22
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Lia szexpartner

szexpartner

Lia-

V.I.P hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-20 16:33:03

papamaci214
Törzsvendég
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lia reagálása

Szia Papamaci214!
Nagyon köszönöm a KORREKT beszámolót!!:))Sok puszi

Lia beszámoló szexpartner Budapest 2013-05-20

Egyeztetés
Harmadik, negyedik hívásra sikerült elérnem, pontos, részletes tájékoztatást kaptam a lehetősségekről, sikerült is másnapra egy időpontot megbeszélni.
Megközelítés
Amfiteátrum közelében. BKV, autó ok, ingyenes parkolás. Kapu elől felhívtam és szépen benavigált. portaszolgálattal rendelkező lakópark, de nem zavaró.
Helyszín
Nagyon rendben, Igényes, tiszta, sok tusfürdő, nagy ágy, szóval perfekt!
Lia külseje
Olvastam már 1-2 panaszos beszámolót, a vékonyságára, én csak azt mondhatom, hogy bár a képek retusáltak azonban teljesen Lia -t adják, szóval aki jól megnézi a képeket nem csalódhat. Nagy, szép cicik, fekete hosszú haj, bombázó alkat, szóval nagyon sexi csaj.

Action
Miután mind ketten végeztünk a tusival elkezdtük .Nem lehet a ciciiket nem kiemelni egyből rátapadtam, nem lehet betelni velük :-). Utána, francia, nagyon jól csinálja, majd szemből folytattuk, itt is lett végem. Szünetben jót beszélgettünk intelligens lány, lehet vele beszélgetni, bár volt közös témánk is. Második menet is hasonlóan jó volt, csókolózás is jó volt, második körben a lovaglásé volt a főszerep, ami szuper volt :-)
Elszámolás
Diszkréten lerakta, annyi mint telefonban, egyszerű csomag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lia egy kedves, csinos, szexi csaj, akivel a szex is élvezetes tud lenni

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLia legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-05-17) : Kezelésbe vett és a ferfiasságommal játszott picit.Nagyon jól kényeztet orálisan.Mélytorok is van.Kértem hagy kényeztessem és viszonozhassam eme kedves dolgot.Szépen haladtam lefelé kelyhéhez.

(2018-10-14) : aztán franciás kényeztetés kölcsönösen is...szeretem ahogy csinálja....egy idő után gumit húztunk és hátulról történt az aktus....hamar végem lett.

(2012-07-26) :

Gyors frissítő zuhanyozás után Lia már a szobában várt, kellemes lenge öltözékben. Nagyon finom bőre van, és az illata engem teljesen elvarázsolt. Az én hibámból az egy órát csak egy francia leckével töltöttük ki, nagyon érzéki leckét kaptam tőle. Cserébe én is kényeztettem, úgy vélem tetszett neki. A mellei valami csodaszépek, nem tudtam velük betelni.felejthetetlen: 9db
(2018-08-17) : Először Ő mutatta be francia tudását, ami párját ritkítja, ez lehetne a védjegye is, szinte teljesen eltünteti, de alapvetően nem is ez a lényeg, hanem tökéletesen uralja az ember farkát,

(2016-10-17) : .Hát kevesen tudnak jól franciázni ,de nekem Ő az egyik!!Mély torkosan is ment a dolog.közben kértem én is hagy kényeztessem így 69-be fordultunk.Nagyon finom és jó illatú a puncija

(2015-10-20) : Csókolózás és simogatás után rátér a nemesebbik felem kényeztetésére.Izgatja a cicikkel is majd bekapja szépen.Jó a franciája nagyon szerintem.Vigyázva szorítja rá a száját és hosszasan csinálja.

nagyon jó: 8db
(2019-11-26) : Egy idő után a hátamra fektetett és franciázni kezdett.Istenien csinálja..megy a mélytorok és a golyókat sem hagyja ki. Kértem hagy kényeztethesem én is.

(2018-04-27) : Érzékeim fokozása finom csókokkal ajkaimtól indulva bimbóimon, hasamon tovahaladva a családi ékszerig folytatódott ahol hosszan elidőzött és a lágy nyelves indulást követően hamar eltüntette büszkeségemet.

(2017-07-26) : .Francia volt először nekem majd kölcsönösen..Isteni érzéki ez is!Gumit húztunk majd szemből hatoltam belé.Így is lett végem.Tisztogatás után tovább beszélgettünk és persze folyamatosan simogattuk egymást.

: 31db
(2020-03-31) : She has a beautiful mouth. I kiss her every time after a blowjob. Then I licked her a pussy uffffff very tasty pussy, beautiful !!! I could lick it for hours :). After that pull on my hard dick and continue sexy blowjob! And soon after that cum!

(2019-08-14) : Haladtam végig a testén, míg a combjaihoz, majd puncijához nem értem, amit még ekkor egy nagyon szexi bugyi takart el szemeim elől! Egy kicsit félrehúzva megpusziltam nagyon szép és kívánatos kelyhét.

(2017-07-30) : Nem részletesen, de mindent megadott amire szükségem volt. Nagyon jó vele a szex minden válfaja, ráadásul már a külseje fel izgatja kellőképpen az embert. Az izgató fehérnemű a vékony f...

rossz: 1db
(2010-06-30) :

Szeretem ha a partnerem is elvezi a sexet (legalabb egy picit). Az elojatek nagyon bejott (full program) de utanna valahogy elmult minden. Lattam rajta, hogy fajnak a mellei meg ugy nem is engedi el magat, szal nem volt az igazi......... nagyon nem volt jo neki ezaltal nekem sem. Probaltam lassan, nem jo, probaltam gyorsan ugy sem...... hat ha nem hat nem...