348
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-16
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
Milla szexpartner

szexpartner

Milla-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-21 18:18:09

Fecó82
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Milla reagálása

A lényeg, hogy jót csörögtünk-) Csókollak:-)))))

Milla beszámoló szexpartner Budapest 2013-05-21

Egyeztetés
Néhány hívás után sikerült elérnem, Ő is visszacsörgött közben, elkerültük egymást:), aztán újabb hívás - a telefonban pontos tájékoztatást ad mindenről. A Beszámolók.com-on figyeltem fel a hirdetésére. A mobilt Ő veszi fel.
Megközelítés
A parkolást nem figyeltem, vidékről mentem, a délitől kb. 10 perc séta. Igazából pont jó helyen lyukadtam ki, majd a Széll Kálmán felé igyekeztem, felhívtam, kicsörgött, akkor éppen nem vette fel, fél percre rá visszahívott. Első ízben nem is akartam felhívni, azt hittem csak megcsörrent, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Pontos információkat adott az odajutáshoz. Azért megijedtem a gangos háztól, de nyílegyenesen odataláltam, egy falusi gyerektől szép teljesítmény:)
Helyszín
A lakás minden egyes része patyolat tiszta, a fürdő is tágas, hatalmas sarokkád, nappali, galeri..fotel, asztal...tusfürdő rengeteg, szájvíz, törölköző, minden ami kell. Franciaágy az emeleten.
Milla külseje
A képeknek megfelel, hálóingben fogadott. Nagyon szexi alkata van, csakúgy kisugárzása is. Szép nagy cicik, csudi mellbimbókkal, formás popsi és gyönyörű arc is párosul a pozitívumok mellé.

Action
Megérkeztem, beinvitált, átadtam néhány ajándékcsokit, üdítővel kínált, az ingem már levettem. ÓÓ, el ne feledjem, a bejárati ajtónál egy vérmes öleb várja a vendégeket:) Elsőre megorrolt rám, de néhány simi után már megbarátkozott velem. Nagyon aranyos kutyuli:) Az üdítő kihozatala közti időben a csokik közé csúsztattam az 'ajándékot'. Néhány korty elfogyasztása után már kértem is a fürdőszobai teendők elvégzését. Dorina már a galerin fogadott, ügyelve a testi épségemre, folyamatosan figyelmeztetett a fejem búbjára, hogy ne verjem be. Ez visszatérő figyelmeztetés volt:) Magával hancúrozott a kisasszony, én meg mihelyst odavetetettem magam a lábai közé. Bár sikerrel nem jártam, de úgy éreztem, hogy azért bejött Neki a dolog. Eztán cseréltünk némi csókváltás után, melyet kifinomultam művel. Nekilátott franciázni, a szemembe nézett (pont egy félénk gyerkőcnek). Golyó nyali, köpködősen, DT elemekkel, nem kell sokáig csinálnia, mert máris kértem a védelmi forrást. Kérdezte, hogy szeretném, naná, hogy lovagló pózban:) Csuda forró és nedves puncija mámorosan magába szippantott, a kis hálóingjét is levette, hogy gyönyörködhessek gyönyörű testének látványában. Rendkívül jól mozgott, hol tekerte a csípőjét, hol vágtázott, szóval az ilyenkor fellelhető mozgásrepertoárt alkalmazta. Pár percnél tovább biztos nem tartott, szerettem volna más pózt is, de éreztem, hogy közel a vég és egy hatalmasat élveztem. Nagyszerű volt! Letisztogatott és odabújt hozzám, cseverésztünk az élet dolgairól (nem részletezem, mert nem tudhatom mi tartozik nála a magánszférába). A második menet előtt egy kis misi-mosi, hamar harcra kész állapotba kerültem, újfent kellemes érzés volt a franciája, de az én rendszerem egy órában csak egy menetre képes, így közös megegyezés alapján visszatértünk a bújós beszélgetéshez. Bújni nagyon szeret, akárcsak én. Időnk végeztével elbúcsúztunk egymástól, puszi, csók és indultam haza.
Elszámolás
Tp nincs nála, annyi, amennyi a telefonban. 1 órát kértem, ezért x mannát kért. Extrát nem kértem, az alap szekció is bőven elég volt az együttléthez.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jó érzésekkel távoztam Tőle. Dorina nagyon szép és szexi, barátságos, kedves, barátnős érzetet ad. Esetemben pedig, ha meg se mukkansz, vagy csak alig, Ő akkor se adja fel és kérdez, beszél hozzád. Nagyon nyílt Nő, igazi hölgy.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Milla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-11-12 16:22:30
Ez az ez már üti a felső szintet.

