348
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-16
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
Milla szexpartner

szexpartner

Milla-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-10 20:04:57

levi69
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Milla reagálása

Köszi Levikém", édes vagy.Én is élveztem minden pillanatot Veled, de ezt tudod Te is;-) Csókollak, és ne tűnj el nekem:-))

Milla beszámoló szexpartner Budapest 2013-05-10

Egyeztetés
Izgalommal vártam már h eljussak hozzá.Először nem vette fel majd küldött egy üzit és vissza hívtam.Idő pont lebeszélés könnyen ment még aznap estére találtunk közös idő pontot.
Megközelítés
Bkv-val mentem.Villamos megálló a közelben.Pár perc séta gyalog.Nem lehet eltévedni
Helyszín
Nagyon szép társasház.Kapu csengőt már tudtam.Ő azonnal beengedett.Aztán még az emeleti kapunál volt még egy kapu .Ott is csengettem és nyitotta is.Belül a lakás szép ,felül galéria.A fürdőszoba nagyon modern ,stílusos.
Milla külseje
Amikor az ajtóhoz értem egy szép magas jó alakú ,igényes nő nyitott ajtót.Az első pillanattól kezdve kedves volt és úgy éreztem hogy egy hullám hosszon vagyunk.

Action
Elmentem gyorsan fürdeni,gyorsan megtörölköztem és mentem fel a galériára ahol már ott feküdt az ágyon.Egyből oda bújtam hozzá és elkezdtünk csókolózni.Majd kérte hogy feküdjek hanyatt és elkezdett franciázni ahogy pont szeretem.Nagyon tudta hogy jó nekem.Majd én szerettem volna viszonozni figyelmességét és én kezdtem el kényeztetni.Aztán ő felém kerekedett és lovaglásba kezdett .Mondtam neki ne túl gyorsan mert hamar végem lesz pár percen belül így is lett.a szünetben jót beszélgettünk ,sok közös témánk volt elmentem letusolni és aztán hosszan ,kellemesen franciázott.Nagyon élvezetes volt oda figyel a partnerére.Így is lett végem másodjára,
Elszámolás
Teljesen korrekt .Nagyon nagy élmény.Teljesen odaadó ennél többet is megér

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon kellemes ,szép értelmes nőt ismertem meg a személyébe aki meghallgat másokat és látszik hogy érdeklődő veled szemben.Köszönöm Dorina

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Milla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-11-12 16:21:26
Nekem ez nem jó beszámoló gyenge lett.

FunkciókMilla legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-09-20) : Gyönyőrű szépen ahogy szokta bőnyálasan ráköpve cuppogós mélytorokba kezdett... de nem bírtam már le kellett feküdjek. Azt hitte ennyi elég gumihoz nyúlt de még időben kapcsolva kértem még még baby folytasd,....

(2019-08-17) : Táncolt a nyelve a makkon folyamatosan, húzta le fel a bőrt, megnyálazta kicsit, hogy élvezetesebb legyen számomra. Szemkontaktus megvolt, öröm volt nézni ahogy egy ilyen kis tünemény szájában el eltünök. Kértem hadd viszonozzam a kedvességét, amit örömmel fogadott. Előbb smároltunk, majd a nyakát pusziltam, később az egyik majd a másik mellét kényeztettem.

(2017-11-17) : Majd érzéssel semmi rátekintéssel húzza le a cipzárt nyitja az övet simogatja a cobrát és hmmmm... eszméletlen ez a Nő! Gatya letépi és az ajtónak döntve olyan mélytorkos franciába kezd hogy beleszédülni sincs időm!

felejthetetlen: 14db
(2017-12-18) : Milla hol a farkamon szánkázott szájával, hol pedig a tojásaimat izgatta ajkával és nyelvével miközben kezével polírozott. Én szintén elmerültem nedves kéjbarlangjában

(2017-11-15) : Milla hanyadt fektetett és elkezdett franciázni. Nagyon gyorsan kemény erekcióba jöttem, félő volt, hogy idő előtt elröppenek. Kértem ezért Millát, hogy feküdjön hanyadt és most én szeretném kényeztetni.

(2017-10-02) : Milla már ágaskodó férfiasságomat szerette volna ajkai közt tudni, de nem engedtem és még próbáltam én elhalmozni csókjaimmal. Tetszett neki a dolog

nagyon jó: 31db
(2020-10-24) : Ezek után kezdődött az én kényeztetésem, igazi finom natúr francia mindenre kiterjedően. Elsőként játszadozva, csak a környéket kényeztetve, majd a makktól kiindulva, egészen le a zacskóig a golyókat szopogatva igazán sok nyállal megcirógatva. Nagy varázsló volt, mert néha néha tökéletesen eltüntette merevségem😁, aminek öklendezés lett a vége. Nem bánta, még több nyálat használva kényeztetett, amíg gumit nem kértem, és kaptam.

(2020-10-17) : Igy a labaim koze feszkelte magat es hadrendbe allitott. De ugy, hogy azt hittem, hogy ido elott eldurranok. Szoval kertem egy sapkat es nyeregbe is pattant. Finoman inditott es ellentmondast nem turoen haladt a hevesebb tempo fele. Megfogtam a derekat es kicsit hevesebben csibaltuk, de mev tudtam tartani az allasaimat. De ekkor inkabb guggolasra valtott es finoman mozogtunk.

(2020-10-02) : Majd finoman hanyatt döntött, és kezdetét vette a "baratnőspornós" szopás. Köpködős, bőnyálas, (a méretem miatt nem egészen) mély, de ugyanakkor elképesztően lágy és érzéki. Mivel igen rég voltam nővel, így többször is le kellett állítani, de akkor pedig jött az "edging". Csak a nyelvével, a zacsiktól a makkig vegignyalta, hol a nyelve hegyével, hogy teli nyelvvel, majd szóltam, hogy nekem most ez is erős.

: 75db
(2019-10-04) : A beszélgetés után folytattuk a második felvonással, ami ismét egy remek franciával kezdődött, közben úgy fordult, hogy elérjem a fenekét és a punciját amit lehet finoman ujjazni. Itt már hosszabban franciázott, aztán kértem, hogy húzzunk védőfelszerelést, először szemből majd hátulról hatoltam belé,

(2019-08-26) : Érezvén hogy keményedek, délre vette az irányt és bőnyálasan érzékien, majd erőteljesebb szívásokkal tarkított franciával fokozta kéjemet, a lehetőségek köréből a kéjléc környezetét sem kihagyva, sőt alaposan körbe nyalva nyálazva masszírozva közeledtem a véghez.

(2019-04-16) : Milla is az igencsak meredező férfiasságom felé kalandozott a kezével és miután ő is végigcsókolt és eljátszadozott kicsit az én mellbimbóimmal dél felé vette az irányt és elkezdte nagyon erotikusan finoman a nyelvével benyálazni a makkomat