egy kicsit; majd elmentem zuhanyozni. Sokféle tusfürdő van, olivás szappan; mindenki megtalálja a kedvére valót. Szájvíz, eldobható poharakkal. Korrekt !
Törülközés után vissza, az ágyon még dumcsiztunk egy kicsit, majd franciásan kényeztetett, amíg harckészültségbe kerültem; ezután óvszer fel, és előbb állva popó, majd kiskutya-pozícióban. Szép formás feneke van, klassz dolog közben markolászni. :) A végén hatalmasat élveztem; egy percig még benn maradtam, majd ki, óvszer le, tisztálkodás. Beszélgettünk még egy kicsit, majd elbúcsúztunk. Kint láttam, hogy bőven túlléptem az időt.
Elszámolás
Diszkréten az asztalra tettem, nem beszéltünk róla.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon kellemes, főleg az új lehetőség miatt jelent különleges színfoltot a Beszámolók palettáján. :)
Mindenkinek maximálisan ajánlom!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-12-16) : Visszavágót követelve a hátamra parancsolt és megkezdődött a franciaóra. Szerintem taníthatná: hihetetlenül finoman műveli tökéletes intenzitással mélyre engedve, hogy partnere a legjobban élvezhesse.

(2014-02-07) : Megérkezésem után ásványvízzel kínált, majd irány fürdeni, az ágyon sokáig beszélgettünk, isteni franciát kaptam amit próbáltam viszonozni. Az első felvonásnak popó lett a vége.

(2011-08-10) :

Ha Enikő nem utasítana mozdulataival más  teendők felé talán még mindíg ott élvezném kejhének kényeztetését.  De az ágy mellé állított ,és huncut módom belekezdett az én izgatásomba-kényeztetésembe. Elém térdelt ,barátaim az a francia húúú!!  De nem végzett ki, védőfelszerelésbe öltöztette a velem egykorú társamfelejthetetlen: 16db
(2020-04-10) : Oldalt fekve bekönyökölt lábaim közé és lassú finom nyalakodás után egy nyálcsorgatós, öklendezős mélytorkozásba kezdett, amit hálásan fogadtam és ennek jeléül csípőm emelgetve fejét még segítve torkán akadtam lelkes vendéglátómnak.

(2019-04-02) : Vendéglátom elhelyezkedett a két lában között és így szemből olyan franciába kezdett amit minden nap többször is el tudnék viselni. Változatos volt, szembenézős, mélytorkos, nyelvhez csapkodó stb... Nemcsak élvezetes volt hanem látványos is.

(2017-12-26) : Ajkai közt indítottam kellemes igen látványos franciát kaptam és igen emlékezett, hogy mit és hogyan szeretek.Majd gumi és irány a mesésen formás, feszes fenék miközben kértem, hogy a "konkurenciát" tegye rezgő módba

nagyon jó: 41db
(2019-03-17) : Enikő punciját kezdtem kényeztetni, majd egy idő után ő vette kezelésbe a szerszámomat. Finoman és nagyon profi módon franciázott, miközben én a punciját ujjaztam. A franciát olyan jól csinálta, hogy hamarosan elérkezettnek láttam az időt arra, hogy gumit kérjek.

(2019-02-19) : Így ismét az élvezeteknek adtuk magunkat, amit egy mélytorkos franciával kezdett és végre jöhetett a kutyus pozíció, amit már nagyon vártam. Hát mit mondjak, gyönyőrű látvány volt,

(2018-11-14) : Ekkor következett az Ő tudománya, ami nagyon magas szinten van, nem tünteti el teljesen az ember farkát, de azt tökéletesen csinálja átéléssel, élvezettel.

: 131db
(2020-08-12) : zerintem imádja és nekem is ez az egyik gyengém. Előrehaladott korom miatt én egy ideje már csak "egylövetű" vagyok és nagyon meg kell gondolnom, melyik kéjbarlangot részesítsem előnyben, de vele legtöbbször a popsit választom. Imádom és Ő is imádja. Komolyan el tud élvezni, rángatózik a teste, nekem meg remeg a lábam, valahányszor elér a vég. Aztán régi ismerősként jót dumálunk, mert azt is lehet vele.

(2020-07-21) : temesen mozgott rá a farkamra, ami nagyon tetszett. Végül kértem a popsit, mert azt még sose próbáltam és egyszer mindent ki kell próbálni.

(2020-02-11) : A technikája hibátlan, finoman kezdett, majd begyorsított. Szinte teljesen eltüntette a szájában. Már-már aggódtam, nehogy baja legyen, de megnyugtatott, hogy bírja a gyűrődést.