FunkciókMilla legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-09-20) : Gyönyőrű szépen ahogy szokta bőnyálasan ráköpve cuppogós mélytorokba kezdett... de nem bírtam már le kellett feküdjek. Azt hitte ennyi elég gumihoz nyúlt de még időben kapcsolva kértem még még baby folytasd,....

(2019-08-17) : Táncolt a nyelve a makkon folyamatosan, húzta le fel a bőrt, megnyálazta kicsit, hogy élvezetesebb legyen számomra. Szemkontaktus megvolt, öröm volt nézni ahogy egy ilyen kis tünemény szájában el eltünök. Kértem hadd viszonozzam a kedvességét, amit örömmel fogadott. Előbb smároltunk, majd a nyakát pusziltam, később az egyik majd a másik mellét kényeztettem.

(2017-11-17) : Majd érzéssel semmi rátekintéssel húzza le a cipzárt nyitja az övet simogatja a cobrát és hmmmm... eszméletlen ez a Nő! Gatya letépi és az ajtónak döntve olyan mélytorkos franciába kezd hogy beleszédülni sincs időm!

felejthetetlen: 14db
(2017-12-18) : Milla hol a farkamon szánkázott szájával, hol pedig a tojásaimat izgatta ajkával és nyelvével miközben kezével polírozott. Én szintén elmerültem nedves kéjbarlangjában

(2017-11-15) : Milla hanyadt fektetett és elkezdett franciázni. Nagyon gyorsan kemény erekcióba jöttem, félő volt, hogy idő előtt elröppenek. Kértem ezért Millát, hogy feküdjön hanyadt és most én szeretném kényeztetni.

(2017-10-02) : Milla már ágaskodó férfiasságomat szerette volna ajkai közt tudni, de nem engedtem és még próbáltam én elhalmozni csókjaimmal. Tetszett neki a dolog

nagyon jó: 31db
(2020-10-24) : Ezek után kezdődött az én kényeztetésem, igazi finom natúr francia mindenre kiterjedően. Elsőként játszadozva, csak a környéket kényeztetve, majd a makktól kiindulva, egészen le a zacskóig a golyókat szopogatva igazán sok nyállal megcirógatva. Nagy varázsló volt, mert néha néha tökéletesen eltüntette merevségem😁, aminek öklendezés lett a vége. Nem bánta, még több nyálat használva kényeztetett, amíg gumit nem kértem, és kaptam.

(2020-10-17) : Igy a labaim koze feszkelte magat es hadrendbe allitott. De ugy, hogy azt hittem, hogy ido elott eldurranok. Szoval kertem egy sapkat es nyeregbe is pattant. Finoman inditott es ellentmondast nem turoen haladt a hevesebb tempo fele. Megfogtam a derekat es kicsit hevesebben csibaltuk, de mev tudtam tartani az allasaimat. De ekkor inkabb guggolasra valtott es finoman mozogtunk.

(2020-10-02) : Majd finoman hanyatt döntött, és kezdetét vette a "baratnőspornós" szopás. Köpködős, bőnyálas, (a méretem miatt nem egészen) mély, de ugyanakkor elképesztően lágy és érzéki. Mivel igen rég voltam nővel, így többször is le kellett állítani, de akkor pedig jött az "edging". Csak a nyelvével, a zacsiktól a makkig vegignyalta, hol a nyelve hegyével, hogy teli nyelvvel, majd szóltam, hogy nekem most ez is erős.

: 75db
(2019-10-04) : A beszélgetés után folytattuk a második felvonással, ami ismét egy remek franciával kezdődött, közben úgy fordult, hogy elérjem a fenekét és a punciját amit lehet finoman ujjazni. Itt már hosszabban franciázott, aztán kértem, hogy húzzunk védőfelszerelést, először szemből majd hátulról hatoltam belé,

(2019-08-26) : Érezvén hogy keményedek, délre vette az irányt és bőnyálasan érzékien, majd erőteljesebb szívásokkal tarkított franciával fokozta kéjemet, a lehetőségek köréből a kéjléc környezetét sem kihagyva, sőt alaposan körbe nyalva nyálazva masszírozva közeledtem a véghez.

(2019-04-16) : Milla is az igencsak meredező férfiasságom felé kalandozott a kezével és miután ő is végigcsókolt és eljátszadozott kicsit az én mellbimbóimmal dél felé vette az irányt és elkezdte nagyon erotikusan finoman a nyelvével benyálazni a makkomat