178
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
7
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
Jázmin szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Jázmin-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-12 21:14:48

szelídmotoros
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin beszámoló szexpartner Budapest 2013-05-12

Egyeztetés
A rendelési ideje elején hívtam bő egy hete egy szombati napon. Szinte rögtön felvette, kb. egy óra múlva már nála is voltam.
Megközelítés
Ragyogó idő volt, BKV-val mentem, sétáltam is egy nagyot. Aki még nem volt nála a Béke térnél rendel egy új építésű házban, eltéveszthetetlen. Több szolgáltató is van abban a házban tudomásom szerint. :)
Helyszín
Fürdő:
5
Egy időre eltűnt. Rég voltam már nála, talán tavaly augusztusban. Akkor említette, hogy a melleit szeretné kicsit átszabatni nagyobbítani. Ennek ellenére a helyszín változatlan, ugyanaz a lakás. Modern, rendezett, és csak mi ketten, nem zavar senki más. Rögtön jött a szokásos málnaszörp. :)
Jázmin külseje
A mellei nagyobbak lettek, kőkemények. Előtte is szilikonos volt, de most nagyobb lett. Szerencsére nem lett rossz ez sem. :) Hosszú, festett, szőke haja most be volt fonva. A szokásos fekete ruciban fogadott, amelyik az egyik képen is van talán. Feszes, barna bőre is élmény.

Action
Hát, a lábam remegett a végére. Rögtön nekem esett, ha franciázásról van szó, Ő azon lányok közé tartozik, aki nem teketóriázik. Nyugodtan lehet neki szólni, hogy lassítson, mert gyenge idegzetűek nem bírnák sokáig. :) Gumihúzás után több pózt próbáltunk ki. Imádom, ahogy mozgatja a csipőjét. Nagyon szeretem, mikor piszkos szavakat használ közben. :) A második felvonás is hasonló volt, szünetben kaptam egy masszírt. Más is írta, hogy ez inkább, simogatás, mint masszázs, de jól esik kényeztetésként. A második pukk nehezebben jött össze a szokottnál, de Ő készségesen, és kitartóan partner volt végig. Előtte, szünetben, és utána rengeteget beszélgettünk, behoztuk az utóbbi időt, míg nem láttuk egymást, Jázmin is sokat mesélt. :)
Elszámolás
Teljes a bizalom, és nagyon rugalmas. Az ajándék a tavalyihoz képest egy picit emelkedett, de nem lényegesen, én full service-t kértem. Teljesen megéri egy ilyen bomba, kedves, közvetlen lánnyal, aki végig a vendégre figyel.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szerencsére semmit nem változott az utolsó találkánk óta, ami tavaly nyáron volt. Az új mellek brutálisan jók lettek, aki szereti a tuning ciciket, menjen el hozzá! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-10-31 07:54:18
Ez most csak egy közepesre sikerült.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-05-24) : Szeretem amikor pihenés gyanánt simogatva hozzám ér, jó és üdítő vele beszélgetni, és nagyon jó és feledhetetlen vele szeretkezni. Lehet, hogy most sokan fanyalognak, hogy nincs - csattogás, pörgetés, meg miegymás  -  itt jelentem nem volt más, csak két ember hálószoba titka! Igen, lehet önző vagyok, de ezek az órák a Jázminé és az enyém.

(2019-06-13) : Az ágyra térdelt és elkezdett full pornósan szopni. Ez nem francia, nem orális szex hanem szopás. Amit Ő művel azt eddig 1 lány tudta hozni senki más. Köpködés nagyon minimális kézhasználat és néha néha egy egy szó is elhegyja a száját,

(2018-10-12) : Vigyázni kell Jázmin szopásával, mert rögtön az elejétől olyan tempót, mélységet, szívóerőt és pornóskodást diktál, hogy gyengébb idegzetűek pillanatok alatt el tudnak durranni.

felejthetetlen: 45db
(2020-10-04) : Bementünk a szobába pár szóban megbeszéltük mit szeretnék, elmeséltem neki is a keresős sztorit aztán irány a zuhany. Vissza érve az ágyon ült elé álltam ledobtam a törölközőt és egyből a szájába adtam.

(2020-10-03) : A furdo utan egy fantasztikus francia vette kezdetet, amit mar elottem annyian leirtak, hogy csak ismetelni tudnam mennyire szuper. Majd megkertem, hogy huzzunk gumit meg mielott tul koran vege lenne a tortenetnek a fantasztikus latvany miatt. Jazmin ennek azonnal eleget tett, es a kovetkezo pillanatban mar lovagolt is rajtam.

(2020-08-07) : Csókolóztunk, csókoltam arcát, nyakát, cickókat, a barnított testét, ahova csak eljutottam. Jázmin ágyéka különösen ápolt, ezért is élvezettel nyaltam a puncit.

nagyon jó: 64db
(2020-10-29) : Előbb a farmer, majd a póló, aztán a cicifix is lekerült Jázminról, meg-megszakítva a fantasztikus orális kényeztetésemet. Kicsit nyalogattam a cickókat, mikor kiszabadultak, de annyira jó dolgom volt az ajkai között, hogy hagytam kibontakozni.

(2019-01-02) : Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig.

(2018-08-05) : Az ágyon fekve annak szélére fordult, féloldalt, és se szó se beszéd kapásból torkára engedte kardom, hogy csak jópár másodperc múlva tűnjön elő ismét, nyáltól csillogva.

: 157db
(2020-09-14) : A fürdőből visszatérve az ágyon várt vendéglátóm, aki nem várt túl sokat és azonnal nekemesett..Nem volt ellenemre a dolog, Jázmin teljesen mélyreengedve komoly hanghatásokkal igyekezett a csúcs felé terelni! Mondanom sem kell,a lehető legjobb irányt választotta, kilátással a csodaszép,kerek popsira! Ember legyen a talpán, aki ezt sokáig bírja!! Pláne állva, néha az ágy szélére fellépve,remegő lábakkal!

(2020-09-14) : Egyszeri francia történet volt hosszan elnyújtva. Bár kényszert nem kértem, azért a szopás az bőven a keményebb fajtából volt, enyhe kényszer elemekkel. Néha kis öklendezésel, bár kérdeztem, hogy meddig mehet a "durvulás" egyszer szólt is, hogy talán túl toltam. Abszolút pornós feeling egy olyan bestiával, aki mintha csak egy pornófilmből lépett volna elő. Annyira jó és extra volt a francia, hogy nem is nyergeltünk át másik témára, talán majd legközelebbi látogatáskor.

(2020-02-24) : Franciával kezdett én pedig moziztam. Jól csinálta gyorsan kemény lettem. Az ágy mellett álltam ő pedig az ágyon térdelve szorgoskodott rajtam, és pár perccel később végem is lett.